dreamlike Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Si colesterolul, dar cel mai mult ma enerveaza rahatul ce trebuie sa-l sterg zilnic de pe masina. Prefer alte animale in diverse ipostaze: Link to comment
Moshu Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Domle, eu stiam ca albatrosii zboara toata viata si ajung pe pamant numai cand mor (asa era legenda). Si acuma voi imi spuneti ca-i mananca sunca lui dreamlike? Doamne, ce vremuri traim. ) PS dreamlike, sa le pui si mustar (sau ceapa) sa nu le vina rau de la sunca aia. ) Iar "rahatul" lor se cheama gainat. Urat din partea ta sa vorbesti asa despre albatrosi. Link to comment
dreamlike Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Off topic: Eu nu stiu cat zboara, cat merg si cat alearga orataniile alea, insa am vazut cu ochii mei ce "decoratii" pot sa dea chiar si din zbor. Hai ca daca o mai tinem asa ne luam niste gainati ... Mai pun si o poza sa nu fiu chiar asa pe langa subiect - este intrarea de pe Valea Oltului: Link to comment
SorinG Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Pt. Denisa1999: pozele sunt din Grecia, Halkidiki Link to comment
CieloFan Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Dunare, mare, soare si plaja Link to comment
masterbobs Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) M-a cam luat gura prea repede... nici macar nu am apucat sa sortez pozele inca... dar daca am promis... iata... Edited August 7, 2006 by masterbobs Link to comment
denisa1999 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Pt. Denisa1999: pozele sunt din Grecia, Halkidiki AI gresit, paralia katerini Sorin are un Olympus SP500UZ si nici A420-ul tau nu e rau doar ca iti cam tremura mana, daca am observat eu bine e A410, dar fie...dar la temperatura care era acolo si atunci, cred ca si tie iti tremura mina Link to comment
alinus Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 si ceva de la mine...nu sine stie ce, dar mi-am dat silinta Link to comment
denisa1999 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) dar ce parere aveti de artificii? dar ce parere aveti de artificii? Edited August 7, 2006 by denisa1999 Link to comment
Moshu Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 - super poze Mai sa fie... Ti-au murit laudatorii? ) Drumul catre casa Ia vezi mike, nu mi-a tremurat mana? Link to comment
vio.p Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Ia vezi mike, nu mi-a tremurat mana? Dar la mine ... mi a tremurat mie mana, sau la astea linia ? Link to comment
dreamlike Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 @Moshule - e "ajustata" poza sau e "naturala"? Are cineva idee de ce in multe poze cerul imi iese foarte deschis, aproape alb, desi celelalte culori sunt ok? Link to comment
mike.omega Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 fftopic: Conform unui inginer am inteles ca asfaltul "fuge" si de aici rezulta liniile deplasate fftopic: Avand in vedere ca pozele sunt pe automat, n-am ce comenta Link to comment
dreamlike Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Tot off topic - joaca tare micutu' ) . Link to comment
vio.p Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) ... joaca tare micutu' ) . La care micuţ te referi? / @Mike: Ce sa incerc sa fac sa nu mi mai mi iasa pozele atat de praf? Asta e cea mai buna poza facuta la intuneric. Edited August 7, 2006 by vio.p Link to comment
Moshu Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 (edited) Dar la mine ... mi a tremurat mie mana, sau la astea linia ? ai fost mortal vio... @Moshule - e "ajustata" poza sau e "naturala"?Are cineva idee de ce in multe poze cerul imi iese foarte deschis, aproape alb, desi celelalte culori sunt ok? 1. Asa cum am mai afirmat aici, eu NU PRELUCREZ pozele. Imi place sa le fac "din aparat". Pe asta special am luat-o pentru contrastul dintre cer si camp. Era o zona aproape crepusculara, in spate senin, in fata selenar. Foarte ciudat. 2. Nu stiu daca nu pui exemple. Edited August 7, 2006 by Moshu Link to comment
Assus Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Din "pacate" eu din asta traiesc, asa ca am cam inceput sa uit ce inseamna pasiunea... dar fara sa vreau urmarind o parte din discutii, mi-am adus aminte de senzatia pe care o ai, cand ceilalti iti judeca tentantivele propii pe calea atat de fascinanta a artei fotografice. Ps. Daca aveti timp mai treceti si pe www.narcisvirgiliu.ro Ar fi pacat sa nu vedeti noutatile ... Edited August 8, 2006 by Assus Link to comment
masterbobs Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 ... foarte interesanta propunerea ... aproape ca imi vine sa nu mai postez imagini deloc pe aici... PS dar nu ma las... ... nici daca dau americanii cu bomba atomica ... Link to comment
Alinake Posted August 8, 2006 Author Share Posted August 8, 2006 bobs -- frumos surprins is vazut noru ala.. zici ca e ciumperca nucleara .. nu puteai sa te dai mai la stanga de unde ai tras, sa nu se mai suprapuna baza norisorului cu varful copacului.. cred ca dadea mai bine .. culori frumoase si compozitie placuta. Link to comment
masterbobs Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Din pozitia de unde am fotografiat nu puteam sa ma misc in voie (stateam in balcon)... am iesit afara dar pana am coborat... era o alta forma pe cer ... Asta e... Link to comment
Lucman Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Grossglockner, Austria - 2570 m Relaxare Link to comment
SorinG Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 "(SorinG @ Aug 7 2006, 08:22 AM) Pt. Denisa1999: pozele sunt din Grecia, Halkidiki Denisa1999:AI gresit, paralia katerini" Ce spui soro? Stii mai bine decat mine unde am facut pozele ?!? Vezi sa nu confunzi ceva... desi recunosc ca peisajele din Grecia se aseamana pe undeva. Si o poza cu una din manastirile de pe muntele Athos. Link to comment
masterbobs Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Ma tot roade o intrebare... de ceva vreme tot aud "paralia" in sus, in jos la greci... ce draq e "paralia" asta? PS tot de prin pozele din concediu... Mai "esact" : Mtii Bihor Vladeasa - sau romaneste zis... Apuseni Locatia Padis - Starea ...mmm putin trecut de jumatatea bidonului de bere... ("> mai vreau concediu... Link to comment
sebian Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Paralia inseamna in greceste Plaja, din cate stiu eu )"> Link to comment
masterbobs Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Cred ca o sa va tot stresez cu "poze" din concediu... dar cum (inca) nu mai avem galeriile foto abuzez un pic de spatiul de pe server... Edited August 8, 2006 by masterbobs Link to comment
Recommended Posts