Moshu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 (edited) Nu mai intreba, baga direct Off topic PS Si cu ala micu de respira greu ce-ai facut? Nu-l vinzi la un pret mai omenesc? Sunt amator. Edited May 4, 2006 by Moshu Link to comment
Alinake Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Moshu.. jur daca mai stiu pe unde e.. cred ca i-l dadusem lui frate-miu.. daca dau de el, ti-l fac cadou .. oricum.. e vreo 100 mii prin car4 unu asa.. si acum pozele.. cu alta fata frumoasa ... Link to comment
Moshu Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 In car4 nu stiu, ca la noi la Galati nu s-a inventat decat Metro, si mai nou Kaufland. Iar unde am gasit eu cel mai ieftin era 300.000 si parea de kko cand l-am invartit putin in maini (adica rahitic pe la imbinari). De asta zic ca pretul mi s-a parut exagerat, nu sunt zgarcit de felul meu... De altfel am trepied de 1,5 m dar nu-mi trebuie mereu asa ceva si e greu de carat. Fata este intr-adevar FRUMOASA. Felicitari. Link to comment
dreamlike Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 (edited) Alinake said: ...asa.. si acum pozele.. cu alta fata frumoasa ... ... Reusesti sa ma complexezi cu pozele astea. Imi plac foarte mult! Cred ca am reusit sa focalizez reptila: Edited May 5, 2006 by dreamlike Link to comment
mr_ Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Eu am localizat elicoptezul SMUR-ului luxemburghez Apropo, unde e elicea din spate? Nu pare sa aiba doua elici contrarotative, asa ca e musai sa mai aiba una... Link to comment
mike.omega Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 @MR: methodu stie ca el se da uta uta prin aer cu ele Va prezint varianta mea de papadie Link to comment
NFS Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 mr_ said: Eu am localizat elicoptezul SMUR-ului luxemburghez Apropo, unde e elicea din spate? Nu pare sa aiba doua elici contrarotative, asa ca e musai sa mai aiba una... Elicea din spate e de fapt o turbina ascunsa in coada aia. Coada are o deschizatura prin care iese jetul de aer cu ajutorul caruia isi mentine stabilitatea. Din cite imi amintesc de pe Discovery, "coada" aia se poate roti in asa fel incat sa sufle prin lateral... dar nu mai stiu care sunt efectele. Link to comment
VECTOR Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 haideti sa ma mai bag si eu in seama cu doua " creatii" Link to comment
mr_ Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 (edited) Nfs Thanks. Am banuit ca e undeva o turbina sau o elice intubata, insa nu o vedeam. E obligatoriu sa aiba ceva care sa-l impiedice sa se roteasca in sens invers rotatiei elicei. Intrebare: Care dintre masinile de mai jos e condusa de roman? ) Justificati raspunsul intr-o singura propozitie ) Edited May 6, 2006 by mr_ Link to comment
MethodRO Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 @mr_: Acel tip de elicopter nu are elice contrarotaiva ci are un jet de aer care are acelasi rol cu anticupla! Link to comment
mr_ Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 @Method Thanks Mi-a explicat Viper si m-am prins Inca o poza de azi Link to comment
VAXXi Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 mr_ said: Intrebare: Care dintre masinile de mai jos e condusa de roman? ) Justificati raspunsul intr-o singura propozitie ) Aia parcata pe contrasens ) in Londra se lua amenda serioasa pentru asa ceva Link to comment
mr_ Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 In Londra toate masinile sunt pe contrasens ) Link to comment
Moshu Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Care masina e condusa de un roman din poza aia? A ta bineinteles... Link to comment
ticodriver Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 (edited) Fiind incepator in domeniul fotografiei (cu indulgenta spus), atasez si eu un prim-plan cu o papadie, de care sunt foarte mandru, pt ca am reusit sa folosesc cu succes functia Macro. A 2-a poza, sosea in drum spre calarasi prin geam de ticozaur sau iar se aduna norii a furtuna Ambele au fost facute cu un Pentax Optio E10, cu rezolutia stabilita la 6 megapixeli si calitatea pe "normal". Edited May 7, 2006 by ticodriver Link to comment
VECTOR Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 m-am jucat si eu cu PS pana mi-a iesit ceva acceptabil. cred eu... Link to comment
mike.omega Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Expozitie auto Hyundai la Casa de Cultura din CT Album foto Link to comment
MethodRO Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Mai Mike tu de duci la expozitile de masini ca sa pozezi masinile! Cred ca ai luat-o rasna de la atata invatat! Link to comment
Moshu Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 (edited) @mike, a fost si dreamlike cu tine? Parca ziceati voi ceva de un concurs... PS Pana la urma, cine mai vine pe aici? Cei pasionati de fotografie sau cei pasionati de photoshop? Edited May 7, 2006 by Moshu Link to comment
mike.omega Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 @MethodRO: sambata e expozitie auto in portul tomis, sa vezi acolo > @Moshu: A trecut si Dreamlike pe acolo, dar nu a facut poze, era grabit sa ajunga in centru sa isi caute trepied Eu trebuie sa recunosc ca ma folosesc de acd see pro sa mai corectez una alta, nu de photoshop Link to comment
VECTOR Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 nici eu nu folosesc PS-ul pentru ca nu stiu. dar acum m-am jucat si eu pana a iesit ce vedeti mai sus. ma refer la fotografia cu fata. cred ca am exagerat cu modificarile , dar pe de o parte imi place ce a iesit. parca e o carte postala. Link to comment
dreamlike Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 mike.omega said: ....A trecut si Dreamlike pe acolo, dar nu a facut poze, era grabit sa ajunga in centru sa isi caute trepied ... Am plecat dupa ce m-am lamurit cum sta treaba cu masinutele astea. Din pacate oferta de trepieduri e limitata la vreo 5 modele cu preturi cuprinse intre 100 - 350 ron. Tot internetul ramane piata cea mai mare de desfacere. Inca mai caut. Link to comment
ToPser Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 prima data cand incerc si eu ceva , cu aparatul din dotare , Canon A520 deh , toti puneau poze...numai eu nu > astept profesionistii sa-si exprime parerea , ce am gresit , si ce am facut bine daca am facut Link to comment
Moshu Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 VECTOR said: nici eu nu folosesc PS-ul pentru ca nu stiu. dar acum m-am jucat si eu pana a iesit ce vedeti mai sus. Mi se pare interesant ceea ce a iesit, are usoare urme de ireal, parca este un colaj. Cred ca am sa ma apuc si eu de PS, ca se pare ca am ramas cam singur pe aici De aia nici n-am mai postat nimic, ale mele sunt neprelucrate. Dar am sa postez una de weekend care nu necesita nici un fel de prelucrare... ) Ca sa aduci micii la culoarea asta fara PS, trebuie sa iei lectii de la maestrul @dreamlike, caruia ii multumesc si pe aceasta cale Link to comment
Recommended Posts