Lucian M Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Merg toate imaginile la mine. Link to comment
NFS Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Am incercat IE si Mozilla. Maidegraba cred ca nu mai sunt pozele acolo, a ramas doar link-ul. Pacat, era si masina mea vedeta pe alt forum. Link to comment
Lucian M Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Eu am zis ca merge, da' voi nu- Batman, Batman... Link to comment
steph Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Sper ca e destul de clar al cui e verdele da? Link to comment
Lucian M Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Pai eu ghicii din prima. Galbena de Odobesti e a lui Sergiu. Acuma va merge link-ul? Link to comment
aditzu Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 (edited) la mine tot nu mere...o fi si de la conexiune??? steph...verde , negru ...rosu pe cand????? ( cred io ca se potriveste cu stilul tau de a sofa...si cu ""bucatica"" aia de pe gripu` camerei foto ... ) ...Galbena de Odobesti ""a fost "" a lu` Sergiu...intre timp s-a mai albastrit nitzel PS1...Ghita 2 era curat ca lacrima...l-am murdarit eu in photoshop PS2...domnu` clorofila...mai clicaim si noi ?? o ruina , un grafitii, ceva??....ca mai am 3 saptamani si m-a apuc de schimbat scutece si adio ""pasiune"" Edited May 1, 2009 by aditzu Link to comment
Apocalips Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Revin si eu cu cateva poze de cocalar... Cine vrea sa vada toata seria de "cocalarie" se poate uita aici: http://www.youtube.com/watch?v=K7J5o0tu4Gk...re=channel_page Link to comment
Lucian M Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Faine! Cum faci sa "incremeneasca" particulele de apa/ aschii din unele poze? E ceva shutter priority pe acolo, insa tu stii mai bine. Link to comment
Apocalips Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Da este intr-adevar Shutter Priority. De multe ori am zis ca asa imi place sa fotografiez si mai tot timpul incerc sa mentin shutter speed-ul la 1/500. Cand e seara, urc pana la ISO 800 ca sa il mentin, iar noaptea pun sb800-le la treaba... si cand nu se mai paote, cobor incet incet valoarea, cda nu prea mult ca nu-mi place sa ajung aproape de 1/60. daca vrei, uite aici am un articol despre asta: http://bteodor.blogspot.com/2009/04/inghetarea-timpului.html Sper ca nu se considera reclama ca am dat acel link. Daca totusi se considera reclama, se paote sterge link-ul. Link to comment
Lucian M Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Ceeee reclama, e mina de aur ce scrie acolo. Vazusem mai demult ceva asemanator la teveu, dar pe atunci aveam o sapuniera si nu stiam cum sa umblu pe setarile camerei. Multumesc de link, il bag la bookmarks . Link to comment
Apocalips Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Baga-l ca sigur o sa mai scriu articole... asta si e intentia blogului. Numa ca acuma este in reconditionare si nu am apucat sa scriu numa 4 articole. Dar pe viitor vor fi mult mai multe. Link to comment
Lucian M Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Da' sa postam si noi un comment acolo- nu se poate? Cam sunt varza la open-uri si aim-uri si ce mai e pe acolo... Spor, ce faci sa stii ca faci bine! Link to comment
Apocalips Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Ba da se poate. Am vazut acuma ca nu se putea... (acum se poate ) Link to comment
steph Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Aditzu, momentan am multe pe cap cu munca si mai ales santierul de finalizare a casei dar intr-o luna cred ca ma mai debarasez si o sa vreau sa revin in forta. Mai ales pe foto de studio plus foto haihui prin capitale europene in vacanta. Cat despre verde negru rosu ... ce zici de ... http://www.automobilesreview.com/gallery/m...zda3-mps_14.jpg Link to comment
aditzu Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 deci ...DA! ...suntem off-topic...sa nu creada careva ca suntem la starea civila.. mie imi facea cu ochiu` o sesareasa alba ...dar deh, criza Link to comment
Apocalips Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Fac un test... cum vi se pare imaginea asta? lasand de-o parte ca este foarte procesata si fake hdr de cocalar. Link to comment
tolin Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 O tema zootehnica de actualitate: "Camp cu vaci pascand". Asta imi inspira. Link to comment
Satori Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Fac un test... cum vi se pare imaginea asta? lasand de-o parte ca este foarte procesata si fake hdr de cocalar. Luna aia mare nu prea se potriveste cu restul peisajului, din punctul meu de vedere. Ea duce la vis, schi-fi, dar restul e prea pamantesc. Pe de alta parte, verdele ma enerveaza. Misto fumul de tigara. Link to comment
aditzu Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 ... cum vi se pare imaginea asta? te apuci de facut grafica pt jocuri ????...mie imi inspira ceva horor & sf. si ca sa nu ziceti ca am venit in vizita cu mana goala: ...concurenta Link to comment
Apocalips Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Nu grafica pt jocuri ci colaje. Ii un proiect pe care vreau sa-l incep... sa transmit niste mesaje prin astfel de lucrari. Bineinteles asta a fost doar un test mai mult tehnic decat artistic . Am dat de niste lucrari de genu asta si mi-au placut foarte mult. Bine, nu facute in graba asa ca asta si omu are mult mai multa experienta decat mine. Eu momentan inca mai strang materiale pentru eventuale colaje Link to comment
Apocalips Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Am mai gasit ceva pentru fotografia masinilor, poate va intereseaza. Si am mai facut intre timp un colaj, la care am lucrat mai atent decat la primu. Vaci sau mai ales boi nu am gasit /Fotografu cocalar Link to comment
aditzu Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 @tommy..a patra mi se pare super ca si idee&compozitie...felicitari pt ""eye"" ...dar e putin miscata si CA`uri la greu ...e cu obictivul din kit ? ...a treia...e prelucrata sau asa a iesit din aparat??? @apocalips...am stat ore bune si am citi tot topicul acela (omu` e genial )...................SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN ! ...ultimele manele: Link to comment
Tommy Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Da, cu 18-55 din kit Inca nu mi-a venit ultra wide-ul .. Sunt curate toate, la primele doua doar redusa saturatia, in rest prelucrari sub 1%. Azi as fi avut cateva cadre supebe.. rau, insa mi-am lasat camera in camera ca eram foarte obosit, si evident am regretat. Multam, im plac "manelele" tale. Ambele Link to comment
Apocalips Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 @apocalips...am stat ore bune si am citi tot topicul acela (omu` e genial )...................SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN ! Chiar e genial. Si la prelucrare si la ideei. Prelucrarea se invata dar ideeile... I-am si trimis niste intrebari pentru un interviu si abia astept sa-l pun pe blog. eu deja am inceput sa imi fac foldere cu poze la luna, nori, pasari etc pentru urmatoarele colaje. Si am descoperit ca facand colejele astea parca mult mai usor imi dau seama de compunerea unei fotografii, cum sa tin cont de lumina, cum sa incadrez etc etc. Si asta prin simplul fapt ca fac unele poze gandindu-ma ca trebuie sa mai las loc la alte obiecte. Deci mie colajele astea mi se par un mod foarte bun de a invata chestii de perspectiva si lumina. Cu ocazia asta mai pun si eu o manea... tot pe acelasi peisaj facuta pt ca pe asta mi cel mai usor sa invat. Inca mai fac greseli dar incet incet invat sa nu le repet pe cele precedente. Link to comment
Recommended Posts