Alinake Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 scuze, dar iar nu a mers edit-ul .. mai pun cateva foto din herastrau si caprioara salbatica din parc Link to comment
masterbobs Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 vezi ca se poate si fara sa aibe ochii rosii? de ce nu incerci sa il surprinzi cand sta pe doua labe?(cele din fata) ? ) Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 He he! Daca ai stii tu ce greu sa e sa tii cu ochii deschisi vedete din astea... Din vreo 25 de fotografii doar la 2-3 a deschis ochii Cat despre stat in 2 labe... nici in tineretile lor nu stateau asa Link to comment
Alinake Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 uite o idee de crop pe care as fi facut-o eu in fotografia de mai sus Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 @Vector: cam mult zgomot pentru 4mp si detaliile din planul indepartat sunt neclare Adu camera la urmatoarea intalnire ca aduc si eu trepiedul sa vedem, poate scoatem ceva mai bun >- Link to comment
VECTOR Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 stiu ca nu este o opera de arta.si nici nu are de ce sa fie ,ca nici eu nu sunt un artist . doar ca imi place sa fac poze si m-am jucat si eu putin cu apusul ala. @ mike : s-a retinut. Link to comment
Alinake Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 l-am luat si eu pe-al meu pisoi la sedintza are mai multe reusite.. dar va arat doua care imi plac f tare Si 2 incercari cu noul obiectiv pe care mi l-am luat: Nikon 70-210 mm F4 Link to comment
alx Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Fa un mirror pozei 3! o sa iasa mai misto! Link to comment
masterbobs Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Cum adica "Fa un mirror pozei 3! o sa iasa mai misto!"? Nu inteleg. Nu glumesc... Link to comment
alx Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Mdeah, deformatie de autocad... daca nu ma insel exista si in photoshop comanda mirror... iti invarte imaginea in oglinda, adica ce e in dreapta ajunge in stanga. Astfel totul va fi inversat, inclusiv scrisul marcii aparatului... Link to comment
JMu Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Probabil se refera la "horizontal flip". Adica asa: Link to comment
Alinake Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 (edited) oare chiar credeti ca nu stiu macar atata lucru in PS .. hai mai ce naiba.. dupa atatea prelucrari duse la extrem asta era ceva banal .. insa aceasta fotografie e un autoportret facut in oglinda din baie.. de ce sa rotesc.. sa credeti ca mi-a facut cineva poza cu aparatul in mana? Asa am vrut sa o prezint.. asa o prezint ... ca nu va place.. e ok.. si va puteti exprima, nu ma deranzeaza .. insa asta nu inseamna ca nu stiam sa o intorc Edited March 7, 2006 by Alinake Link to comment
JMu Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Alinake, nu tie iti explicam... Mie imi era clar ca asa ai vrut sa o lasi. masterbobs a intrebat, iar eu si alx am postat in acelasi timp. Link to comment
Alinake Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 ups.. m-am ambalat dejaba Link to comment
masterbobs Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) scuze ... e vina mea... ma gandeam ca este un efect ceva... PS in Photshop e "flip canavas horizontal" Edited March 7, 2006 by masterbobs Link to comment
VIPER Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 in Photshop e "flip canavas horizontal" Canavas sau canvas? Link to comment
masterbobs Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 soryyyyy... bad smeagul..bad smeagul... Link to comment
mike.omega Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Avand in vedere ca e destul de senin cerul am luat trepiedul la spinare si m-am mutat pentru jumate de ora pe balcon Rezultatele le vedeti mai jos Link to comment
andreiv Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Daca tot suntem la capitolul animalute de casa, hop si eu cu doua poze. Vara trecuta in Bucegi. Motanul din dotarea familiei, cind era el tinar ) Aparat: Minolta XG9, obiectiv 35-135 mm, film. Scuze pentru calitate, se datoreaza "profesionalismului" celor de la centrul de scanare Minolta... Link to comment
NFS Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Daca tot suntem la capitolul animalute de casa, hop si eu cu doua poze. Nu, suntem la capitolul poze mai mult sau mai putin artistice. Tu te incadrezi la "mai putin". Link to comment
andreiv Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Asa-i... sunt "cu lamiile in geam". Link to comment
mike.omega Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Mie imi place poza cu motanu, poti pune un link cu aparatul? @NFS: avand in vedere ca e pe film si nu-l il ajuta tehnologia sec XXI si mai este si amator eu zic ca e mai mult decat bine Link to comment
andreiv Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 @mike.omega: Multumesc Asta-i aparatul, e de o virsta cu mine: http://www.rokkorfiles.com/photos/XG9.jpg Link to comment
Recommended Posts