madkat Posted September 13, 2011 Author Share Posted September 13, 2011 De data asta nu. Hyundai-ul deja l-am luat la umblat - am in aproape o saptamana sprea 600km cu el. Km in care incerc sa ma obisnuiesc cu el. Trebuie sa ma ocup zilele astea sa iau talon (am zis ca am reusit acum ce nu am reusit toata viata masinii, sa pierd talonul) - si il pun la vanzare. Link to comment
Costi VLN Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Norocos cel ce-o cumpara. Ce sa zic,spor la vanzare,insa sigur iti v-a fii dor de ea.Mai vb noi.. Link to comment
madkat Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 De asta sunt convins, m-am obisnuit in atatia ani cu ea... O poza (cred ca singura pe care i-am facut-o) "inlocuitoarei". Link to comment
uskt2005 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 O fi mai noua inlocuitoarea dar e mai urata Link to comment
madkat Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 (edited) Clar. Accentul nu l-am luat acum 4 ani pentru design - ci pentru motor. Si dotarile pe care le avea in banii respectivi. La concurenta fiind cu Fabia si Clio ... una cu un rahat de motor in 3cilindri si orice optional in afara de volan, si alta cu pilitura la pompa de injectie, plastice de kk, si un spate adaugat... Nu se sta la fel de comod la volan (dupa 150km de extraurban ma durea spatele) Directia este un fel de Playstation cu force feedback Garda la sol e mai mare - dar si stabilitatea este influentata negativ de chestia asta. Dotari - in afara de oglinzi electrice si incalzite, are com tot ce aveam si pe Cielo. Motorul insa face toti banii - 1,5-ul 16V de 110cp este - are niste acceleratii si reprize excelente, da mereu senzatia de motor prea puternic pentru caroserie sau tren de rulare. Faptul ca e noua - poate se va simti ca si intretnere, ca altfel nu e mai inchegata sau mai teapana decat Cielo, care pentru varsta lui se tine excelent. Oricum va fi 90% masina de oras, tot Alfa ramane de drumuri lungi si cox. Daca Cielo il mai luam de placere la drumuri lungi, cu Accentul nu stau la fel lucrurile. Edited September 15, 2011 by madkat Link to comment
madkat Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Topicul se poate inchide. Momentan Cielo-ul e tras pe dreapta. Singurele chestii care stau in calea punerii anuntului de vanzare sunt ITP-ul expirat acum doua zile, si parbrizul fisurat suficient cat sa trebuiasca schimbat inaintea prezentarii la inspectie. Lucruri de care nu am timp sa ma ocup momentan. Si e deja prea frig pentru schimbat parbrize afara in parcare. Link to comment
Recommended Posts