laurentziu83 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Da, cu ixusul, ieri dupa-amiaza, fara nici un fel de preparative. Link to comment
Against Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 unde au disparut restul de post-uri? Link to comment
Lucman Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=225673 Link to comment
Moshu Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Un focus b&w pe roadway undeva spre Braila: Da' rama tot nu i-am pus Si, la ultima, daca dadeai flash, ce realizai? )"> Uite aici: Auto cu flash (s-a declansat fara sa ma intrebe) ) sau cum zicea Against "toamna cu flash in parbriz" Si auto dar cu flashul taiat Link to comment
masterbobs Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 nimic nou... munca ... munca... Link to comment
Moshu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 (edited) Interesant watermarkul care apare de la o vreme pe pozele noastre. Eu nu m-am gandit sa pun semnatura pe ele, ca doar is ale mele, nu-i asa? Dar sincer nu ma deranjeaza decat dimensiunea care ocupa aproape o cincime din suprafata pozei (daca rezolutia e mare, poate o sesime). Cred ca ajungea (cum am vazut pe alte forumuri) numai adresa web, in forma daewooclub.ro sau chevrolet, pana la urma cine vrea sa ne caute ajunge in acelasi loc. Si intradevar watermark, adica un scris transparent care nu strica poza. Nu vreau sa critic pe nimeni, e o simpla observatie, dar ca exemplu aceasta poza are alt aspect. No offense, please. Edited November 23, 2006 by Moshu Link to comment
uskt2005 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 (edited) Am si eu doua poze despre care eu zic ca au iesit ffff bine pentru o sapuniera Benq de 3,2 megapixeli Una e facuta la mare si cealalta la iesire din Galati spre Tecuci in dreptul combinatului Edited November 23, 2006 by uskt2005 Link to comment
Moshu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Bine ai venit uskat, sa intaresti randul sapunierelor! Link to comment
mike.omega Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Vezi ca ai un pixel mort in dreapta cifrei 6 de la data, apare in poza cu peisajul urban Link to comment
Moshu Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Mike ce ochi ai! Asa e uskat, are dreptate (din pacate). Mike e doctor in pixeli morti. Link to comment
uskt2005 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 La cat am dat pe aceasta camera (150 roni) eu zic ca nu mai conteaza un pixel mort, lesinat sau beat pe acolo Eu unul, sunt destul de multumit la treaba pe care o face aceasta camera, mai ales ca nu cantareste decat vre-o 80 gr., mai usoara decat multe telefoane > Si in viitor daca am sa o schimb o voi schimba cu un Benq de 5 megapixeli, care si aia cantareste undeva la 90 gr. Asa ca Benq Ruuuuulssssss in sectiunea sapuniere raportat calitate pret Bafta si numai bine "> Link to comment
Satori Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Interesant watermarkul care apare de la o vreme pe pozele noastre. Eu nu m-am gandit sa pun semnatura pe ele, ca doar is ale mele, nu-i asa? Si cine te opreste sa pui? Pune. Oricum despre asta discutam in sectiunea Despre Forum. Link to comment
laurentziu83 Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Daca n-am pus titlul asta la ale mele de mai sus... Link to comment
SorinG Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Panorama la Cernica... Link to comment
Moshu Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Muntii Buzaului - Berca Puncte de vedere opuse... Ca de obicei, nici o postprelucrare. Link to comment
Apocalips Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Ia sa mai pun si eu niste poze ca parca prea s-a lasat linistea in topicul asta Apus printre crengi Pencil of a guard Link to comment
catalix Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 o poza neatinsa de editoarele foto, dar care mie in place mult, asa cum e. Diii ma in UE ! Link to comment
Apocalips Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Parca in ultimu timp nu mai am inspiratie Sau nu mai gasesc cadre pentru prelucrare ... sau poate s-a saturat orasu de mine So... inca 3 poze Link to comment
Wolfman Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 O fotografie facuta duminica la Cheile Gradistei: Link to comment
Apocalips Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 M-a mancat si de-o prelucrare Link to comment
zalmoxis Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 o poza neatinsa de editoarele foto, dar care mie in place mult, asa cum e. Diii ma in UE ! Pai eu zic ca o fotografie e cu atat mai faina cu cat e mai "cruda"!..Asa in curand nici nu ne mai trebuie aparate foto le facem direct din pisiuri!!..Exagerez putin insa eu sunt mai "clasic" ca sa zic asa!! Link to comment
Recommended Posts