VAXXi Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Noua masina pentru testele cu vedete pe circuit a Top Gear este Chevrolet Lacetti 1.8 benzina. Pentru cine nu stie despre ce e vorba: exista 1 masina de referinta pe care o conduc toate vedetele ce trec prin studio, iar timpii inregistrati sunt pusi in "Topul vedetelor". Masina anterioara a fost o Suzuki Liana. Topul de pana acum se gaseste aici. Link to comment
EFZ Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Stiu ca atunci cand a fost adusa masina, tinand cont ca trebuia reinceput top-ul au sunat multe vedete sa faca un track day cu cat mai multi. Unul din ei, imi scapa numele, era un tip mai in varsta (daca nu ma insel mai condusese si Liana veche si atunci i-a sarit roata), de care se temeau toti... Dupa 3 ture tipul s-a dat jos din masina si i-a spus lui Clarckson ca s-a stricat. Avea 25 de mile parcurse masina, si acest tip a reusit sa-i prajeasca ambreiajul... Link to comment
nrares Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Nu e chiar noua, a fost prezenta pe tot parcursul sezonului 10 de anul trecut. Oricum, Ronnie Wood a laudat-o la maxim. Link to comment
mike.omega Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 @Vaxxi: episoadele Top Gear de la Antena 3 nu sunt chiar noi Lacetti e masina de teste la Top Gear de cel putin 1 an de zile, eu fratimiu inca ne mai miram de ce n-au ales un Logan Link to comment
VAXXi Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Ah, fac. Acu' vazusem episodul. De ce au schimbat 400 de ambreiaje la cea dinainte ? Link to comment
Esperatul Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 6 ambreiaje, 400 de gume, 400 placute de frana, 1600 de ture de circuit. Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 E de ceva timp masina aia, tu acuma ai vazut-o?. De fapt sunt mai multe ). PS. Pilotii de formula 1 care vin la top gear concureaza cu alta masina, nu mai stiu ce, parca un nissan. De ce oare? )"> Link to comment
Scoop Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 E de ceva timp masina aia, tu acuma ai vazut-o?. De fapt sunt mai multe ). PS. Pilotii de formula 1 care vin la top gear concureaza cu alta masina, nu mai stiu ce, parca un nissan. De ce oare? )"> Pentru ca piloti de formula 1 intra in topul "F1 Drivers" si daca primi care au venit (acu cateva sezoane) au facut pe acel Suzuki Liana turul rapid, mi se pare logic ca toti ceilalti piloti care se mai gasesc acum sa vine sa alerge tot pe aceiasi masina . Link to comment
Recommended Posts