Moshu Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 (edited) Stelute, stelute, dar nu vi-e dor de mare? Canon S1 IS Si un portret de fumator Samsung A402 Edited December 20, 2006 by Moshu Link to comment
Apocalips Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 uuu o dam pe portrete? Un portret nu de fumator... ci de terminator (photoshopit... ma manca talentu atunci... A, si partea din dreapta care e umarul e de fapt jaka de pe mine nu ceva robotic ) Si acum altceva photoshopit... Poza mai veche cu avionu + ceru din alta poza.. Mie mi se pare interesanta chiar daca e intunecata. Link to comment
Moshu Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Photoshopim in continuare... Dreamland and Sentinel Birds Link to comment
dreaQ Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Asta nu e pasinune pentru fotografie e pentru adobe photoshop. Fir-ar pelicanii, cormoranii si lebedele... :- Am putea face un thread separat de diverse "creatii". Am cateva porcarii care le-as putea posta Sau parca era un subiect pe tema asta ca nu mai stiu. Link to comment
Apocalips Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Ok ok, o lasam mai moale cu photoshopu... (momentan ) Nephotoshopita doar la rama Link to comment
vio.p Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Poza facuta cu hp-ul (735), noaptea, de la geam, fara bliţ . Aş dori cateva informaţii, de la cunoscatori, cum sa fac pozele mai clare noaptea... Link to comment
NFS Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Hai, ca vad ca se poarta... ma mandresc si eu cu citeva bucati "de noapte". Nimic special... doar ca au iesit bine. Primele trei sunt facute in Prishtina (Kosovo), cu batranul meu A75, night mode, no flash, aparatul sprijinit pe ceva fix. Cele cu pta Unirii si Casa poporului, fara flash, cu timer si trepied. Ultima e facuta cu S3-ul. Link to comment
Moshu Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Asta nu e pasinune pentru fotografie e pentru adobe photoshop. Fir-ar pelicanii, cormoranii si lebedele... :- Am putea face un thread separat de diverse "creatii". Am cateva porcarii care le-as putea posta Sau parca era un subiect pe tema asta ca nu mai stiu. Asa ca e cumplit? Ai fost mortal de sincer. Gata, trecem la "what you see is what camera shot". Si ce ar fi sa facem threadul? Ne mai descretim fruntile... @NFS> faine. >- Si aici e locul unde cade muntele pe sosea, soseaua Buzau-Brasov. Link to comment
Apocalips Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 (edited) No photoshop (cand zic no photoshop ma refer la artificii tehnice inafara de autolevels, crop sau rama) - Astea is fara autolevels. Edited December 27, 2006 by Apocalips Link to comment
Moshu Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 F/3,5; 1/2 sec; ISO 200; 25.12.06; 16:38; 2272x1704 Resize drastic si salvata pentru web. Frame + autolevels. Iasii seara de Craciun Original size, efect pe contur (sa dispara picioarele de scaune, etc). Fendy si Tasha PS Camera Samsung A402 Link to comment
Moshu Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Tot Samsung A402. Selective color painting. Si ca sa revenim la sarbatori, una cu varu' care tragea vinul din bidon in peturi. ) Link to comment
Tiberiu Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 CANON EOS 400D CANON EOS 400D Link to comment
Apocalips Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 (edited) Moshule ce s-a intamplat cu pozele tale? Sau A402-u ala face poze direct cu selective color? Prima data rama... acum si alte smenuri... tz tz tz... e grav Una cu selective, mai veche... Si una nephotoshopata (doar rama... da astea nu se pun) Edited December 30, 2006 by Apocalips Link to comment
Moshu Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 @Apocalips> pai cum sa-ti zic nepoate, nu-mi place sa raman in urma... Acuma serios, raman la parerea ca o poza cu un POV bun scoasa direct dintr-un D50 sau un 400D denota profesionalism. Dar asta nu inseamna ca daca sunt fun poze "originale" nu-mi place sa ma joc cu PS-ul, mai ales ca sunt concediu. >- Are si post procesarea farmecul ei... Hai inca una si cred ca gata pe anul asta. La multi ani! Link to comment
Apocalips Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Da, dar tu erai mai mult decat un fan al pozelor originale. And my last one pe anu asta (cred) Sarbatori fericite all! (ce a mai ramas din ele ) Link to comment
Apocalips Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 In viatza fiecarui fotograf amator apare momentul in care trebuie sa experimenteze testul cu picatura si pana la urma... poate chiar ii iese. Si cred ca mie mi-a reusit cat de cat... Sunt primele poze din 2007 (deci se pare ca o sa am un an bun la pozat chestii ) Pozele sunt colorate in ps ca nu vreau sa vedeti cam unde a lovit blitzu in suprafatza apei Link to comment
Satori Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Tot natura e cel mai bun photoshop Link to comment
SorinG Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Satori, misto poza..Unde ai facut-o? Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 In Simon (Shimon). Norii erau foarte josi si se miscau foarte repede. Link to comment
guru Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Sunt facute la cetatea Rasnov? Link to comment
Tommy Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) 3-1. De ce n-ai incercat un timp de expunere mai mare? Edited January 5, 2007 by Tommy Link to comment
Recommended Posts