edypro Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 am cumparat masina acum 3 ani , al doilea proprietar , super multumit de ea , i-am modificat bordul sa se aprinda rosu cu acele in alb , panoul de climatizare aprins in rosu , leduri butoane usi albastre la fel si blocul de lumini , leduri albastre sub clapetele usilor , autocolant pe faruri si triple , eleron finut "> : in general sunt innebunit dupa luminite , vreau sa se aprinda tot in interior , i-am schimbat si sistemul audio am un player KENWOOD care se aprinde tot in rosu bineinteles > , boxe pe 3 cai clarion , pe viitor vreau sa imi pun cesuri aditionale pt voltaj , temperatura si temp ulei , "> Link to comment
ALiCE Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Comment: Proiectoarele de ceata se numesc proiectoare de ceata pentru ca se folosesc pe timp de ceata. Link to comment
huhulea Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Salut. Frumoasa masina, felicitari! Iti doresc cat mai multi Km fara nicio problema si sa ai grija de ea. Link to comment
EM!L Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Nu-ti "sclipesc" prea tare/deranjant bordul (acele vitezometrului, turometrului) pe timp de noapte? Sa te bucuri de ea . Link to comment
d o n n Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 misto ...ai aranjato frumos...mie unu imi place..mai ales bordul.cat te`a costat sa pui alte leduri? ai putea sa`mi dai un pm cu id`ul tau ms. Link to comment
NFS Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Asa, din poze (in realitate or mai fi si altele, bordul e cam greu de judecat din poze)... nu-mi plac asa: pedalele; covorasele imitatie podea troleu; husa schimbatorului (asta bate tot!) combinatia de rosu cu albastru, e cam... tipatoare. (da' ma rog, poate tu tii cu steaua) abtibildele de pe faruri si stopuri Link to comment
iulyan Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 cum ai facut bordul?la ceasuri ma refer;cum ai facut acele albastre si scrisul rosu? Link to comment
addtonny Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Salut! Sunt f curios cum ai separat sa se aprinda acele o culoare si cifrele o culoare? frumos bord felicitari! Sau la butoanele de la geamuri se gasesc leduri ptr ele de alta culoare? Link to comment
RD-Woo Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 (edited) Destul de simplu... la ace de bord a bagat cate un led smd iar cifrele bordului se aprind alta culoare fiindca a inlocuit becurile verzi din spatele placii cu unele rosii.. la butoanele de deskidere a geamurilor iti recomand leduri de la brichete (alb neon, albastru, rosu, etc...) Edited July 10, 2008 by RD-Woo Link to comment
Marius* Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Multi km fara evenimente neplacute! Despre masina ... e prea colorat interiorul pt gusturile mele. Sa auzim numai de bine! Link to comment
edypro Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Multi km fara evenimente neplacute!Despre masina ... e prea colorat interiorul pt gusturile mele. Sa auzim numai de bine! momentan lucrez la tapiteria usilor , o sa revin cu poze cand o sa termin, bordul este facut de mine , nu am folosit decat led-uri de 5 mm si de 3 mm fara smd-uri , Link to comment
Recommended Posts