john Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 http://bucuresti.mafiotzii.ro/ Link to comment
iuzar Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Dragutzaaaa...dar parca mai utila mi se pare aia mare, de 130 de mega... oricum, mijto lucruri se pot face cu zoomifyer ala... Link to comment
Lucman Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Si eu o vreau pe aia mare, stie cineva pe unde e? am auzit ca se gaseste ceva pe de ce++ bucuresti.jpg Link to comment
keluboss Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 :angry: normal Militariul nu intra in poza lor... e prea la porumb pentru ei... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 o am eu la share pe de ce++ ( cand intru) ii zice harta bucuresti parca si are vreo 250 de mega Link to comment
Lucman Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 aia, aia...cum o putem lua de la tine? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 (edited) pai trebuie sa intru eu pe de ce++. si atunci o luati. Dar altfel nu se mai gaseste? Modificare: ii zice satelit_bucuresti Edited December 22, 2004 by Zmeu Link to comment
iuzar Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Bre Luc, matale chiar vrei sa ti-o iei azi sau cum...adica eu am de tz luni de zile poza acasa si nu zici nimic?....tradatorule... Link to comment
Lucman Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Puii mei, de unde sa stiu daca nu zici nimic Link to comment
Ana Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 am si eu pozele astea, pot sa le aduc pe cd la intalnire Link to comment
laurentziu83 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Eu unul m-am descurcat super cu harta din Pagini Aurii. Cei cu care m-am vazut la intalniri o stiu. Nu mai am nevoie de alta. Vreau doar sa-i fac un Back-up la un scanner. Cu ea facuta sul intre scaune nu-mi era frica de aglomeratia si de strazile din Bucuresti. Link to comment
keluboss Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 am observat ca pe la unele obiective militare si UM-uri harta e bruiata... motive de securitate oare??? sa pe-acolo nu bate satelitu??? Link to comment
Shenck Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 IN Militari e nor/ poluare/ ceatza ceva. Nu e bruiata, am vazut jpg-ul cu un viewer calumea, nu cu prostia aia si se vad ok. Link to comment
Satori Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 E nor. Si nu este doar in militari este si in partea de Nord. Oricum, tare mi-am batut capul sa inteleg cum si cine s-a scapat de a ajuns harta asta pe internet! Link to comment
cchrism Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Pe vremea cand a aparut harta asta pe net, adica cred ca acum vreun an de zile sau asa ceva stiu ca am incercat sa identific momentul aproximativ cand a fost pozat Bucurestiul. Nu mai tin minte motivele exacte pentru care am concluzionat, dar oricum stiu ca opinia a fost ca e din anii 90 - 95. Hartile vechi apar disponibile pe net fara restrictii pentru ca nu prea mai sunt de actualitate. De ex: Terraserver la care poti sa faci zoom pana la 1 m/pixel pt. New York si alte chestii. Am mai vazut unul server pe harti de pe net care dadeau pt. zona New York / Washington harti din 98 - 99, dar pt. zone fierbinti gen Mosul, Bagdad, Khandahar, erau vechi doar de 2-3 luni. Deci harti vechi de 10 ani sunt destul de safe. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Spre exemplu pe harta asta nu vei gasi Shell Fundeni! Cauta Mall-ul sa vezi ca nu il vei gasi... si tot asa..cladiri care acum exista si atunci nu existau...~'95 am concluzionat si eu. Link to comment
NFS Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Si eu, am incercat sa-mi caut oltcitul in parcare! Da' se pare ca eram plecat in vacantza! <:-p> Link to comment
dan_m Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Cauta Mall-ul sa vezi ca nu il vei gasi... si tot asa..cladiri care acum exista si atunci nu existau...~'95 am concluzionat si eu. <{POST_SNAPBACK}> Ba pe harta pe care o am eu apare Mall-ul Vitan care cred ca e mai recent de '95. Link to comment
VAXXi Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ce apare gratuit pe net, sigur este prea vechi pentru a mai fi util cuiva. Până acum ceva ani, doar armata (ştiţi voi a cui armată ) avea sateliţi suficienţi de buni pentru hărţi detaliate, însă recent s-au lansat sateliţi "fotografi" de către firme particulare, şi cum uitatul e pe gratis deocamdată, vă puteţi cumpăra la nişte sume acceptabile hărţi destul de amănunţite ale oricărui punct de pe glob http://www.globexplorer.com/ http://www.terraserver.com/ etc Link to comment
khhamsin Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Pentru Bucuresti mi se pare foarte util NetEdit, programul ala cu harta care are si numerele strazilor. Link to comment
dreaQ Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Da. http://www.cluj4all.com/navigator Link to comment
andreis Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) As avea nevoie de o portiune de harta care sa cuprinda Valea Lonei. Atasez o poza, n-am gasit mare lucru cu google. Edited March 3, 2008 by andy Link to comment
Cumnatu Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) NU cred ca te ajuta asta pt ca am impresia ca tu vrei cu zoom mai mare, mai in detaliu, dar... Edited March 3, 2008 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts