Jump to content

Intalnire Dwc Constanta

Recommended Posts

Dificila alegere in ceea ce priveste participarea la intalnire sau prezentarea de omagii si atentii sarbatoritelor. Cred ca localurile vor fi invadate de amazoane motiv pentru care frape-ul va mai fi amanat pana la o data neprecizata. :grumpy:

Edited by safari hunter

Ma bag si eu sambata la 18.00. De frapeu nu cred ca poate fi vorba pentru ca orasul e rezervat de ceva timp asa ca ... dar poate isi mai face ceva scoop la masina sau isi mai pune cineva bece albastre, luam niste pecsi de la chiosc si gata paranghelia.

Ma bag si eu sambata la 18.00. De frapeu nu cred ca poate fi vorba pentru ca orasul e rezervat de ceva timp asa ca ... dar poate isi mai face ceva scoop la masina sau isi mai pune cineva bece albastre, luam niste pecsi de la chiosc si gata paranghelia.

Nu mai fac nimik nenea ca nu mai am malai :P , dar eu vin oriunde.

Eu nu pot sa ma prezint ca sunt de munca :(

Oricum cred ca ar fi fost bine daca se muta intalnirea un pic mai devreme...ca de frappe oricum nu poate fi vorba , nu o sa fie nici un local liber... :(

Salutare !!

Daca tot ne anuntam iar in numar relativ mare, nu ar fi bine sa incercam o rezervare??Nu de alta, dar sambata asta chiar nu avem nici o sansa sa gasim ceva ca deh, vorba Dreamlike-ului, fiecare-si scoate melteanca in oras sa-i dea o "piţă" si-un "pecsi".

Zic doar ca merita incercat.

Nu promit, ca m-am lecuit de promis, da' de venit vin. :)

Respect !!

... ce sunam si pentru cati? ...

Numai bunul Dumnezeu iti mai poate face rezervare undeva acuma si cum Atotputernicul are alta treaba zilele astea o sa tragem o fecioreasca in natura pana ne plesnesc pingelele.

Salutare !!

Din nefericire, pot confirma faptul ca la Crazy nu avem nici o sansa.Am vorbit personal cu sefa de sala si au spus ca au rezervari de acum 2 saptamani pentru seara de 8 Martie.

Deci...ne intalnim in parcare si vedem noi unde"parcam" dupa aia".

Cum spuneam, maine sunt prezent.

Respect!!!

P.S. Azi am implinit 100.000 Km cu Matizake !!! I-am facut in 2 ani, 6 luni si 7 zile . :)

post-5843-1204921458_thumb.jpg

post-5843-1204921470_thumb.jpg

Un matiz folosit nu gluma O_O felicitari

Felicitari pentru distanta parcursa pe care daca o consideram afisata in sistemul binar reprezinta abia 64 km in sistem decimal :uff:

Edited by safari hunter

Daca am face o alt fel de statistica si socotim un consum mediu de 5% (ceea e chiar decent), rezulta ca in ultimii 2 ani, 6 luni si 7 zile ai cheltuit 185 de milioane numai pe benzina. Asadar, ca sa te plimbi 2 ani jumate cu un matiz ai mai luat un matiz E de care nu stii si care sta in fata blocului. Nu mai socotim reviziile, consumabilele, deodorantele si spalatoriile ca ajungi sa ai aveo fara intentie.

Scump ... ieftin ... naiba stie ... Sa ai parte de el!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...