florinbad Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Luati de va clatiti ochii (aveti de unde alege, din peste 4.800 de fotografii !): http://www.hotnews.ro/concursfoto/concursfoto_poza.php Link to comment
denisa1999 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 frumoase pozele si cit se poate de naturale... drept pentru care subscriu cu florile urmatoare...muscate si violete de parma... Link to comment
Apocalips Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Denisa, scuze dar iti voi strica armonia florala... ca doar is Apocalips ( 4 teste cu modificari la saturatie si blurr ) Link to comment
Ricardo Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Ei... Ia sa-ncercam sa mai reparam un pic armonia... Link to comment
mike.omega Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Modul automat inca mai da erori? )"> Link to comment
sebian Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 (edited) ...vezi ca ti-a fiert mustu'... LE: Daca la tine, Mike, studierea unei fotografii se rezuma doar la citirea exif-ului, e nashpa...nu pot decat sa te compatimesc R.I.P. spirit Edited October 8, 2006 by Sebian Link to comment
paul_marines Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) Castelul Peles Edited October 10, 2006 by safari hunter Link to comment
aiptek Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 (edited) niste flori Edited October 12, 2006 by aiptek Link to comment
Vijelia Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Pe la Busteni Fereastra spre... Aer Uneori da bine chiar si Casa Poporului. Link to comment
Satori Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Hmmm... ba nu. Tot prost da. Link to comment
Satori Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Da. As intitula poza ceva de genul: "de la natura la prostie". Link to comment
Apocalips Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Niste poze din parang facute cu aparatu vechi... Ma uitam peste ele si am zis sa incerc sa obtin ceva din ele... si cred ca am reusit Link to comment
HellRyder Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Sunt foarte nehotarat... cu ce sa fie, cu ce sa fie? ...sa fie cu flori... sau cu masini... sau cu tunuri, arme, bombe si alte minuni? Cred ca o sa fie din fiecare... dar pe rand! Scurta descriere: Mergand pointless seara prin oras pe o straduta veche, pavata cu piatra cubica, am dat peste o masina care se potrivea perfect cu peisajul din perioada interbelica... Era ciudat, ma asteptam sa apara Comisarul Moldovan, sa se urce in ea si sa plece in tromba... Si totusi masina a ramas acolo, asteptand parca un proprietar care sa o readuca la frumusetea de odinioara. Detalii tehnice: Plymouth din 1939. Motorul original V6 schimbat cu un motor diesel de IMS. Economie, deh! Ry. Link to comment
mike.omega Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Am dovada "vie" ca HP rulles PS: Bietu HP a depasit 10.000 de declansari si a luat-o cu numaratu de la zero nu continua Link to comment
Apocalips Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Ultimele doua le-ai putea baga la "interviu cu personaje interesante" si sa adaugi o poveste Si acuma sa va arat cum m-a chinuit pe mine talentu aseara... Am vazut o poza de la Men in black si ma manca degetu sa fac niste incercari... Si am facut aprox 180 poze. Vre-o 50 la pistol si restu la mecla mea. Dupa astea ma durea capu de la blitz de am zis ca explodeaza. Cel mai greu a fost sa-mi fac mie poza ca sa arat fioros si sa se mai vada si cravata, sa par si la distanta etc... Deci in aceasta poza sunt doua poze suprapuse, una cu pistolul care trebuia sa fie mai mare si alta cu eu in departare... si a iesit: Apocalips In Black Link to comment
dreaQ Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 @apocalips ai o poza mai sus imi aminteste de coperta de la mersul trenurilor )"> Si daca tot postez pun si o poza...amateur...FZ30 folosit necorespunzator "> Link to comment
paul_marines Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Plimbari prin zonele brasovene si cateva poze 100 % neprelucrate. Nu am cu ce. ("> Link to comment
ticodriver Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 3 poze in night-mode din Paris: 1.Place de Trocadero; 2.Champ de Mars; 3.Jardins de Marco Polo. Link to comment
mike.omega Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited) Povestea continua, are si un frate fiara asta mica insa ala e mai rusinos de felu lui Coada sa dezvolta muuulte rpm )"> Edited October 28, 2006 by mike.omega Link to comment
sebian Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Asta e motanul alb, dupa ce a muncit in gradina? Link to comment
Apocalips Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited) Toamna e peste tot si eu nu vad toamna... Am fost azi sa caut toamna... cad frunze, totu e galben, si totusi eu nu o vad... (prima poza mai trebuie prelucrata...) Later edit: Edited October 28, 2006 by Apocalips Link to comment
Ricardo Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Am fost in acest weekend prin Sinaia si... am facut si cateva poze... [attachmen =22378:attachment] Link to comment
Recommended Posts