paul_marines Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 (edited) Dar daca vrei si un obiectiv mare (tele), te mai scobesti mata de vreo 700$. Se pare ca 400 vine complet: body + obiectiv (normal 18-50 mm), la cerere. Moshule, esti generos cu mine insa recomandarea ta face doar body cam 600 USD si un obiectiv cu zoom x5 duce pe la inca 500 -600 pret de net fara alte alea, alea. Mai pun putin si-mi fac casa de vacanta la munte. Edited September 3, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Stiu ca sunt facute cu HP-ul dar cum tata nu m-a lasat sa conduc(am condus la intors ) am zis sa imi fac si eu de lucru si daca tot erau formatiuni noroase interesante am zis sa surprind cateva >- Link to comment
Frankie_Carbone Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Felicitari pentru foto 2 si foto 5 sunt foarte reusite si bine colorate. Daca ar fi dupa mine as da un crop la masina din cadru. Oricum, frumos. Link to comment
masterbobs Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Stiu ca sunt facute cu HP-ul dar cum tata nu m-a lasat sa conduc(am condus la intors ) am zis sa imi fac si eu de lucru si daca tot erau formatiuni noroase interesante am zis sa surprind cateva >- Mai ... mie imi place movul HP... il ador... Link to comment
mike.omega Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 ) Ce sa-i fac, nu m-am putut abtine sa nu le trec prin acd see pro editor, asa un pic! @Frankie_Carbone: sunt modificate pe computator muuult, daca le vezi pe cele originale... Si oricum dupa parerea mea fara masina nu mai au sens 2 si 5 Link to comment
SORAN Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Libelula pe cablul de radioemisie! Edited September 4, 2006 by SORAN Link to comment
Moshu Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Arta fotografiei in alb si negru. O privire. Il stii Alinake? Link to comment
Apocalips Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Poza cu antena: Etajul 4/3 mana intinsa prin gemuletul din casa scarii, pozitie - pe varfuri si apasare de bumb. Zoom maxim. Si inca doi monstruleti draguti Link to comment
ZLI Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 felicitari mike a doua e de discovery Link to comment
pixelconscious Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 (edited) Partea a doua a weekendului: Biker gang: Ruine: Asa este, LMA Rodica Empty street Rroma kids (Aici fac o paranteza, copii astia cand au vazut ca le fac poza au inceput sa arunce cu bucati de caramida in mine. Dupa ce mi-am luat o bucata in picior, m-am gandit ca ar fi o solutie buna sa plec naiba de-acolo) Edited September 5, 2006 by pixelconscious Link to comment
mike.omega Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Canon 30D?! Parca urma 350D Link to comment
pixelconscious Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Asa Mike, rasuceste cutitul ala Link to comment
Mishu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Bag si eu cateva de pe Transfagarasan, ca tot e la moda Link to comment
alinus Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 rosia montana tot rosia montana...fanfest 2006... Link to comment
VAXXi Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Poza facuta de un prieten, cu un Panasonic LZ2. Titlu: "World in her eyes". Link to comment
dreaQ Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tare poza. Daca ar scoate din ochi aparatul (reflexia lui) ...sa lase eventual doar blocurile... Link to comment
MethodRO Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Ce ziceti de aceasta poze! E facuta sus la Costila! Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Tu esti in sucul ala de fructe de padure? Link to comment
Apocalips Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Apropo de suc... parca o ia la vale paharu' Si... va prezint THE ULTIMATE ALFA MALE!!! Imi cer scuze pentru blurr dar m-am grabit... am vrut sa prind faza cand casca... dar nu am fost atent Link to comment
MethodRO Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Moshu din fericire nu sunt eu, cu toate ca mi-as fi dorit! Am prins si eu o data un asfintit din ala e super sa vezi asa ceva! Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Am glumit mai ala micu... Ai uitat iar ca eu sunt geolog? Stiu asfintiturile astea bine de tot Mai zici ca "din fericire nu sunt eu"... Link to comment
MethodRO Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Am gresit! Am vrut sa zic din nefericire. Link to comment
Moshu Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Aha, asa da PS Frumoasa poza, imi trezeste amintiri. Link to comment
aztec Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Poate mergea la bancuri.. Link to comment
Recommended Posts