MethodRO Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Am onoarea sa va invit la o altfel de expozitie de fotografie si anume Fotografie Aeriana marca Mircea Stoian si Razvan Nicola. Vernisajul Expozitiei Oblic va avea loc Mirercuri 8 Iulie 2009 la Aeroportul Interational Mihail Kogalniceanu din Constanta incepand cu ora 17:00. Parteneri: Dobrogea Adventure Team si TV Neptun. Link to comment
Tommy Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Vad ca nimeni nu mai are chef de postat pe aici, mai pun cateva instant-on-uri de la Sighisoara, fara pretentii de portrete. Maine sper sa imi ajunga in sfarsit un obiectiv bun Link to comment
Apocalips Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) poza 5 - 6 cai... POza cu copilu in albastru e faina Edited July 27, 2009 by Apocalips Link to comment
Lucian M Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Bag si eu cateva pozici din w-e... LE: n-am avut tmp sa le fac decat resize, abia peste 2 sapt vine omul sa-si selecteze care le scoate pe hartie. Edited July 27, 2009 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Asa-i frumos Luciene, petreci si le iei si bani? Apocalips, da, 6 cai fromosi ) Multam Link to comment
Lucian M Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Sa zicem ca petrec... incerc sa-mi fac treaba, doar atat. Am crezut ca s-a subinteles ca am fost la nunta cu treaba, nu de placere. Eu cu partea foto, un prieten din Piatra cu partea video. Link to comment
Tommy Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Do domnu', s-a inteles s-a inteles Ziceam doar ca o faci si de placere, era o gluma Link to comment
NFS Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Tommy, bine ca nu s-a prins bulibasha ala ca-i faci poza. )) Da' vad eu bine, sau gagica aia in alb/negru, are castile prinse de cercei? )) Link to comment
Tommy Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 (edited) Asa se pare, unii imbina utilul cu placutul in cele mai diverse retete )) Bulibasha? Pai ii ceream bani pe poza daca se prindea )) Acolitul lui insa parea mai primejdios Am patit anul trecut in underground cand am fugit cat ma tineau picioarele de "_yo man" )) Edited July 28, 2009 by Tommy Link to comment
aditzu Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Maine sper sa imi ajunga in sfarsit un obiectiv bun ...and the winner is ???????????? io` recunosc , m-am intors la prima dragoste...16-85 VR , beznos , dar al naibii de bun... abia astept sa-l pun la treaba. am vandut TOT ce statea degeaba in geanta si l-am luat. acum pot dormii linistit , a mai ramas pe lista numai 70-300`le , pampersii, biberoane , lapte praf, vaccinuri , tricicleta...etc...etc... ..si sa nu vin cu mana goala : Link to comment
Tommy Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 (edited) ...and the winner is ???????????? Canon EF 17-40 1:4 L USM . Altfel favoritul meu e 55-250-ul )"> Acum ma joc cu el si am de lucru de mor si colac peste pupaza nu gasesc cardreaderul ) Edited July 28, 2009 by Tommy Link to comment
Carabusu junior Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) Sa mai vin si eu cu ceva noutati toata facute cu vesnicul S5600 Edited August 7, 2009 by Carabusu junior Link to comment
steph Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 O plimbare prin delta: http://picasaweb.google.ro/steph.rotaru/Pl...InDeltaDunarii# Link to comment
Nasul Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 (edited) Facute cu Pentax K10D obiectiv 50-200 Edited August 9, 2009 by Nasul Link to comment
Apocalips Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 vin si eu cu niste portrete... iar Link to comment
Tommy Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Imi place expresia din aia cu puscociul. As fi tras un pic de masa sa fie mai departe de perete si scoteam cartile alea albe de acolo. Ce am observat eu.. in general e bine sa te feresti de parti albe in portrete (daca nu umplu fundalul) ca pacaleste expunerea, ma rog, se poate compensa, dar trebuie teste si vazut cum iese mai bine. Oricum, mai bun 50mm ala de 1.8 (cred ca asta e) de la nikon decat cel de la canon, eu am mai zis.. pe cel de la canon eu il gasesc o o jucarie slaba, greu de tras cu el si tinzand la inutil in conditiile in care scena nu o poti repeta. Un obiectiv bun trebuie sa-ti dea daca nu o calitate exceptionala (care oricum tine extrem de mult de conditii), macar o siguranta focusului. Prefer un obietciv precis si intunecos si sa dau cu flashul decat unul luminos si imprecis. Edited August 10, 2009 by Tommy Link to comment
Apocalips Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 As fi tras un pic de masa sa fie mai departe de perete si scoteam cartile alea albe de acolo. Cam asa? in general e bine sa te feresti de parti albe in portrete (daca nu umplu fundalul) ca pacaleste expunerea Am tras pe manual in raport cu blitz-ul. Focus-ul a fot facut din nou manual deci nu s-a dat peste cap expunerea Oricum, mai bun 50mm ala de 1.8 (cred ca asta e) Nu e 50-u. E Tamron 17-50mm F2.8 . 50mm e cam mult pentru indoor mai ales pe un format dx unde e de fapt 75mm. Un obiectiv bun trebuie sa-ti dea daca nu o calitate exceptionala (care oricum tine extrem de mult de conditii), macar o siguranta focusului Depinde si ce pozezi. Acum cateva saptamani eram nervos pe Tamron ca nu are focus-ul precis si ma gandeam sa-l vand si sa cumpar altceva. Dar, m-am consolat cu ideea ca l-am cumparat pentru portrete si peisaj... pentru sport am 70-300-le. Deci e normal sa nu faca fata in conditii pentru care nu a fost facut. Prefer un obietciv precis si intunecos si sa dau cu flashul decat unul luminos si imprecis. Afara da. Pentru afara as prefera 99% din situatii un 18-70 decat tamronu, dar in interior nu cred ca as mai face aceeasi alegere. Link to comment
Apocalips Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Va mai obosesc cu niste portrete Urban Warrior Link to comment
Laurycã Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 (edited) Cateva cadre (doar un pic ajustate in Lightroom) de la Nordkapp si din apropiere de luna trecuta; sorry ca n-am detaliat expeditia pe topicul dedicat. Edited August 13, 2009 by Laurycã Link to comment
Lucian M Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Si mi-a venit si mie azi tamronul... Link to comment
tolin Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 ... si ce pisici pozezi cu el ? Link to comment
Lucian M Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Asta o fo de proba, la treaba il pun (obiectivul, nu motanul) sambata si duminica. Link to comment
tolin Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Ah, e utilaj agricol de mare productie la hectar, am inteles. Link to comment
Salex Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Inca din copilarie am fost fascinat de pozele facute noaptea masinilor in miscare, poze cu timp de expunere mare. Am incercat si eu ieri seara niste poze de genul asta, va prezint mai jos ce a iesit. Mie imi plac . Link to comment
Recommended Posts