mike.omega Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Tot ora 18:00, tot acolo, desi cred ca o sa ne stabilim prin alte parti, bautorii de frappe stiu de ce Link to comment
Scoop Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Je prezent me thinks daca ceva nu come up ^_^ Link to comment
paul_marines Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) Dificila alegere in ceea ce priveste participarea la intalnire sau prezentarea de omagii si atentii sarbatoritelor. Cred ca localurile vor fi invadate de amazoane motiv pentru care frape-ul va mai fi amanat pana la o data neprecizata. Edited March 5, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Cei oropsiti de soarta care nu au ce zile de amazoane sa sarbatoreasca, vin? Link to comment
Immortal Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Pai? Uita'te deasupra, ce Dumnezeu.. Link to comment
mike.omega Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Nu vazusem postul tau, sorry Link to comment
dreamlike Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ma bag si eu sambata la 18.00. De frapeu nu cred ca poate fi vorba pentru ca orasul e rezervat de ceva timp asa ca ... dar poate isi mai face ceva scoop la masina sau isi mai pune cineva bece albastre, luam niste pecsi de la chiosc si gata paranghelia. Link to comment
Scoop Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ma bag si eu sambata la 18.00. De frapeu nu cred ca poate fi vorba pentru ca orasul e rezervat de ceva timp asa ca ... dar poate isi mai face ceva scoop la masina sau isi mai pune cineva bece albastre, luam niste pecsi de la chiosc si gata paranghelia. Nu mai fac nimik nenea ca nu mai am malai , dar eu vin oriunde. Link to comment
renatremo Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 de ziua femeii... eu recomand un gratar cu mici si bere exact acolo in fata la crazy, punem si de o hora, aducem si niste lautari... Link to comment
mike.omega Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Dand in ploaie, cu lupii Link to comment
ing3r Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Eu nu pot sa ma prezint ca sunt de munca Oricum cred ca ar fi fost bine daca se muta intalnirea un pic mai devreme...ca de frappe oricum nu poate fi vorba , nu o sa fie nici un local liber... Link to comment
free_spirit Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Salutare !! Daca tot ne anuntam iar in numar relativ mare, nu ar fi bine sa incercam o rezervare??Nu de alta, dar sambata asta chiar nu avem nici o sansa sa gasim ceva ca deh, vorba Dreamlike-ului, fiecare-si scoate melteanca in oras sa-i dea o "piţă" si-un "pecsi". Zic doar ca merita incercat. Nu promit, ca m-am lecuit de promis, da' de venit vin. Respect !! Link to comment
Immortal Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Nu poti rezerva daca nu mananci (nu la crazy) Astept idei, ce sunam si pentru cati? Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Sunam banca din parc Pentru cati?! Eu sper ca pentru cate Link to comment
dreamlike Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 ... ce sunam si pentru cati? ... Numai bunul Dumnezeu iti mai poate face rezervare undeva acuma si cum Atotputernicul are alta treaba zilele astea o sa tragem o fecioreasca in natura pana ne plesnesc pingelele. Link to comment
free_spirit Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Salutare !! Din nefericire, pot confirma faptul ca la Crazy nu avem nici o sansa.Am vorbit personal cu sefa de sala si au spus ca au rezervari de acum 2 saptamani pentru seara de 8 Martie. Deci...ne intalnim in parcare si vedem noi unde"parcam" dupa aia". Cum spuneam, maine sunt prezent. Respect!!! P.S. Azi am implinit 100.000 Km cu Matizake !!! I-am facut in 2 ani, 6 luni si 7 zile . Link to comment
dreamlike Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 O medie de 108 km / zi. La multi ani si la cati mai multi kilometrii! Link to comment
Scoop Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Un matiz folosit nu gluma O_O felicitari Link to comment
paul_marines Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 (edited) Un matiz folosit nu gluma O_O felicitari Felicitari pentru distanta parcursa pe care daca o consideram afisata in sistemul binar reprezinta abia 64 km in sistem decimal Edited March 7, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2008 Author Share Posted March 8, 2008 La mai multi Free Spirit! Eu ma oftic ca am uitat sa fac poza la kilometraj la nubira, sapt asta, cand a ajuns la 45000km Link to comment
andrew Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Felicitari lui Free Spirit si la cat mai multi fara probleme. Din pacate eu imi anunt retragerea de pe lista participantilor in seara asta. Distractie placuta. Link to comment
dreamlike Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Daca am face o alt fel de statistica si socotim un consum mediu de 5% (ceea e chiar decent), rezulta ca in ultimii 2 ani, 6 luni si 7 zile ai cheltuit 185 de milioane numai pe benzina. Asadar, ca sa te plimbi 2 ani jumate cu un matiz ai mai luat un matiz E de care nu stii si care sta in fata blocului. Nu mai socotim reviziile, consumabilele, deodorantele si spalatoriile ca ajungi sa ai aveo fara intentie. Scump ... ieftin ... naiba stie ... Sa ai parte de el! Link to comment
Recommended Posts