aztec Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 e.. pun si eu o poza aici.. ca sa ramana si in analele clubului.. nu este facuta de mine..dar merita sa stea, chiar daca nu are ceva tehnica fotografica cuprinsa, doar subiecte Link to comment
Alinake Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Hai sa va arat ce am facut weekendul acesta: Casa in vale - winter edition: Si asta e varianta de asta toamna: Am incercat pe cat posibil sa imi amintesc unghiul de fotografiere si pozitia mea pe deal .. cu mici diferente.. eu zic ca am reusit aa.. si making off-ul fotografiei: (foto de Alex Axon) Link to comment
Alinake Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Si doua semiproiecte: Iarna minimalis: http://photobucket.com/albums/e90/alithenake Case montane: http://photobucket.com/albums/e90/alithenake/Homes/ Link to comment
VIPER Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Sa-l parafrazez pe un prieten: sunt obscen de frumoase! Link to comment
mike.omega Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Se da un motan alintat peste masura, eu care nu avea ce face si o maslina (da! motanu mananca masline cu tot cu sambure) Rezultatul e mai jos, nu sunt foarte bine expuse/incadrate dar se misca subiectu ca ii era pofta Link to comment
dreaQ Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ptiu pisica neagrããã... Mai mike m-am speriat cand a aparut motanul... Frumos. Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Nu m-am lasat pana n-am incercat-o si pasta. va las sa va dati cu presupusu ce e alinake Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Eu zic ca e fum de tigare Problema pentru mine e alta! Cum ai reusit?! Filtre de culoare? Care e fumator si se ofera sa ma ajute? Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Mike, nici eu nu sunt fumator... si nu m-a ajutat nimeni... deci reanalizeaza mai astept pareri pana sa va zic .. sunteti aproape Link to comment
Alezz Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Betisoare perfumate sau spirale de tantari sau ceva asemanator... Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 and the winner is ... bravo.. betisoare parfumate.. numa ca la sfarsit imi venea sa vomit.. tre sa imi iau arome diferite daca vreau sa mai incerc.. ca altfel sigur dau pe afara ) Link to comment
NFS Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Pfuuiii... te-ai apucat de fumat! ) Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ok... betisoare! Dar parca fumul de la astea nu e colorat Asa ca mai mult ma intereseaza tehnica prin care fumul a capatat acele nuante Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 pai cine a zis ca e.. tehnica se numeste un simplu hue/saturation adjustment in PS. Fumu are nuante de gri si albastru by default. cand umbli la hue, acestea vireaza in alte culori. Ultima cea cu 3 culori complet diferite am facut-o adaugand 3 layere cu hue diferit si apoi jucandu-ma cu niste masti ... dar nu ce faci in PS e important.. ci cum capturezi fumul: 1/500s , F16, blitz slave lateral/spate (relativ la pozitia fumului) ... blitz-ul e cel ce ingheata imaginea si nu shutter speed-ul (poti trage si 1s daca vrei, important e sa fie bezna complet) Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Aha, nu pare greu, cu PS e mai greu Acel F16 e cam imposibil la jucaria mea dar cred ca o sa experimentez in zilele urmatoare Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 tre sa mearga si cu F8 .. am folosit f16 pt camp mai mare de profunzime.. sa pui aici rezultate pls Link to comment
mike.omega Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Momentan probez pe motanul alb! F11, 1/500s si +1 la blitz, absolut superb contrastul dintre fundalul negru creat si motan Edit: Am trecut chiar si prin 1/1000s sau 1/2000 si sunt foarte interesante fotografiile. Le atasez in postul asta PS: poate n-am specificat eu clar dar am invatat ce e aia fotografie(si inca mai invat!) din mers, testand diverse camere foto si exersand cat mai mult Edited March 15, 2006 by mike.omega Link to comment
Alinake Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 normal.. asta e si ideea cu timpul scurt de expunere.. sa intuneci tot ce nu e direct lovit de blitz Link to comment
Alinake Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Primul meu fotoreportaj. Nu dati cu pietre Pe sferturi 20 ani. 20 de ani de cand fotbalul romanesc de club nu a mai avut asemenea prilej de bucurie. Suntem aproape de o noua performanta si suporterii spera, viseaza cu ochii deschisi. ... transmitem in direct din Piata Universitatii, unde mii de suporteri ai Stelei au blocat circulatia, celebrand calificarea in sferturile de finala ale echipei rosu-albastre ... se vine pe jos, cu masini, pe masini ... peste tot numai steaguri rosu-albastre, toate purtate cu mandrie de suporteri ... jandarmeria e pe posturi pentru a pastra ordinea si as spune si "linistea" dar nu m-ati auzi ... Steaua a ajuns sus ... tot mai sus ... din pacate unii nu ii pot ajunge, ramanad la obiceiurile barbare de exprimare a bucuriei Hai Steaua! Link to comment
aztec Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 super.. ca reporter este Adrian Iclozan? pot sa-i arat poza ta? Link to comment
Alinake Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 poti sa ii dai si link catre aceasta pagina: http://www.badorgood.com/reportaj_detail.php?id=70 .. sau daca doreste le pot oferi fotoreportajul (daca au unde sa il publice - online sau pe hartie ), eventual sa ma contacteze incerc si eu sa patrund in lumea fotoreporterilor (din pacate nu cunosc pe nimeni .. asa ca ma chinui ) Link to comment
mike.omega Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Bravo! Ar fi interesant un fotoreportaj de la marginea terenului Link to comment
masterbobs Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Zeci de mii de felicitari! Ai aparut cu foto reportajul in Gazeta Sporturilor. Bafta in continuare! Uite link AICI AICI AICI AICI Link to comment
Alinake Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 ai fost mai rapid ca mine la postat .. am trimis un mail la pocneala .. se pare ca le-a placut cica "suportetul stelist" )) si io habar nu am de fotbal Link to comment
Recommended Posts