mike.omega Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Sunt niste device-uri din astea speciale pt fotografi care pot memora pozitia si orientarea unei fotografii ca sa o poti repeta si in alta perioada a anului sau a zilei Link to comment
CARABUSU Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 (edited) Niste poze mai de sezon facute cu un Fuji S5600 FinePix recent achizitionat: Pozele au fost facute de baiatul meu,asteptam pareri si niste sfaturi despre cum am putea folosi mai bine aparatul. Edited October 28, 2007 by CARABUSU Link to comment
Sharpe Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 http://www.fnt.ro/ro/taxonomy_menu/1/87. Va astept duminica! Link to comment
cristi_vb Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 (edited) O incercare de HDR. S-a mai jucat cineva cu Photomatrix? Nu stiu de ce ies asa zgomotoase.. Edited October 30, 2007 by cristi_vb Link to comment
Apocalips Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Am repetat testu cu picatura Link to comment
Apocalips Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 (edited) In sfarsit stiu si eu cum e sa faci poza la un animalut si sa nu para miscata poza. De-obicei cu fuji-ul aveam profleme cu Af-ul si focaliza pe fundal sau focalizam de 3-4 ori pana era ok. Cu D80-u tragi frame dupa frame si ies toate clare Sper sa se organizeze azi ceva in centru ca nu mai am rabdare... trebuie sa pozez ceva mai interesant sa vad ce poate aparatu. Cateva de prin oras: Edited December 1, 2007 by Apocalips Link to comment
Apocalips Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Duminica am fost iar la paintball. Terenu era la vre-o 2 km in camp si singura masina care a ajuns acolo a fost doar matizu meu . Restu s-au oprit cu 200m inainte de teren ca nu s-au riscat sa treaca prin noroiul prin care am trecut eu. Cum am ajuns mai repede cu jumate de ora si nu am avut ce face am facut poze la buburuza Si una de la paintball: Nu mai pun din timpu jocului ca deja cred ca v-ati saturat de ele. Pozele sunt prelucrate in genul "semi infrared". Vreau neaparat sa-mi cumpar un filtru IR dar inca nu stiu pe ce obiectiv o sa-l folosesc, asa ca am cautat tutorial pt. photoshop ca sa obtin acelasi rezultat pe 18-55. L-am numit "semi infrared" pt ca ma folosesc doar de 50% din procedura infrared (de-aia iarba e portocalie si nu alba). Pentru cei interesati, va pun aici link-ul cu acel tutorial: http://www.tutorialelf.com/Infrared_Effect..._Tutorials.html Link to comment
pixelconscious Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 (edited) Tiesto prezinta "noul" sau album, Elements of Life. Sala Polivalenta, 1 Decembrie 2007. Edited December 5, 2007 by pixelconscious Link to comment
alx Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Ai de gand si tu sa-ti iei o camera mai de Doamne-Ajuta? Link to comment
pixelconscious Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 De ce, stii tu pe cineva care vinde ieftin? Link to comment
Ricardo Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Muscata de pe balcon... Link to comment
Ricardo Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Intre timp s-a mai ofilit un pic... Link to comment
Adi_Iacob Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Breee, de cand salivez si eu uitandu-ma la realizarile voastre... cu kktul de Aiptek DSC 5000 imi venea sa fac gauri in pereti... Da s-a schimbat boieru'.. Fuji S 5700, aparatul nu e mare scula, dar are setari manuale la greu fata de tot ce am butonat pana acu, si programele lui sunt destul de bune. Are 4 zile saracu la mine si a vazut peste 200 de cadre. Pun ceva zamislit acum o ora de la geamul domiciului conjugal, cu programul NIght al lui. Link to comment
Cristaky Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Am pus mana in vara pe un aparat pe care nu il merit - Canon EOS 350D(deoarece nu am nici timp si nici destula pasiune pt a descoperi ce poate face cu adevarat). Am reusit totusi sa prind cateva cadre interesante cu el. Link to comment
Apocalips Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ultima e photoshopita nu? Finally, mi-am luat si obiectivu de 50mm. Nu prea am iesit pe-afara sa fac poze pt ca-s racit si mi s-a stricat monitoru iar acum am un lcd care citeste tot aiurea culorile si nu prea imi pot da seama cat de sharp sunt pozele ca sa stiu daca trebuie sa rectific ceva sau nu. Asa ca testele sunt facute in casa. Link to comment
Cristaky Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Da, e in photoshop. Am luat kitul de la un prieten, si incerc sa invat singur cam despre ce e vorba. Dar e greu tare, tataieeee. Tre sa ai rabdare si muuulta pasiune. Link to comment
cosfru Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Salut la toata lumea! Cum am vazut ca se vorbeste de foto, am zis sa intru si eu. Ma bucur ca sunt pasionati si de foto pe forum, am vazut si cateva fotografii - chiar reusite. Incercarile mele le puteti vedea aici Inca nu e gata site-ul cu totul...mai am de pus la el... ) Dar am inceput cu fotografiile... Enjoy! Link to comment
Satori Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Am injurat intotdeauna camerele de pe telefoane, dar se pare ca asta nu e asa rea (N95 8GB) Link to comment
cristi_vb Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 (edited) O poza cu gandacul meu. Edited January 30, 2008 by cristi_vb Link to comment
Marius* Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Foarte frumos ! Unde este facuta fotografia ? Apropo...misto numarul tau de inmatriculare. Link to comment
cristi_vb Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Este pe drumul dintre Voineasa-Vidra. Link to comment
NFS Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ... iar numarul e modificat in Photoshop. Link to comment
Apocalips Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 am postat link-u asta si la "aparate foto" dar acuma il pun aici + exemplu meu. E vorba de un stabilizator de imagine artizanal facut dintr-o sfoara, un surub si o saiba. http://www.metacafe.com/watch/1041948/1_im...ose_the_tripod/ Mi-am facut dispozitivu. Atentie insa la atza care o puneti, la mine e cam elastica deci trebuie sa o schimb. Am facut un mic test pe fuga si a iesit cam asa: Fara stabilizatoru artizanal: Cu stabilizatoru artizanal: Nu e cine stie ce, dar daca as fi avut sfoara care nu se intinde cred ca rezultatul ar fi fost mai bun. Link to comment
Recommended Posts