Jump to content

Donez Woofer Aproape Activ Pt Masina

Cumnatu

Recommended Posts

Se vinde cu 100 RON nenegociabil subwoofer activ tub reflex Sony Explode diametrul 30cm, putere 150 W.

L-am cumparat de nou acum 3-4 luni cu 2,5 mil.

Intre timp s-a comportat exemplar.

NU are nici un defect fizic.

DAR :

Aseara i-am scos ampliful si l-am folosit pe un woofer mult mai puternic pana s-a ars ( ampliful ) si degaja un miros de plastic topit. Banuiesc insa ca un priceput in condensatori si sigurante l-ar repara foarte usor.

Cu exceptia acestui incident este ca si nou, NU a foat fortat pt ca nu a fost tinut in portbagaj ci in masina direct, in spatele scaunului pasagerului din dreapta fata, evident in acest caz nefiind nevoie sa dau tare volumul.

Diametru 30 cm.

Inaltimea tubului : 48 cm.

Proba evident ca la amplif nu am cum sa fac dar la difuzor putem sa ii facem oricand cu orice fel de amplificare.

Poze reale :

Pt achizitie : idcristiansandu@yahoo.com sau PM aici sau 0728444209

post-3313-1204899211_thumb.jpg

post-3313-1204899221_thumb.jpg

post-3313-1204899230_thumb.jpg

post-3313-1204899240_thumb.jpg

post-3313-1204899259_thumb.jpg

Edited by Cumnatu

Acum imi dau seama ca am fost un idiot, am postat anunt de vanzare la Cafenea unde nu ii este locul.

In concluzie, pentru a se inscrie la Cafenea :

se doneaza cele de mai sus !

Cine vine primul sa il ia, acela il are ! ( se ridica din Militari, nu se trimite prin curier )

PS : rog un admin sa imi editeze postul la titlu din "Aproape Donez Woofer Activ Pt Masina, Adica il vand fff ieftin." in Donez Woofer aproape Activ Pt Masina."

Multumesc !

Oare ar merge pe un Matiz?

De ce sa nu mearga? Ai fi uimit daca ai vedea ce boxa am eu in portbagaj... mai am loc numa de instrumentele necesare si inca vre-o cateva chestii. (asta in caz ca t-ai referit la marime si daca ar incapea in portbagaj)

Man, evident ca e facatura, uita-te ce scrie la prima poza " CONTR i L " dar oricum, tot varza aia e. D-aia am si pus poze reale sa stie lumea ce ia, iti dai seama ca nu vreau sa laud o chestie pe care o dau .. fara $.

LE : imi cer scuze oricum, am fost si eu victima acelui fenomen : ochii vad ce vrea creierul sa vada. Abia acum dupa ce ai scris tu am sesizat ca NU scrie ceea ce ar trebuii pe el. Deh, erorile unei minti ... , unei minti.

Edited by Cumnatu

Ai PM.

Asa cum am mai zis , am fost plecat.

Maine stau acasa , Bucuresti-Militari-Gorjului. Asa ca faceti-mi o vizita cu un tel inainte si luati-l.

In secunda inc care cineva apare la usa sa il ia postez aici ca s-a dat.

Multumesc !

L-a ridicat Bisnitarul.

Sa il stapanesti sanatos !

Se poate inchide, multumesc si imi cer scuze celor care si-au facut sperante dar asa cum am mai zis, primul venit , primul servit.

Multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...