iuzar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 ...eu mi-am cam terminat zilele de munca pe anul asta si o sa intru mai rar pe forum, in limita resurselor si disponibilitatii netului... ... eu va urez sa aveti un an mult mai bun, fara evenimente najpa si sa fiti fericiti! Sarbatori Fericite!!!!! Link to comment
florinbad Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 (edited) Nebunaticule, dupa cum arata zero-urile va fi un an taaaareeee bogat (in evenimente, desigur, nu te gandi la prostioare ). La multi ani, OMule! Edited December 21, 2004 by florinbad Link to comment
ToPser Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 La Multi ani si voua si tot forumului!!! Sa fie un an bun ( sa speram ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Nebunaticule, dupa cum arata zero-urile va fi un an taaaareeee bogat (in evenimente, desigur, nu te gandi la prostioare ).La multi ani, OMule! <{POST_SNAPBACK}> Vrei sa zici un an fertil . Link to comment
andreib Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 O sterg si eu din Iasi si vreau sa va urez sarbatori fericite si la multi ani. Inca o data felicitari pentru noul forum. Link to comment
tolin Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Eu raman sa dau shutdown. LA MULTI ANI LA TOT FORUMUL ! Link to comment
body Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Salve ! Azi e ultima mea zi de job , se lasa cu bairam mare si inainte de a fi :wacko: :wacko: :wacko: vreau si eu sa va urez SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI si sa dea DUMNEZEU sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in noul an . Link to comment
Wolfman Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Fericitilor care ati terminat cu munca pe anul acesta, Forta fie cu voi! Sa aveti parte de tot ce va doriti si de zero evenimente rutiere! Sarbautori Fericite! Din pacate eu lucrez pana si pe 24 dec, 31 dec. Link to comment
Guest Mecmar Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Dragi colegi de forum, desi am intrat de abia ieri in acest forum dar il studiez de mai mult timp, eu va doresc tuturor si tineri si mai putin tinerei un singur lucru pentru anul 2 0 0 5. SA FITI CU TOTII SANATOSI!! Ce este mai important ca sanatatea? Avem sanatate merg si masinutele noastre altfel... Iar celor mai tineri... FITI DESTEPTI. Numai bucurii si un an f.f... FERTIL! hi! hi! Link to comment
Satori Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 mecmar, bine ai venit. La Multi Ani tuturor, sanatate si un An Bun lipsit de evenimente auto! Link to comment
SorinG Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 La multi ani ! Sarbatori fericite1 "Haideti sa bem, totu-i degeaba Prea multi cretini ne strica treaba Prea multi afoni compun azi corul In care-un surd e dirijorul" Link to comment
DragosB Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 "LA MULTI ANI !" , un an nou mai bun ca asta ( din toate punctele de vedere ) , sa dea Domnu' sa discutam la anu' numa' in Cafenea , Diverse etc ... fara discutii de genu' : Am o problema ... etc ! Link to comment
iso Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 La Multi Ani !! cu sanatate Link to comment
emilv Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Craciun Fericit si La Multi Ani!!! Link to comment
iuzar Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 La multi ani, OMule! <{POST_SNAPBACK}> Sar'na Florin! La multi ani si tie si un an multmult mai bun decat asta! Link to comment
cata73 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 (edited) La multi ani! tuturor posesorilor de automobile daewoo...sper ca la anul sa se schimbe numele forumului in chevroletclub, ca altfel... ...sper ca intelegeti ce vreau sa spun... Craciun fericit! Edited December 22, 2004 by cata73 Link to comment
tyranus Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Inseamna ca de la anu' o sa ai Chevrolet Espero ! La multi ani ! si Craciun Fericit! Link to comment
totti Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Craciun Fericit si La multi ani! Link to comment
Alinake Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 La multi ani tuturor... multa sanatate si un nou an fericit... fara belele... sper ca de la anul sa devin si eu membru deplin al acestui forum (sa imi cumpar mashinutza dorita) ... momentan ma simt un membru "pasiv" sau mai bine zis.. "aspirant" LA MULTI ANI! Link to comment
Satori Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Alithenake, daca ai Olticit asa cum spui, dpmdv esti super membru. Link to comment
tyranus Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Joaca la categoria OLD BOYS! Link to comment
Alinake Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 hehe.. uitasem ca Oltcitul in romania e un fel de stramos al lui Daewoo... cel putin locul de fabricatie... hmm.. multzam de amintiri.. semneaza un "membru" Link to comment
expero 16V Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Avand in vedere ca este penultima zi in care stau pe forumul asta( luni va fi ultima) va doresc si eu La Multi Ani! si un an nou plin de succese, impliniri si multa feicire.Sa ne auzim cu bine la anul!! Link to comment
florinbad Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Alithenake, având în vedere ca majoritatea membrilor au avut înainte Oltcit si cum acesta este "mersul", te asteptam sa devii membru deplin în secta (macar cu un Matizache) ! Rog guru-shii sectei sa-i dea binecuvântarea necesara :wub: Link to comment
hellcat Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 va doresc sa aveti un craciun si un an nou cat mai placut si calduros alaturi de familiile voastre si cei apropiati. sa intampinam noul an cat mai pozitiv si constructiv cu putinta. si pt cei care stiu, traditionala urare : "sa fim mai tari ca soarele!" PS. Vipere te astept "in zona" saptamana viitoare. Link to comment
Recommended Posts