sebian Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Dupa ce imi iau si eu aparat sa imi imprumuti si mie za cat, sa am pe ce testa Edited February 7, 2006 by sebian Link to comment
mike.omega Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Daca ajungi in CT, facem sesiune de fotografie la motan ) Eu tai biletele )"> Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Eu sper sa imi iau zilele astea, pina sa ajung in Ctza...am gasit 8700 la 1999 RONi...8800 deja sare de 3000RONi si nu m-as avinta deocamdata... ok, deci ramine stabilit: tu tai biletele si eu incasez banii Edited February 8, 2006 by sebian Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Oho, si inca cum, nu mai pun eu tot ce realizez pe forum ca s-ar lua adminii de viata mea dar... Oricum in ultima vreme m-am profilat si pe vrabiutze >- Link to comment
NFS Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 De ce, nu-i mai place Kitty-Kat-ul ? Link to comment
MCojo Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 E gripa aviara in aer... e normal sa pozeze mai mult vrabiute si alte "pasarele"... Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 @ NFS: mananca Wiskas >- @ M Cojo: vrabiute si atat, restu cand s-o incalzi Link to comment
masterbobs Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Tan-ta-naaa...lume lume va rog un pic de atentie sa vedeti cum "o iau in freza". ...asta ca sa mai rup ritmul cu pisicile si vrabiutele... nu ca as avea ceva cu ele. ) Pozele puse aici sunt de vara trecuta...ca din pacate acum e cam seceta in domeniul creator... Trebuie sa mai zic ca am cam pus pozele cu cu inima indoita S"> ... ca daca isi vede pozele nevasta mea si nu ii plac vai si amar de mine ...o sa mananc numai conserve reci si paine veche ... of of of ... Doamne fereste... Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Intrebare: Cum de n-a vazut pozele pana acum?! Propun sa facem cheta Link to comment
masterbobs Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 avem vreo 12 albume...pana acum... astea sunt de anul trecut asa ca abia prin martie cred ca o sa le vada...daca o sa stau mai bine cu banii... Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 In ultima saptamana din lipsa de ocupatie(cica!) am facut numeroase plimbari prin parc si pe malul marii si m-am ales cu ce urmeaza PS: nu sunt cele mai! ca cele mai le pastrez la colectia personala Link to comment
lordcalibras Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Pentru toti cei care sunt pasionati de arta fotografica si vor sa scoata si un ban din asta ... contactati pe messenger id arosoft99 (un amic de-al meu) .. Detaliile vi le spune el! P.s.: Daca iese, tre` sa dati o bere Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Inca invat... Studiez... Aprofundez... Deci nu radeti de mine mai mult decat de obicei... Link to comment
paul_marines Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Inca invat... Studiez... Aprofundez... Deci nu radeti de mine mai mult decat de obicei... Totusi sa nu ne pierdem indemanarea. Pentru prima poza as fi optat pentru un ISO mai mare, pe la 400 si un timp de expunere ceva mai mic si urmatorii parametri ai imaginii: Noise reduction • Clear Color Image Parameters • Color mode (Real) • Contrast (+) pentru a doua imagine ai un mesaj de la Neil A. Armstrong. mesaj pentru VIPER Edited February 11, 2006 by safari hunter Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Pai de unde NR? Si pozele le fac toate in Real Color Mode... Link to comment
paul_marines Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Am sa ma uit in meniu sa-ti spun unde insa cred ca pe display se afisezaza "NR" care vine de la noise reduction. Noise Reduction As resolution rises noise levels increase exponentially (as a direct consequence of complexity) in CCD images. The F828’s redesigned NR system does an amazingly good job for an eight megapixel camera. The new NR system is based on the tried and true dark frame subtraction method. The camera makes an identical a blank exposure when noise reduction is enabled after the actual exposure and then compares the noise captured in the actual exposure with the noise captured in the dark frame. Hot pixels (noise) are then subtracted from the final image. The F828 takes this to the next level by adding "Clear Color” NR (reduces color noise at higher light levels) and "Clear Luminance” NR (reduces luminance or brighter noise in darker/shadow areas) image-processing algorithms. Edited February 11, 2006 by safari hunter Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Adica are, dar e automat: "NR slow shutter: The NR slow shutter mode reduces noise from recorded images, providing clear images. When using shutter speeds of 1/25 second or slower, the camera automatically works the NR slow shutter mode and “NR” is indicated next to the shutter speed indicator. • To eliminate the effects of vibration, use of a tripod is recommended. • When a slow shutter speed is set, the processing may take some time. This is because the camera works to remove noise during the time set by the shutter speed setting." Link to comment
paul_marines Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Asa cum spusei daca ISO 400 atunci expunerea devine 1/50 la aceiasi diafragma, si cu NR activat mai incearca o poza si sa vedem rezultatul. Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Maine dimineata, sa fie aceeasi lumina naturala din spate... Link to comment
mike.omega Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Nu cred ca NR(noise reduction) va schimba in bine calitatea, ca am si eu pe 3 nivele(reglabil cand vreau) si diferentele sunt minore Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Nu poti compara cele 2 sisteme... "The DSC-F828 uses a dark frame subtraction noise reduction method for long exposures, the camera records a second shot with the shutter closed which is used to subtract fixed pattern 'hot pixel' noise from the main image. This means that if you shoot a ten second exposure the entire process will take twenty seconds." Link to comment
paul_marines Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Ca tot primisem un cartonas galben pentru incurcatura dintre TTL si TTL (transistor-transistor - logic vs through the lens), m-am gandit daca nu as gasi o cale de mijloc prin care sa amestec din fiecare sa fie cate putin. Cum VIPER - ul aprofundeaza mai mult Dragobetele in loc de Sony si pana la noul lui post cu poze test mai vin cu o ciudatenie. Uneori ai o camera de max 3x zoom optic si vrei sa arunci piatra mai departe in mod tele. Ce te faci daca la indemana nu ai decat un binoclu? Pai le potrivesti coliniar axele optice cu obiectivul si click. Deja VIPERUL si Mike.Omega isi vor fi schimbat topicul deoarece "they have what it takes". Totusi pentru ca in mod intamplator am exerimentat acest mod empiric de a face poze, adaug acestui demers si 2 imagini. Canonul meu a fost colaborare cu un binoclu Bushnell 7x50 Marine cu busola avand o putere maritoare de 7,1 x. Binoclu Bushnell Marine Edited February 12, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Am auzit eu ieri discutii despre alipirea unui binoclu la un aparat foto dar stau si ma intreb cum face cu focalizarea si restul (senzorul stie de fapt ce "vede"?) Pozele sunt putin neclare... in rest e ok Pozele sunt facute cu canon la 3x sau 1x? Edited February 12, 2006 by mike.omega Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 fftopic: de unde sunt negrii aia din prima poza? Link to comment
Recommended Posts