Jump to content

Pasiunea Pentru Fotografie

Alinake

Recommended Posts

Dar daca vrei si un obiectiv mare (tele), te mai scobesti mata de vreo 700$. Se pare ca 400 vine complet: body + obiectiv (normal 18-50 mm), la cerere.

Moshule, esti generos cu mine insa recomandarea ta face doar body cam 600 USD si un obiectiv cu zoom x5 duce pe la inca 500 -600 pret de net fara alte alea, alea. :-? Mai pun putin si-mi fac casa de vacanta la munte. :D

Edited by safari hunter
Stiu ca sunt facute cu HP-ul dar cum tata nu m-a lasat sa conduc(am condus la intors :> ) am zis sa imi fac si eu de lucru si daca tot erau formatiuni noroase interesante am zis sa surprind cateva :) >-

Mai ... mie imi place movul HP... il ador... =))

:) ) Ce sa-i fac, nu m-am putut abtine sa nu le trec prin acd see pro editor, asa un pic! :P

@Frankie_Carbone: sunt modificate pe computator muuult, daca le vezi pe cele originale... Si oricum dupa parerea mea fara masina nu mai au sens 2 si 5 :)

Partea a doua a weekendului:

Biker gang:

post-174-1157484246_thumb.jpg

Ruine:

post-174-1157484271_thumb.jpg post-174-1157484299_thumb.jpg

Asa este, LMA Rodica :)

post-174-1157484318_thumb.jpg

Empty street

post-174-1157484345_thumb.jpg

Rroma kids (Aici fac o paranteza, copii astia cand au vazut ca le fac poza au inceput sa arunce cu bucati de caramida in mine. Dupa ce mi-am luat o bucata in picior, m-am gandit ca ar fi o solutie buna sa plec naiba de-acolo)

post-174-1157484402_thumb.jpg

Edited by pixelconscious