feryci Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Daca mi-am vandut masina pot sa raman in continuare mebru al forumului sau nu? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 In mod normal nu dar, pentru ca te stim vizitator fidel, daca depui un comision de 5% din valoarea tranzactiei intr-un cont ce iti va fi comunicat pe PM suntem hotarati sa te pastram. Link to comment
Dj_Dark Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 . Si daca nu e de acord aminteste-i de ritualul de despartire Link to comment
BogdanG Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Daca te uitai cu atentie vedeai ca multi nu mai au Daewoo aci pe forum Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Sa ii interzica cineva lu' asta cu Volvo accesul pe forum! Link to comment
alx Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 (edited) Chestia aia pe care o conduci tu stim cu totii ca e o copie fidela a unui model de Daewoo... @zmeu: asta a depus comisionul, nu stii? Edited March 11, 2008 by alx Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Imi cer scuze, nu mi-a parvenit extrasul de cont. Daca e asa, imi cer din nou scuze dar dati-mi si mie o copie dupa ordinul de plata. Link to comment
BogdanG Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Buei asta ca Iespero la ce consum ai cred ca tu ai Volvo Cred ca se poate muta la caterinca . Link to comment
Tommy Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Sa ii interzica cineva lu' asta cu Volvo accesul pe forum! Sa interzica cineva interzisul Link to comment
feryci Posted March 15, 2008 Author Share Posted March 15, 2008 Inca nu am primit toti banii dar daca cineva doreste de baut astept un PM si o vizita la mine la domiciliu dupa ce ma intorc din Bosnia in octombrie. Stiu ca multi membrii ai forumului nu mai au masini marca Daewoo dar eu nu mai am niciun fel de masina dar doresc sa raman membru. Link to comment
Lucian M Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Nici eu nu mai am masina Daewoo, dar raman membru al forumului. Stai, mai, linistit- nu te alunga nimeni de pe forum. Sa fii sanatos si sa-ti iei ce masina iti doresti si-ti permiti! Link to comment
Satori Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Haidi, bre, Luciane! Dupa atatea secole de forum, tu inca nu stii ce masina ai? Link to comment
BogdanG Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 El are GM-DAT adica General Motors-DAEWOO. Link to comment
Lucian M Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Eraa cu titlu de gluma, dar vad ca nu percuteaza. Link to comment
feryci Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 Va multumesc, si conform unei reclame de la tv putin adaptata situatiei "Pentru toti membrii forumului, numai respect!". Link to comment
Laurycã Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Si eu am parasit clubul posesorilor de Daewoo, dar nu scapati de mine asa usor. Pe celelalte forumuri monomarca e o mare plictiseala, asa ca tot pe-aici ma veti gasi. Link to comment
Recommended Posts