mike.omega Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Poate de data asta nu mai e rezervat Crazy pentru urmatoarele 2 generatii de clienti Link to comment
free_spirit Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Salutare !! He, he, am telefonul sefei de sala, asa ca daca suntem cel putin 5-6 hotariti ma risc la un telefon ca sa nu ne mai doara capul ca iar nu o sa gasim loc. I'm IN , de pe-acum !! Oricum, locusorul de sambata asta, mie mi s-a parut bestial fara sa mai pun la socoteala preturile rezonabile si frappe-ul surprinzator de bine facut. Deci alternativa exista.Nu mai spun de atmosfera )"> . Respect !!! Link to comment
mike.omega Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 Bai ce'a dat spirit de hang-out in voi! Link to comment
dreamlike Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Din pacate saptamana asta nu pot sa fiu prezent din motive de munca, adica sunt de serviciu dar aveti grija - "I'm watching you!" Link to comment
ing3r Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Nici eu nu cred ca ajung ...din aceleasi motive ca ale lui Dreamlike Link to comment
Scoop Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Sapt asta nu pot ajunge, beti unu mic si pt mine Link to comment
andrew Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Bre da' unde fuserati saptamana trecuta? Ca nici de cronicuta n-am avut parte. Doar niste poze care nu-mi zic nimic. Link to comment
mike.omega Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 Deci iar ramanem 4-5, Vanatorule, arunci cu sulita dupa noi sau nu? Link to comment
paul_marines Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Deci iar ramanem 4-5, Vanatorule, arunci cu sulita dupa noi sau nu? Bey Mikey, pana si vanatul se imputi(na / ) de nu-ti mai vine sa faci efortul in a-l prinde. Sunt sperante sa bem un frape impreuna. Link to comment
renatremo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 cica e tunning show la Bucuresti... poate ma teleportez si eu pe acolo... cu buburuza... salutari... ps: inca ma mai dor picioarele de la pozitia speciala de sambata trecuta... hangout... Link to comment
dreamlike Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 De ieri pana azi a trecut o zi si s-au mai intamplat niste modificari si ca sa fiu la fel de enigmatic ca si Vanatorul African: exista posibilitatea de a fi prezent sambata la frapeu dar ... pana sambata mai e . Link to comment
aXeL.ViX Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Ce faceti fratilor ? Va salut din ucraina ! Nici nu va dati seama ce e pe aici ! Sa ne vedem cu bine cand ma intorc ! Link to comment
dreamlike Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Am rezolvat cazul, maine sunt prezent. Link to comment
mike.omega Posted March 14, 2008 Author Share Posted March 14, 2008 Pacientul a supravietuit?! Link to comment
dreamlike Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 A supravietuit, dar mai are nevoie de aparate. Link to comment
paul_marines Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Asadar unde ne vedem? La care dintre ceasuri? Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 Sa inteleg ca tu esti pescarusul care intreaba?! Cam dolofan Briefing: Location: Crazy(as usual) Hours: 1800 PS: unii s-ar putea sa intarzie 10-15 min, sa nu disperati Link to comment
DarkDogg Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 E clar acuma... am rezolvat cu munca pe ziua de azi (sper si de maine), asa ca ma prezint si eu (nu stau mult, dar gestul conteaza, dupa cum se spune), cu masina nespalata, cu autocolante (cred...daca le mai gasesc)... So, i'll see you there! Bafta multa! Link to comment
andrew Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 @deceneu80: langa liceul Mircea, langa Cafe D'Art. Adica vii de pe Tomis, intri pe Stefan cel Mare spre Mircea, apoi pe straduta care duce in parcarea de langa parc si acolo in capat vei gasi cateva masini cu autocolante, iar daca ajungi oarecum la timp, o sa fie si lumea pe langa ele. Daca nu mai e lumea afara, poti sa intri in Crazy si sa te uiti dupa cel mai vesel grup Link to comment
paul_marines Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 vei gasi cateva masini cu autocolante, Cu "grupul vesel" sigur nu vei gresi, dar despre autocolante cred ca trebuie sa vii sa cauti sa descoperi ce se ascunde sub mocirla cere ne acopera masinile. S"> Te asteptam. Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 Lunga intalnirea nu alta! Dar despre ce era mai important tot n-am vorbit, asa ca o lasam pe data aviatoare Salut prezenta noului membru, Deceneu, te mai asteptam! Link to comment
deceneu80 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 mi-a parut bine de cunostiinta, multumesc mult pt sfaturile pe care le-am primit, sper sa ajung la cit mai multe intilniri, in limita timpului liber ... Link to comment
Recommended Posts