steph Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 http://picasaweb.google.com/steph.rotaru/Transfagarasan Link to comment
steph Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 http://picasaweb.google.com/steph.rotaru/PortretFlorenta - Din pacate soarele nu prea ne-a ajutat. Unele poze sunt un pic arse. Link to comment
steph Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Ma cam plictiseam azi si cum tocmai se amanase o sesiune de portrete m-am gandit sa caut locatii noi ( pentru mine ). Am inceput sa caut pe net fortusile si bateriile de pe centura. M-am dus la cel de pe A2 pentru ca e cel mai accesibil. E intr-o stare nesperat de buna. Cu o lanterna am ajuns si la turelele laterale. Trebuie avut grija la cea din stanga bateriei. E singura cu tavanul intreg si oarecum sigilat. E umezeala foarte mare si cred ca si niste emisii de gaze ceva. Cateva poze ... sper sa ma duc curand inapoi si cu ceva material de portrete. Mai multe aici: http://picasaweb.google.com/steph.rotaru/I...reLaBateria910# Link to comment
Tommy Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 (edited) Paltinis 14 sept, un pic mai sus de locul unde a fost acu 2 ani o nationala daewoo: Edited September 14, 2008 by Tommy Link to comment
pixelconscious Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 (edited) In cabina de comanda a distrugatorului USS McFaul, cadeta Ashley McKee (plan secund) - 19 ani, din Idaho - noteaza ordinele superiorului. Nava americana a acostat in portul Batumi, Georgia, pentru a livra ajutoare umanitare. USS McFaul / 27 August 2008 Membru al echipajului de navigare de pe uSS McFaul priveste catre tarmul georgian. Tot timpul prezentei in Georgia, nava s-a aflat in stare de alarma. USS McFaul/27 August 2008 USS McFaul, vedere de pe puntea lansatoarelor de rachete Tomahawk si Harpoon. Dupa ce si-a indeplinit misiunea umanitara in Georgia, nava s-a indreptat catre Constanta pentru a participa la un exercitiu militar comun care reuneste aproximativ 1800 de militari din Romania, SUA, Ungaria, Latvia, Suedia si Polonia si care poarta denumirea de "Operatiunea Jackal Stone". LE: Si inca una, pentru cine vrea sa vada cum arata cabina de comanda, mai exact postul pilotului. Edited September 20, 2008 by pixelconscious Link to comment
CARABUSU Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Mai pun si eu cateva poze facute de Alex vara asta,asteptam pareri Link to comment
steph Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Din lipsa de timp nu prea am mai postat ce am lucrat in ultimele 2 saptamani... O sa incep usor usor zilele astea http://picasaweb.google.com/steph.rotaru/PortretIermina Link to comment
steph Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Cand noaptea se lasa ... Link to comment
Apocalips Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Dupa 2 luni de pauza am avut si eu timp sa mai pozez ceva. Link to comment
Tommy Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) Daca tot nu mai e mult pina se inchide.. sau poate e deja, pun cateva poze de pe transfagarasan si eu de acum 2 saptamani. Cateva focusuri sunt ratate, stiu Edited September 26, 2008 by Tommy Link to comment
Apocalips Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Cateva focusuri sunt ratate, stiu Gresit. Nu ai ratat focus-ul ci timpul de expunere. La 1/125 inca poti misca tot cadrul. Timpul de expunere contribuie la sharpness. So, daca este innorat urca iso pana la 800 sa poti folosi un timp de expunere mai mic (adica peste 1/250 macar) dar daca pozezi unu care face bunjee nu va fi destul acel 1/250. Link to comment
Tommy Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) La prima ma refeream. Da, nu eram pregatit sa prind bungee, mi-au aparut brusc in "vizor", si nu am mai apucat sa setez, vroiam repede sa trag, pina am schimbat si obiectivul.. si asta fuse.. stiu ca la obiecte in miscare trebuie timpi mici. Edited September 26, 2008 by Tommy Link to comment
Apocalips Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Si mai ales ca e destul de departe. Nu am fost atent ce obiectiv ai folosit dar dupa rezultat a iesit un fel de "wide panning" cu subiect in departare . Deci tu te-ai si dus cu aparatul dupa subiect de-aia a iesit asa neclara poza pt ca e miscarea omului din bunjee + miscarea ta. Oricum aceeasi greseala am facut-o si eu azi pt ca uitasem ce obiectiv am pe aparat si am vrut sa prind motociclisti in miscare cu 17-50-u :-" Link to comment
john Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Prima zapada serioasa de anul asta (exceptand inceputul lui ) Link to comment
Apocalips Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ai incercat un alb-negru si cu mai mult contrast? Link to comment
steph Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Se gaseste un fort parasit undeva pe centura Bucurestiului se ia pe sus o prietena in mijlocul zilei si se trag cateva cadre: Link to comment
john Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ai incercat un alb-negru si cu mai mult contrast? Nu am mai incercat fineturi, nu prea imi ardea de poze ca le-am facut in ziua de care e vb. aici. Indicatoarele aveau gheata de peste 1m pe ele si cele 3 poze cu ele le-am facut cu o sapuniera Nikon, in schimb marcajul turistic tot cu un Nikon dar un SLR, ca am prins o mica pauza de viscol. P.S. Nu am legatura cu articolul ala, desi eram prin zona Link to comment
aditzu Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 felicitari steph..a 4-a e favorita mea..e regizata, sau pur si simplu...?? Link to comment
pretender Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Faine steph - imi place a 2-a cel mai mult. Ultima e ciudata, toate bune, doar ca expresia fetei nu se potriveste cu peisajul. Link to comment
steph Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Multam fain. Vezi ca tot in postul cu pozele este link catre galeria intreaga. http://picasaweb.google.com/steph.rotaru/C...inaInCatacombe# Link to comment
finu Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 (edited) ...pot sa pun si eu o poza?...am facut-o ieri, 26 dec., pe malul marii... si sa stiti ca eu nu sunt nici macar amator, poate doar profan, asa ca nu ma urecheati pre rau, plizzzzzz... ...si as mai pune una care mie imi place mult de tot... ...si o poza pe care mi-a facut-o Luc... haideti, mai bagati si voi... ma bag si eu cu ce-am facut in ordine cota 2000 anul 2007-2 uc lago di garda(italia)2006 Edited September 30, 2008 by finu Link to comment
Tommy Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Pe viitor poate scoti setarea cu data pe poza Link to comment
finu Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 (edited) Pe viitor poate scoti setarea cu data pe poza eu sunt mai uituc din fire si las setarea pentru a-mi aminti mai usor. am aproape 1000 poze facute in luna de miere la:budapesta,nurnberg,paris ,salzbourg,viena ,munchen,luxemourg. te-as invita pe tine sa le ordonezi sa va arat cum am incercat eu sa-mi ajut sotia sa mute turnul eiffel ce ziceti? Edited October 3, 2008 by finu Link to comment
Tommy Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Mersi de invitatie, daca ma intrebai iti spuneam. E simplu.. stie windoze ordonare dupa "Date picture taken". Casa de piatra Link to comment
Recommended Posts