Jump to content

Transformator 220v->12-14v

Recommended Posts

Nu vorbim de partea de instalare aici. E facuta de mult si bine. Amplificatorul asta nu este pe Tico, dar si pe ala am ceva asemanator.

M-am uitat la Comet Electronics in catalog si nu am vazut de la Bulltraf decat modele de putere mica.

Pia, eu ti-am zis sa iei legatura cu producatorul. Comet era folosit doar ca referinta.

Pe de alta parte sunt convins ca sunt firme si pe la noi care sunt in stare sa faca un traf ca lumea. Ba chiar ateliere mai mici. Nu sunt convins ca te-ar costa mai ieftin. Ca sa le dai un mesaj celor de la Bultraf nu te costa oricum nimic si o sa ai o cotatie, macar ca sa ai un termen de comparatie.

Puntea si electroliticii "standard" de filtraj nu te costa cine stie ce. Daca ai cond pe masina, scapi si mai usor (valori mai mici pentru condensatorii de filtraj).

Sunt cateva lucruri de tinut cont si in postul lui tomis.

E bun si asta de incercat. E mai simplu de vorbit moldoveneste, decat bulgareste :D

E posibil sa fie mai scump, in conditiile in care, pentru un alimentator extern, nu sunt cine stie ce pretentii care sa impuna un toroidal. Oricum, o alta posibilitate de a obtine un pret.