aditzu Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 (edited) deja...?? rapid esti mai frate 4,6,7...super misto... 4 mi se pare un pic cam soft... eu nu am avut timp nici sa le descarc de pe card...dar pana diseara nu ma las.. LE..2 si de la mine... LE2...o panorama & my car...deci luni ma duc si imi iau filtru de polarizare...am zis! merci stefane pt scoaterea""la pozat" Edited August 9, 2008 by aditzu Link to comment
aditzu Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 a doua prelucrata mai cu grija... steph...scuze...a 4-a e bestiala...a 3-a e putin soft..e din mana??? Link to comment
steph Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Tot pe trepied. Si mie mi se pare soft dar cred ca e din cauza soarelui care se reflecta fix pe spoiler. Foarte tari pozele. Cum le faci sa para asa granulate? E ceva tare in ele masina clara si restu nu stiu cum sa spun ... real. Link to comment
aditzu Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) sper sa nu te superi... Edited August 10, 2008 by aditzu Link to comment
Apocalips Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Ceva pentru cei cu Sb-uri sau alte blitz-uri care pot fi folosite ca Slave. http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...419537938300175 Link to comment
DarkDogg Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 @aditzu - Salut! Ai putea sa imi impartasesti si mie procedeul (pasii in photoshop/program folosit de tine, sau macar o idee a filtrelor folosite in prelucrare) , daca nu te superi, de a scoate asa o poza ca la post-ul tau #2215?. Arata extraordinar. La multi am observat aceeasi tehnica. Intotdeauna m-am intrebat cum reusiti sa faceti pozele sa iasa asa, dar nu am vazut pe nicaieri in cele 111 pagini din topic, poate mi-a scapat mie. Multumesc anticipat! Link to comment
aditzu Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 acea poza este o poza HDR e realizata cu Photomatix`ul . in principiu, ai nevoie de 3 expuneri diferite (- / 0 / +) , dar merge si dintr-o singura expunere cu conditaia ca fisierul sa fie RAW (asa le-am facut eu pe cele de mai sus). programul si mult mai multe instructiuni gasesti aici: http://www.hdrsoft.com/ Link to comment
steph Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Si am revenit pe Transalpina. Link to comment
Apocalips Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Magia lui Roland Mc Donald ambasadorul miscarii... si al coliziunii Actul 1 - prezentarea magiei Avem aici 2 cilindri... da? Ce culoare? Copiii: gaaaaaaaaalbennnnnnnnnnnnnn Asa... sub asta avem un pahaaaaaaaaaaaaaaaaar, si aici o stiiiiiiiiiicla Ce ziceti pot muta sticla in locul paharului? Copiii: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bine, sa vedem... Actul 2 - Dezvaluirea secretului (sau Neacordarea de prioritate cand esti grabit si ti se falfaie de ceilalti) Aici avem sticla... si aici... paharul... s-a intamplat ceva? sunet fundal: vrrrrrrrum ZBF urmat de un geam spart Copiii: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Actul 3 - scena continua, atentia NU Parintii isi parasesc copii pe terasa de la Mc Donals si se duc ciorchine pe bordura sa urmareasca un spectacol mai pe intelesul si placerea lor Link to comment
steph Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Si am post pe la Bucharest ring. Nu m-au lasat sa ma dau cu Yarisu pe circuit asa ca le-am facut cateva poze ca sa ii gasesc later sa le intep cauciucurile More to come. Link to comment
Tommy Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 (edited) Ai avut pozitie bunisoara, ce naiba au pus gardurile alea asa inalte? Pe seara abia am ajuns si eu. Edited August 22, 2008 by Tommy Link to comment
steph Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Hehe ... Am alergat de la o tribuna la alta si de la o pasarela la alta pret de vreo 4 ore Acum le prelucrez un pic. Link to comment
tolin Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Bine bey, si bunaciunea aceea de bruneta cu cine a ramas ? Link to comment
Lao Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Poza facuta la ora 8.12 la noi la mare. Setari ciudate ale aparatului, dupa cum probabil v-ati dat seama, plus un filtru bun. Link to comment
Tommy Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) Azi am prins mai multa vreme pentru bucharest city challenge, si zic eu ca .. ferrariule alea e o ne bu ni eeee Lumea urla, aplauda, zgomotele erau ca de srapnele in razboi, ce mai, fenomenal de frumos, cine vrea sa mearga maine, nu cred ca regreta. Aici e si programul: http://www.bucharest-ring.com/en08/schedule.php Poate ca trebuia un topic separat, e greu sa il inscrii bine in pasiunea pentru fotografie, spectacolul e mult pentru a fi suprins sau prins intr-o fotografie. Mai pun cateva poze, sper ca nu am sarit calul Edited August 23, 2008 by Tommy Link to comment
guru Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Vezi ca nu ai fu...calizat bine blonda din poza 2 Link to comment
Tommy Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) Nu-i rateu, e intentionat aici. Scopul acolo erau pozarii interesati, ea e peste doar Am alte rateuri insa, fara drept de apel, vezi pe la piloti cand fac turul de prezentare Sa-i vezi pe toti pozarii sau fotografii sau cum vrei sa le spui cum fug dintr-o parte in alta cand apare un incident Nah, uite rateu Edited August 23, 2008 by Tommy Link to comment
Salex Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 O fi avut tu rateuri ... da' de blonda aia tot ii pacat mare ! Link to comment
Tommy Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 (edited) Eu ma intreb Sebian ce regrete sau ce pacate are.. ca prapad ce fete are rompetrolul. Clar .. numai de la ei merita alimentat Edited August 23, 2008 by Tommy Link to comment
guru Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Io am card Rompetrol. In cazu asta primesc bonus de la blonde? Link to comment
steph Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 FIA GT Championship Bucuresti 2008 British F3 International Series Bucuresti 2008 Dacia Logan Cup Bucuresti 2008 Link to comment
Recommended Posts