Apocalips Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Obi Wan, scoate data din setari ca e pacat la asemenea poze sa apara scris mare si cu portocaliu, 28.11.2006 Link to comment
Sharpe Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 (edited) Daca s-a ajuns la avioane... Edited January 18, 2007 by Sharpe Link to comment
alx Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Daca vreti sa vedeti niste portrete misto, vizionati DVD-ul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si uitati-va la Bonus. BTW filmul este primul despre perioada ceausista care mi-a lasat un zambet dulce dupa vizionare, nu unul amar. Link to comment
diana_me Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 grand canion de la 10000m altitudine hotelul luxor din las vegas (nu vi-l recomand... nu are absolut deloc aerisire si parca te sufoci in camere) ("> new york-ul din las vegas fantana bellagio eu si hotel bellagio Link to comment
dreaQ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Nice.. ..pozele.. Bine ai venit... Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Baia de Fier si pestera de Los Mujeres (da, Mike, tot pe auto...si ce? ) Link to comment
Satori Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Tot pe auto? Adica ai intrat cu masina in pestera, te-ai urcat pe ea si ai facut poze? Nu te cred, nu stii sa conduci. Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Tatutzu: 1. Esti offtopic, da-ti warn 2. N-am zis ca conduceam, am zis PE auto, deci conducea altcineva 3. Tu, daca ai kalos, te numesti sofer? Link to comment
Satori Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Bre, nu-s offtopic, dar eram se pare prea finut pentru tine. Astea sunt niste poze ce nu au nimic deosebit, cel putin in stare in care sunt. Faza cu auto nu conteaza, dar... n-au nimic special. Totusi. 1. nu pot 2. aha 3. nu, dar macar vad pe unde merg Link to comment
mike.omega Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ce sa-i faci Satori, daca are cu ce, normal ca face poze pe auto! PS: de acord cu warn-ul >- Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 1. nu pot2. aha 3. nu, dar macar vad pe unde merg 1. de acord cu tine 2. right 3. vrei sa-mi spui ceva si nu stii cum? 4. Topicul se numeste Pasiunea pentru fotografie, si nu pasiune pentru fotografii speciale... 5. suntem total off-topic...ne mutam in alta parte sau stergi posturile? Link to comment
Satori Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ia vezi matale cum era cu foto vs poze. Pasiunea pentru FOTOgrafie. Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Tatutzu, dar poate ai matale o sensibilitate mai aparte si nu te "ating" genul asta de poze, ce zici? ...deocamdata e doar parerea matale, no offence. Link to comment
Vijelia Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Bre, Sato, fa un bine comunitatii si schimba numele topicului in "pro-fotografii" si, noi astia - fotografi amatori, nepriceputi, dar iubitori de foto - ne vom abtine de la a posta sau ne vom face alt topic. Link to comment
Satori Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 N-ar fi nevoie de schimbarea numelui daca ai si fi citit randurile scrise pe aici. Da, bre, asa e, nu ma ating declansarile aiurea. Asta e. Ma abtin pe viitor, mai toarna. ) Link to comment
Vijelia Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Bre, le-am citit. Am vazut si pozele. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Nu suntem toti atat de buni. Fii si tu indulgent! Pace! >- Io-te: natura pura. Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 (edited) Si unde-i natura aici? a fost taiata la montaj? Da, bre, asa e, nu ma ating declansarile aiurea. Asta e. Ma abtin pe viitor, mai toarna. ) Bre, avand in vedere ca esti posesor de Fuji, nu mai comentez...m-a miscat/atins invidia ta ...si iti inteleg suferinta Edited January 23, 2007 by Sebian Link to comment
Vijelia Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Si unde-i natura aici? a fost taiata la montaj? Se vede luna. E facuta de la vreo 8-9000 m. Mie-mi plac culorile. Te facusi carcotas? Link to comment
Apocalips Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Bre, avand in vedere ca esti posesor de Fuji And za point is? Link to comment
masterbobs Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Iata anu' nou... pardon, ma scuzati ... acum am observat... a trecut... si cu el "şpiritu'craciunului"... Nu va mai contrati... chiar daca pe alocuri mai sunt mici exceptii, eu unul am observat o mare crestere... a calitatii... Ba chiar mai mult... atunci cand pe un alt topic pune cineva o poza si acel cineva a citit ceva de pe aici sa stiti ca se vede...Macar sunt clare... Parerea mea... >- Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 And za point is? Exact ce se intelege > : mie nu-mi plac culorile Fuji Link to comment
sebian Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) OnTopic: Acum, daca tot s-a luat de mine tatutzu' Satori, macar sa o comit pina la capat. Scarisoara Edited January 24, 2007 by Sebian Link to comment
Senna Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) Pacat ca n-am dispus de un aparat mai de doamne ajuta Edited January 24, 2007 by Senna Link to comment
Recommended Posts