Moshu Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Subiect de concurs. Pacat de calitate, parca e scanata. Link to comment
aztec Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Da.. e facuta pe pelicula, cu un aparat de duzina.. Nu zic unde , prin 2003.. Link to comment
livium Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Salut. Vreau sa-mi cumpar si eu un aparat foto digital si, binenteles, ii trebuie memorie . Acuma intrebarea mea este... care carduri sunt mai bune? Am gasit Sandisk, Kingston, Twinmos. Ceea ce mi se pare ciuat este ca sandisk-urile sunt cele mai scumpe (sau aproape), si nu inteleg de ce. Adica si Kingston-urile si Twinmos-urile au viteze de citire/scriere mari, muuult mai mari decat Sandisk-ul. Totusi, ce e cu diferenta asta de pret? Totusi, sa nu uitam ca si Kingston si Twinmos produc memorii de calculator si memorii flash bune. A... uitasem de Kingmax; si astea sunt mai ieftine. Daca la camera m-am hotarat... la memorie... is in nori . Orice sfat, e bine venit. Daca s-a mai vorbit despre asta, imi cer scuze, dar maine as vrea sa merg sa iau "jucarica" si nu prea mai am rabdare sa citesc cele 63 de pagini ale topicului Va multumesc pentru raspunsuri. Link to comment
Moshu Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Salut.Vreau sa-mi cumpar si eu un aparat foto digital si, binenteles, ii trebuie memorie Este un topic dedicat pentru asta. Vezi aici totul despre aparate. Aici se posteaza si se vorbeste despre fotografii in special. Link to comment
MethodRO Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Vechi vs nou sau mai bine zis diferenta intre varste! Link to comment
ZLI Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 (edited) Propun sa punem poze mai mici ca dimensiune, si sa specificam aparatul si obiectivul cu care au fost facute. Eventual si ISO, expunerea, diafragma si distanta focala - daca le tineti minte sau daca aparatul le scrie in fisier - asa poate mai invatam si noi cate ceva. pozlele sunt facute cu canon 350D. Cand mi-am luat aparatul, cineva m-a sfatuit sa iau un aparat ieftin si un obiectiv bun. In principiu obiectivul conteaza cel mai mult si pana i-mi iau unul merg cu obiectivul lui stock EFS 18-55, care la 100E e multumitor (asta nu inseamna ca e bun). La poza cu apusul soarelui aveam picaturi de apa pe obiectiv si in afara de un flare mic nu apare altceva. Aceeasi poza am facut-o si cu un sony DSC-H5 si diferenta este foarte mare. am sa o caut Edited September 10, 2006 by ZLI Link to comment
NFS Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Intrebare software. Eu fac resize la poze cu ACDSee. Exista vreo optiune ca sa nu mai dispara EXIF-ul in urma acestei operatiuni? Link to comment
khhamsin Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Si eu il folosesc, si nu-mi dispare !! Incearca o versiune mai noua. Link to comment
dreaQ Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Intrebare software. Eu fac resize la poze cu ACDSee. Exista vreo optiune ca sa nu mai dispara EXIF-ul in urma acestei operatiuni? Nu exista vreo "casuta" de bifat gen keep exif after changes... Vorbesc in dodii - n-am mai folosit acdsee de ani... Link to comment
masterbobs Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ati observat luna aseara?... mi-a atras atentia si uite ce mi-a iesit Va place? Link to comment
MethodRO Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Masterbobs tineretul vine puternic din spate! Ia uite aici. Umbland pe net am gasit pe un site dedicat alpinismului am gasit urmatoarea poza. Imi place la nebunie. Link to comment
Apocalips Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Sa vad ce mai am si eu . O mica serie de BW Si acum una ciudata-neprelucrata . Are o "iluzie" in compozitie , seamana cu un animalut... si sub linia de mijloc parca e un cap de bursuc. Sau poate am eu vedenii Link to comment
nrares Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 (edited) Fuji FinePix5500, setari AUTO, poze interior cu blitz, facute weekendul acesta Edited September 11, 2006 by nrares Link to comment
Moshu Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Manastirea Ratesti, jud. Buzau. Link to comment
alx Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 nrares, poza cu mireasa e putin "arsa" de blitz. in rest, sunt ok. Link to comment
nrares Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 (edited) alx, poza cu mireasa e fara blitz, batea soarele printre crengile copacilor. Edited September 12, 2006 by nrares Link to comment
Moshu Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Nu e blitzul de vina, e fondul de ten. Link to comment
mike.omega Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Si albul de pe flori? Daca ai folosit modul Auto sigur nu e arsa dar daca ai folosit un alt mod de lucru sunt sanse sa fie arsa dar cu +1/3 nu mai mult Link to comment
Apocalips Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 So... becuri stinse in casa, doar monitorul aprins pe la vre-o 2m distanta (ca sa nu ma imprastii eu prin mobila). Mod: Manual Timp expunere: 30 secunde Trepied: Obviously Am ales alb-negru pentru ca (in ultimul timp pe asta am mers.. de curiozitate) ceasul are cadranul albastru si culorile din spate erau maro/maro deschis/crem. Link to comment
masterbobs Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) Multumesc de aprecieri vio.p. La mine si critica si lauda pot spune ca au efect... Acu' daca cineva e pe faza... astept si bolovani si alte alea Edited September 13, 2006 by masterbobs Link to comment
paul_marines Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Cateva poze realizate de un coleg cu Sony, sper sa nu ma-nsel, cu un monument al naturii in speta bujorul de stepa "Paeonia tenuifolia". Rog nu comentati partea tehnica. Link to comment
vio.p Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 (edited) Tot cu sony, realizate tot de un coleg Sony DSC W7 Edited September 15, 2006 by vio.p Link to comment
Moshu Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Cateva poze realizate de un coleg cu Sony, sper sa nu ma-nsel, cu un monument al naturii in speta bujorul de stepa "Paeonia tenuifolia". Rog nu comentati partea tehnica. Draga Vanatorule, nu te speria ca nu va comenta nimeni. De la o vreme pozele fara "rama" nu se pun. Link to comment
vio.p Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 ...De la o vreme pozele fara "rama" nu se pun. SI cum se fac ramele??? ca n am inteles Link to comment
Recommended Posts