azzuro_victor Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Salutari tuturor Fericit posesor al unui Daewoo Espero 1.8 CD - Hidramat Nu vreau sa par vreun intrus pe acest forum. de ce zic asta ? Am 19 ani, dabia mi-am luat carnetul si nu ma prea pricep la masini Oricum sunt mandru de masinuta mea si sper ca o sa am noroc cu ea . *Zilele astea o sa postez si cateva poze si desigur o descriere mai detaliata ! Link to comment
ing3r Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Felicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea si de cat mai multi km fara incidente rutiere! Da mai multe detalii... Link to comment
Cumnatu Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 (edited) Abia astept sa pui pozele, nu vreau sa te sperii dar am o senzatie nasoala in legatura cu masina ta. Nu iti zic mai multe decat dupa poze, e doar o senzatie. S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Espero hidramat o sa iti dai scaunul atat de pe spate de o sa te uiti pe geam prin geamul de la usa din spate stanga Edited March 10, 2008 by Cumnatu Link to comment
azzuro_victor Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 Scuzati masina murdara dar ploaia asta nu ma ajuta deloc. Multumesc pentru urare ing3r ! Cumnate ma sperii, poti sa dai mai multe detalii ? ) Succese nebanuite ! Link to comment
Tommy Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 4 mega intr-un singur post nu e chiar putin. S-o stapanesti sanatos. Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 S-o stapanesti sanatos! Stai linistit, nu e ce zicea cumnatul . Eu banuiesc la ce se referea si nu e cazul. Link to comment
Cumnatu Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Relax man, nu e ce am crezut si asta e bine. Stiam un Espero de vanzare zilele astea , masina care nu era bine daca o luai. Sa o spatanesti sanatos ! Link to comment
Salex Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Arata f. bine pe dinafara, banuiesc ca si pe dinauntru e la fel, se vede ca a fost bine intretinuta si reparata. La multi kilometri impreuna fara necazuri . Link to comment
ing3r Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Frumoasa masina! Imi place ca ai eleron , ca eu nu am Sa ai grija de ea Link to comment
azzuro_victor Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 (edited) Multumesc mult tuturor ! Cateva date mai exacte : - Espero 1.8 MPI, 95cp, 70kw - An fab. : 1997 [cumparata noua de primul proprietar din Cehia si adusa in Romania, cumparata de mine acum 3 ani] - Cutie hidramata, ABS, Airbag, geamuri electrice fata+spate, etc In curand o sa faca 140.000 km, o sa o duc la un "control" sa vad ce mai trebuie schimbat [cu toate ca nu cred, s-a ocupat tata destul ] . In plan se mai afla si un sistem audio mai bunicel si cam atat momentan [vreau sa o pastrez "stock">. O sa pun niste poze si cu interiorul dupa ce ma duc la spalat cu ea. Si sper sa ajung sa-i fac niste poze mai "profi" daca am timp pentru ca, cu asta ma ocup [daca exista doritori prin Ploiesti, dati un PM, mail sau pe mess] Succese nebanuite si poate ne vedem la intalniri ! Edited March 10, 2008 by azzuro_victor Link to comment
Tommy Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Pai e masina ta sau a taticului? Link to comment
azzuro_victor Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 Funky intrebare, dar bine pusa ! Tata are masina lui Link to comment
Tommy Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Pai am vazut ca ai cumparat-o la 16 ani.. si carnetul l-ai luat la un an dupa varsta legala, de asta am intrebat Link to comment
tolin Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Chiar, ce ai facut cu ea in timpul acesta de arata asa de bine, ai tinut-o in vaselina ? Link to comment
Recommended Posts