energy52ro Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Nu se poate numi o problema, ci doar o nedumerire.Am avut un sistem audio cu subwoofer pe masina precedenta Cielo-ului pe care l-am demontat la vanzarea acesteia.Acum sistemul imi sta pe balcon si ma cam incurca .Am montat tot ce era, exclusiv subwofer-ului si amplificatorului. Apelez la voi pentru a alege cel mai bun traseu pentru cablul de alimentare al amplificatorului(cel rosu care merge de la baterie).Am depistat eu cateva trasee,dar totusi as vrea sa aflu cum ati facut si voi(care aveti amplificator in portbagaj...).Preferabil ar fi ca acest cablu sa treaca prin habitaclu si vreau sa vad pe unde ati trecut cablul din compartimentul motor in interiorul masinii. Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi si poze as fi recunoscator. Link to comment
madkat Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 (edited) in zona busonului borcanului lichid de parbriz o sa vezi in peretele despartitor dintre motor si habitaclu un grommet de cauciuc prin care trece cablul de deschidere capota - foloseste-l cu incredere din interior o sa-l vezi destul de usor daca bagi capul sub bord apoi e simplu - pe sub ornamentele de plastic ale pragului pana in portbagaj Edited March 17, 2008 by madkat Link to comment
Recommended Posts