Jump to content

Pasiunea Pentru Fotografie

Alinake

Recommended Posts

Daca vreti sa vedeti niste portrete misto, vizionati DVD-ul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si uitati-va la Bonus. BTW filmul este primul despre perioada ceausista care mi-a lasat un zambet dulce dupa vizionare, nu unul amar.

Bre, nu-s offtopic, dar eram se pare prea finut pentru tine. Astea sunt niste poze ce nu au nimic deosebit, cel putin in stare in care sunt. Faza cu auto nu conteaza, dar... n-au nimic special.

Totusi.

1. nu pot

2. aha

3. nu, dar macar vad pe unde merg :P

1. nu pot

2. aha

3. nu, dar macar vad pe unde merg :P

1. de acord cu tine

2. right

3. vrei sa-mi spui ceva si nu stii cum?

4. Topicul se numeste Pasiunea pentru fotografie, si nu pasiune pentru fotografii speciale...

5. suntem total off-topic...ne mutam in alta parte sau stergi posturile?

:( Bre, Sato, fa un bine comunitatii si schimba numele topicului in "pro-fotografii" si, noi astia - fotografi amatori, nepriceputi, dar iubitori de foto - ne vom abtine de la a posta sau ne vom face alt topic. :tongue:

N-ar fi nevoie de schimbarea numelui daca ai si fi citit randurile scrise pe aici.

Da, bre, asa e, nu ma ating declansarile aiurea. Asta e. Ma abtin pe viitor, mai toarna. :) )

Bre, le-am citit. Am vazut si pozele. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Nu suntem toti atat de buni. Fii si tu indulgent! ;)

Pace! :) >-

Io-te: natura pura. post-3742-1169566509_thumb.jpg

Si unde-i natura aici? a fost taiata la montaj? :mrgreen:

Da, bre, asa e, nu ma ating declansarile aiurea. Asta e. Ma abtin pe viitor, mai toarna. :) )
Bre, avand in vedere ca esti posesor de Fuji, nu mai comentez...m-a miscat/atins invidia ta :D ...si iti inteleg suferinta Edited by Sebian

Iata anu' nou... pardon, ma scuzati :> ... acum am observat... a trecut... si cu el "şpiritu'craciunului"...

post-1382-1169570372_thumb.jpg

Nu va mai contrati... chiar daca pe alocuri mai sunt mici exceptii, eu unul am observat o mare crestere... a calitatii...

Ba chiar mai mult... atunci cand pe un alt topic pune cineva o poza si acel cineva a citit ceva de pe aici sa stiti ca se vede...Macar sunt clare...

Parerea mea... :) >-