VAXXi Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Dupa niste "bum bum bum bum" de rateuri in filtrul de aer, am ramas fara vreo doua din clemele acelea care prind capacul filtrului de aer. Se gaseste separat, are vreun nume pe lumea asta ... sau renunt de p-acum si schimb cu filtru "sport" ? Link to comment
tolin Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ... sau renunt de p-acum si schimb cu filtru "sport" ? Niciodata nu-i tarziu. Link to comment
Mircea Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Nu s-au rupt si urechile de plastic? Eu asa am patit... si a trebuit sa inlocuiesc. Daca pui filtru de aer sport, sa refaci reglajele la gpl. Nu cred ca gasesti urechi din alea separat decat la dezmembrari sau poate la nicubarbu... Link to comment
Mircea Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Problema e ca nu prea gasesti... Reper prea marunt pentru marii nostri comercianti de piese daewoo... Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Nu s-au rupt si urechile de plastic? Nu, pot sa mut clips-ul pe oricare din prinderi, si e ok; problema e ca mai am un singur clips Clip-spring 07998340 Ala-i, multam'. Macar sa stiu ce intreb. Link to comment
Salex Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Cu o foarfeca de tabla, o bucata de tabla de 0,6mm, o surubelnita si un patent, iti faci o duzina ... Am ramas si eu fara, atit la Espero cit si la Leganza, nici nu m-am mai obosit sa caut, le-am facut si au rezistat f. bine Link to comment
Cumnatu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Daca nu gasiti prin locurile specificate mai sus vedeti ca sunt universale GM, deci la toate modelele GM incercati, undeva trebuie sa gasiti ! Link to comment
Mistery Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Am gasit cleme de genu la un magazin de piese auto Dacia: Este clema capac delcou (daca am inteles bine) si costa aproximativ 1 leu Link to comment
Esperatul Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Nu merge aia de dacie exact, e un pic mai mica, te chinui de zapacesti sa o montezi si oricum nu prea tine. Din tabla nu vad cum le-ai putea facem doar daca ai o tabla dinaia otelita. PS. Nu cred ca mai ramane nimic din filtrul ala sport dupa un rateu dinasta. Link to comment
doruci Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Cele de Dacie-capac delcou merg foarte bine,doar sunt din material mai moale.Probabil le schimbi mai des,dar la 1ron bucata,comparat cu 70 ron intregul ansamblu... Link to comment
lascarica Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Ultimul post e de anul trecut. Apropo de cleme rupte, capace crapate, cine pune GPL sa puna si supapa unisens pe filtrul de aer care previne in caz de detonatie craparea acestuia. Daca mai citeste cineva pe aici inainte de a avea probleme Link to comment
koss_x_treeme Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Vad ca topicul e vechi dar a gasit cineva recent astfel de cleme? Eu am cumparat vreo 5 acum ceva timp dar le-am pierdut.. Erau 2 lei una sau cam asa ceva dar acum nu mai gasesc.. Link to comment
Recommended Posts