skkip3r Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Eu nu ma pot lauda ca stiu sa fac fotografie si pe bune ca nu ma pricep dar astea doua imi plac cum au iesit. Nici mare aparat nu am. E un amarat de Kodak DX6490. Cea de-a doua e facuta la un zoom 10x. Link to comment
Moshu Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Kodakul tau nu e "amarat" de loc. E un aparat bun. De fapt se poate vedea si din pozele puse de tine. Zoom-ul optic merge brici. Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 @Moshu: Care bot de cal? @skkip3r: Frumoase poze! Dar n-am inteles de ce la cea cu fetita ai folosit si blitzul?! Aseara i-am facut o baita pisiceasca motanului alb si va atasez o poza sa vedeti cum arata dupa baie, acum si-a revenit Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Za look! )"> Pt cei ce vor sa afle exif am folosit M, F4, 1/100, blitzul pe mai multe intensitati si ocazional focalizarea manuala Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Ca tot vorbeam cu cineva (posesor de S1 "> ) despre bule: Link to comment
Moshu Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 @Moshu: Care bot de cal? Mertzanu' ala galben din spate. Asa i se zice la modelul ala: bot de cal. Si o poza de la tara... Si de pe digul Galati-Braila vreo doua Se vede padurea inundata Dar se gasesc si unii care gandesc pozitiv problema inundatiilor Si oricum soarele era pe duca Iar Dunarea de la mine de acasa arata asa (acolo, unde este liziera, am facut plaja toata copilaria mea) Trecerea bac inundata total Link to comment
sebian Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Cateva poze din locul pe unde am bantuit de Paste: Manastirea Acoperamintul Maicii Domnului, Dorna Arini Link to comment
Moshu Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Frumoase dom' Sebian, mai da-mi cateva detalii despre zona si preturi. Si eu as fi avut multe de pozat, dar am facut turul manastirilor noaptea, de la 23,00-03,00, ultima fiind Ciolanu. Deci n-am putut fotografia nimic. Iar de la ziua ne-am apucat de chestii serioase cum ar fi tuica de Buzau si vinul de Pietroasele, si gratarele de rigoare asa ca pozele sunt bune pentru sectiunea "nu faceti ca ei, uite ce fete au". Link to comment
sebian Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Pai...Manastirea este in satul Dorna Arini, la 2 km de Vatra Dornei, cum vii dinspre P.Neamt-Bicaz...Zona e superba, din pacate de la Bicaz drumul e off-road iar cu o masina normala eu n-as fi avut curaj sa ma bag pe drumurile celea. Preturile nu stiu care sunt, chiar daca manastirea are si un motel, pentru ca noi am fost "trimisi" acolo de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, el fiind cel ce a infiintat aceasta manastire. PS. Am gasit o harta a zonei, am mazgalit un punct verde cam pe unde e situata manastirea...si o poza cu mine, maica stareta si...ghici cine Link to comment
Moshu Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Multumesc pentru viteza de reactie, deci sa inteleg ca n-am sanse cu Cielo, tre' sa iau "gipanu" cu imprumut... Link to comment
sebian Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Nu, nici o sansa cu cileo...si eu tot cu animal de imprumut am fost si crede-ma ca nici ala nu a scapat prea intreg...am facut si greseala sa merg in ziua de Paste mai departe, in plimbare, spre Pasul Tihuta...pina la iesirea din judetul Suceava am zis ca imi rup rinichii... Link to comment
mike.omega Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Azi este/a fost expozitie de camioane Volvo in fata Casei de Cultura din CT. Asa ca m-am dus si eu sa ma holbez la monstrii soselelor Concluzia e una singura: vreau si eu! @Sebian: nice pictures dar asteptam Nikon D50 @Moshu: cam mult zgomot... nu era destula lumina? Album foto Link to comment
vlad35 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Salutari tuturor ! Nu stiu daca stiti forumurile astea unde puteti vedea multe poze faine de tot: www.trekearth.com www.treknature.com www.treklens.com Pe asta din urma puteti vedea si poz(n)ele mele : http://www.treklens.com/members/pozaru/photos/ toate cele bune si sper sa intru mai des, v Link to comment
VECTOR Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 (edited) m-am intors si eu din vacanta de la braila cu cateva poze. prima este facuta la giurgeni .intinderea aia de apa este surplusul care nu a mai incaput in dunare si care a ajuns la 20-30 de cm de sosea. celelalte sunt cateva instantanee cu casa si gradina parintilor. am reusit sa prind si un curcubeu in poza 3 ,pacat ca treceau pe acolo cablurile alea si cam strica imaginea. Edited April 27, 2006 by VECTOR Link to comment
VIPER Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Cum ziceam, toate pe full auto. Si clar fara pretentii de fotograf, omul face poze pentru el si familie, si pentru noi cei ramasi aici... Mai pun de acasa cateva care mi s-au parut faine. Link to comment
VAXXi Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Primiti cu ... insectele ? No Photoshop, just resize & crop ! (la albina si la gandacul de pe floarea galbena) Link to comment
mike.omega Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Frumoase! Unde gasiti voi flori cu gaze si alte zburatacite pe ele Eu le-am tot cautat si nimic... Link to comment
VECTOR Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Frumoase! Unde gasiti voi flori cu gaze si alte zburatacite pe ele Eu le-am tot cautat si nimic... vino la mine la tara. am acolo cam 60 de stupi si o multime de flori si de pomi asa ca o sa ai material de fotografii pentru o saptamana. Link to comment
Alinake Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 o mica iesire la un picnic s-a tranformat intr-o mica sedinta de fotografiat Link to comment
paul_marines Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 vino la mine la tara. am acolo cam 60 de stupi fftopic: La atatea albine harnice te incumeti sa primesti si un trantor?? "> Link to comment
Moshu Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Uite si un locatar suparat ca-l deranjam cam des cand mergem la tara. Mai ales cand urcam scara spre mansarda... Facuta cu zoom 10x Edited May 1, 2006 by Moshu Link to comment
SorinG Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) Salut! Poze facute cu aparat foto Olympus la Zoo... Edited May 2, 2006 by SorinG Link to comment
vio.p Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ....o mica sedinta de fotografiat O mica sedinta? Cum poti sa faci asemenea poze ? nu cred ca o sa ajung la acest performanta . Ce setari ai folosit pt aceste poze? Link to comment
Moshu Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) @vio.p> "Setarile" din PS... >- Edited May 2, 2006 by Moshu Link to comment
Recommended Posts