Senna Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Tot de la Costinesti: EF-S 50mm, F/5.6, 1/250sec, ISO100 Link to comment
Shenck Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Prima poza care nu e in ceata! Bravo Link to comment
Fat Cat Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 OK, hai sa pun si eu una. Si are legatura (oarecum) cu profilul forumului Link to comment
Senna Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Prima poza care nu e in ceata! Bravo Am hotarat sa renunt la diafragme mici, ca sa nu mai risc sa nu prind tot subiectul in DOF. Iar fundalul il pot blura ulterior din PS Poza de ieri din Hera, suparat nevoie mare ca imi lasasem Rebel-ul acasa S"> Eu zic c-am reusit o compozitie echilibrata, statuia se echilibreza cu blocul-turn de birouri iar vegetatia arboricola cu oamenii, voi ce parere aveti? Prima mea joaca in PS Edited June 11, 2007 by Senna Link to comment
Satori Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Poate e din cauza ca tocmai am mancat, dar pozele astea ma ametesc nitel... Eh, in fine, oricum nu ma pricep. Link to comment
uskt2005 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 fftopic: Daca ma uit mai mult la joaca ta ma ia ameteala Link to comment
Alinutz Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Mana nu trebuia sa iasa in poza, dar deh Link to comment
Sharpe Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Vad ca topicul acesta a fost pur si simplu acaparat de colegul @Senna. Sa mai echilibram balanta... Antalia...[attachm nt=29366:Mester_ceramist1.jpg] [a tachment=29370:Mester_ceramist5.jpg] Edited June 11, 2007 by Sharpe Link to comment
Senna Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) fftopic: Daca ma uit mai mult la joaca ta ma ia ameteala Corect, tocmai asta am si urmarit! M-a inspirat clipul ametitor al piesei "The Cure - A Forrest". Atat de ametitoare piesa incat am am auzit-o din dreptul intrarii unui pub de fumalai in Eindhoven Iata poza pereche, mai putin ametitoare: Edited June 11, 2007 by Senna Link to comment
uskt2005 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Mi-a placut atat de mult poza asta incat am pus-o fundal de desktop P.S. @ Senna > Sper ca nu te apuci acum sa-mi ceri drepturi de autor Edited June 11, 2007 by uskt2005 Link to comment
dreaQ Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) 1. Gargaritza-ritza (scuzati mircul) > 2. Lacul Vacaresti (ce a mai ramas din el) - cea mai mare suprafata neconstruita din bucuresti. Edited June 11, 2007 by dreaQ Link to comment
Apocalips Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Cum reusiti voi sa prindeti gazele alea asa linistite? Eu rar prind o insecta care sa-mi iasa clar... De mine toate fug si se ascund... chiar azi am fugarit un bondar si prima data am incercat cu manual focus - NIMIC!... apoi cu AF - NIMIC!... dup-aia am zis sa cresc shutter speed-u and guess what? - NIMIC! In cele din urma am reusit cu Burst fugind dupa el si declansand cadru dupa cadru si am prins unu miscat si altu cand era cu capu in frunza Singurul lucru la care nu m-am gandit atunci a fost sa pun vitesa obturatorului sa fie mare 1/4000 si sa dau cu blitz... poate subiectu iese bine chiar daca fundalu va fi negru. Link to comment
Satori Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Am gasit niste poze fantastice pe http://www.advrider.com/ Par destul de aranjate dar oricum, sunt foarte misto. Link to comment
Senna Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Dunarea la Galati. Iti recomand sa plasezi linia orizontului ori la 1/3 ori la 2/3 din latimea cadrului, si niciodata in centru Intrucat Dunarea e mai interesanta decat cerul albastru imaculat, ar fi meritat 2/3 din latime "> Link to comment
Alinutz Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Cum reusiti voi sa prindeti gazele alea asa linistite? Eu am avut bafta, intru-cat in mai putin de 2 secunde de cand am facut poza a deschis aripile si a zburat. S-o fi prins atunci ar fi fost si mai interesant, dar ... e bine si atat Si o pasiune mai recenta, fulgerele Edited June 11, 2007 by Alinutz Link to comment
adostar Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Iti recomand sa plasezi linia orizontului ori la 1/3 ori la 2/3 din latimea cadrului, si niciodata in centru Intrucat Dunarea e mai interesanta decat cerul albastru imaculat, ar fi meritat 2/3 din latime "> Ai dreptate...dar mi-a placut cerul imaculat Link to comment
nrares Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Ale mele le puteti vedea si eventual comenta AICI. In felul asta pastram si forumul mai curat. Link to comment
NFS Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 (edited) Iti recomand sa plasezi linia orizontului ori la 1/3 ori la 2/3 din latimea cadrului, si niciodata in centru Cred ca ai vrut sa zici din inaltimea cadrului! FatCat > Super pozele. Si imi place si felul tau de-a te semna, jumate pe rama, jumate pe poza. Edited June 12, 2007 by NFS Link to comment
Senna Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Sa ne reamintim sistemul de coordonate cartezian Lungime = coordonata X, orizontala Latime = coordonata Y, verticala Inaltime...hmm...deja ma gandesc la 3D In fine, cred ca omul a inteles Link to comment
NFS Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Hai sa mai bag si eu citeva din ultimele realizari. Link to comment
Satori Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Sa ne reamintim sistemul de coordonate cartezian Lungime = coordonata X, orizontala Latime = coordonata Y, verticala Inaltime...hmm...deja ma gandesc la 3D In fine, cred ca omul a inteles Numai ca sistemul de coordonate cartezian nu are treaba cu latimea si lungimea, dar oricum, frumoasa legatura ai facut. Cauta in dex ce inseamna lungime si latime. In fine, despre 1/2 si 2/3 gasiti aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Rule_of_thirds pe scurt. Link to comment
masterbobs Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 mai oameni buni ... Eu am observat o chestie... repetitiva din pacate ...din ce in ce mai multe aparate "tari;meseriase;adevarate" sau cum vreti voi sa le spuneti... ...din ce in ce mai multi oameni priceputi... ...ne plimbam din ce in ce mai putin si atunci vedem din ce in ce mai putin... parerea mea Link to comment
Satori Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 ...ne plimbam din ce in ce mai putin si atunci vedem din ce in ce mai putin... Mdea, din pacate. De aia ma uit peste pozele vechi... s'am mai gasit doua mai interesante. Link to comment
Recommended Posts