sebian Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Nu este chiar urgent. Sar'na Florin! Link to comment
florinbad Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 (edited) GATA! Am gasit toate manualele legate de acest aparat (dai pagina in jos): http://alpha02u.c-wss.com/inc/ApplServlet?...MA&TRF=MAIN Iar aici updatare drivere: http://alpha02u.c-wss.com/inc/ApplServlet?...DR&TRF=MAIN Edited August 1, 2006 by florinbad Link to comment
JMu Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 (edited) Vezi ca e si sesiunea in link, asa ca nu merge. Te duci la http://www.usa.canon.com/consumer/controll...p;modelid=13077 si acolo dai pe "Product / Software Manuals". Edit: Poate nu are legatura cu sesiunea, dar merge cam din 2 in 2 linkul direct. Edited August 1, 2006 by JMu Link to comment
florinbad Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Scuze, acum am vazut! Oricum, le descarcasem la mine in PC pentru orice eventualitate ! Link to comment
sebian Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Le-am halit pe toate ) Sar'na mult de tot de ajutor Acum sa imi vina si aparatul si nu ma mai prinde nimeni pe acasa Link to comment
mike.omega Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Poze "artistice" de la Varlaam PS: Sebiane, poate dai o tura pe la CT cu el ca e cu zoom Link to comment
gigi-kent Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Doua poze cu un apus la Murighiol. Link to comment
masterbobs Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 taaan-taanaaaaaaaaa... super poze pe aici...am lipsit o vreme pe motiv de concediu...dar mi-a trecut (concediul)...deocamdata doar voarbe... dar de maine pun si ceva imagini... Link to comment
denisa1999 Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 buna si eu proaspat ca si voi...azi numai poze artistice...de proba... sper sa va plaka Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Acum ca tot am recuperat si "imprimanta" atasez si restul pozelor "artistice" Link to comment
SorinG Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Poze din concediu... Edited August 4, 2006 by SorinG Link to comment
denisa1999 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 de unde?se poate spune si pentru unii mai curiosi? ce aparat foto ai? catalix said: Poze din vara asta cand am avut nitel mai mult timp pentru acest hobby - fotografia. Mi-ar place sa am ceva mai mult timp pentru aparatul de fotografiat sa ii prind secretele. glxxenpvlmomobil1_synthetic_gear_lubricant_ls_75w_140.pdf[attachmen =17921:attachment][att chment=17924:attachment] ce aparat foto ai? SorinG said: Poze din concediul de anu trecut de rev . Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Sorin are un Olympus SP500UZ si nici A420-ul tau nu e rau doar ca iti cam tremura mana, daca am observat eu bine Link to comment
paul_marines Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 mike.omega said: doar ca iti cam tremura mana, daca am observat eu bine Mikey ai tu o fixatie pe tremurat si o evidentiezi de parca FZ-ul tau nu ar fi camera pamanteana care sa fie supusa acelorasi aberatii si defecte umane. BTW si-a revenit camera ta de la atata stabilizat pe raftul de la service sau ii punem lumanare. Sii .. vad te-ai apucat sa critici un Canon? Link to comment
sebian Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Safariene lasa-l, ca l-am luat si eu ieri peste picior cu FZ-ul )"> Link to comment
mike.omega Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Iar incepem? De data asta nu mai raspund provocarilor! Si Panasonicul meu se va intoarce, sub o forma sau alta Link to comment
CieloFan Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Primul set: Pescarusi pe plaja ... (cred ca sunt pescarusi ) Link to comment
sebian Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Dupa privire cred ca-s mai degraba albatrosi... Link to comment
dreamlike Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Off topic: Orice ar fi, daca ai o arma la indemana - impusca-i - ca m-au disperat. Doua poze care imi plac: Link to comment
Moshu Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Ce ai domnle cu albatrosii mei? Eu ii vad odata la cativa ani... LE Scuze, ai nostri, ca Cielofan i-a pozat... Edited August 6, 2006 by Moshu Link to comment
paul_marines Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Moshu said: Ce ai domnle cu albatrosii mei? fftopic: Isi pune omul sunca la pastrat pe pervazul geamului si ramane fara ea prin contributia pasarelelor pofticioase, asta-l roade de le vrea raul. Mai bine le-ar multumi ca l-au ajutat sa-i scada colesterolul. Intre alte pasarele enjoy cateva flori. Edited August 6, 2006 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts