EM!L Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Deschizi poza -> click dreapta -> image properties şi cel puţin la unele poze găseşti efixul. Edited December 16, 2008 by EM!L Link to comment
papie Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Nu la toate, datorita prelucrarilor se pierd aceste informatii. Iar obiectivul ... Link to comment
VAXXi Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/t...tographs_p.html http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2..._part_2_of.html http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/2...tographs_p.html Impresionante este putin spus Link to comment
Tommy Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) Cine naiba mai posteaza dupa asa ceva Papie, a trecut ceva vreme de cand ai pus intrebarea.. nu am tras vreodata cu obiective tamron, inteleg ca nu iti ies pozele sharp, dar nici clare.. din moment ce zici ca spui cu tremuratul mainii si cu autofocusul, nu cred ca obiectivul ala e foarte rapid la focus si nici prea luminos. Pune o poza de care esti nemultumit si ne dam cu parerea.. trebuie diafragma mai inchisa, iso mai mare, eventual o compensare pentru a scoate timpi mai mici, altfel e greu de zis. Edited January 28, 2009 by Tommy Link to comment
Sharpe Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 (edited) Pentru ca suntem la sectiunea fotografie, aruncati cate un ochi si pe esenta activitatii mele in acest domeniu AICI. Pareri, comentarii, intrebari... Edited February 1, 2009 by Sharpe Link to comment
Tommy Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Si pentru ca poze nu am mai facut.. vin cu un articol cu humor, macar sa se inteleaga de ce Concluzia e la urma.. dar nu ardeti pasi, ca e ce arde garla http://www.badorgood.com/articole/cum-sa-d...ici-o-poza-45/1 Link to comment
papie Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 @Tommy. Vis-a-vis de sharp slab. Link to comment
Tommy Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Nu ai incercat una si cu un ISO mai mic si un timp de expunere mai mare? Chiar nu stiu ce sa spun.. la munte lumina e ciudata uneori.. si se intampla sa iasa laptos si cu filtre UV si fara. Link to comment
steph Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) I`m back! Edited February 22, 2009 by steph Link to comment
nightmare Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 2 poze si de la mine facute acum doua zile. Sper sa va placa. Link to comment
Tommy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Mai pun si eu cate ceva, frig tare, nu putema tine aparatul in mana. Link to comment
paul_marines Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 I`m back! Hmmm, frumoase, o compozitie reusita si de ce nu o imortalizare excelenta. Link to comment
varais Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 (edited) Salutare dragi pasionati. Aruncati va rog o privire si pe siteul meu : reclama Edited March 4, 2009 by tolin Link-ul se trece la sectiunea Bursa Link to comment
steph Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Ummm... tu iei bani pe pozele alea? Link to comment
varais Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 (edited) Ummm... tu iei bani pe pozele alea? Usurel maestre ca deabia l-am terminat . E prima lui zi de viata. Intradevar se vad prost fotografiile pe el . Probabil trebuiau convertite in ceva cumva si cum nu ma prea pricep la treburi de genul asta trebuie sa intreb adnini de la Webgarden sa vad ce trebuie facut. Ii dau eu de capat pana la urma. Daca ai vreo idee te rog nu te sfii. Edited March 4, 2009 by varais Link to comment
tolin Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 1- pozele acelea n-ar trebui puse pe public cu acordul celor fotografiati ? 2- pentru reclama la servicii exista sectiunea Bursa. Link to comment
Lucian M Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 OMG, fara suparare, dar pozele is marea majoritate hmmm... nu mai zic. Si eu mai merg pe la evenimente, insa nu am curaj sa ma intorc la om cu poze de genul ala. Sa nu te superi pe mine. Link to comment
steph Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Sa nu te superi pe mine dar nu are legatura calitatea pozelor cu siteul tau. Intamplator din web traiesc si de pozat ... de placere. Uitandu-ma la poza din atasament nu pot decat sa sper ca nu din fotografie traiesti. E plina de zgomot, arsa, incadrare lipsa etc. Nu am trecut de poza asta asa ca nu stiu altele. Link to comment
varais Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) Sa nu te superi pe mine dar nu are legatura calitatea pozelor cu siteul tau. Intamplator din web traiesc si de pozat ... de placere. Uitandu-ma la poza din atasament nu pot decat sa sper ca nu din fotografie traiesti. E plina de zgomot, arsa, incadrare lipsa etc. Nu am trecut de poza asta asa ca nu stiu altele. Cand faci astfel de afirmatii ar fi corect sa vezi mai mult de una bucata foto de 250KB. Uite supun criticii tale urmatoarea : Da-o jos si vizualizeaza cu ce trebuie ca aici se vede prost . Si daca pana joia viitoare imi trece prosatia asta de raceala ma mai dai o tura cu masina si discutam depre fotografie. Edited March 5, 2009 by varais Link to comment
mike.omega Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) La iso800 nu te poti lauda ca nu ai zgomot, mai ales cu un 400D Iar la un timp de expunere de 1/160 ai fi putut alege iso400 si un timp de expunere mai lung(1/100 sa zicem), eventual si o puterea blitzului mai mare, si uite asa iesea o fotografie cu mai putin zgomot. PS: fotografia ta nu are zgomot in comparatie cu altele dar cand incepi si ridici pretentii si vrei sa faci si bani cu ele, situatia se schimba Edited March 5, 2009 by mike.omega Link to comment
Tommy Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 @varais, Dar de ce nu pui una de 70 de mega? Serios.. nu ti se pare putin deplasat sa incarci cu app 8 mega dintr-o singura poza? Nici nu suntem pe vreo ferma gugle, nici nu au toti internet de megi pe secunda. Si ce ar trebui sa vedem in poza aia? Din bun simt, ma abtin sa comentez .. Insa ai cam multe pretentii si cam putine cunostinte pentru unul care vrea sa scoata bani. Oricum.. impresionant portofoliu, am ramas blocat de frumusetea si emotia transmisa Link to comment
Tommy Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Mai pun si eu vreo 2 cadre cu ultimele zile de zapada.. vine primavaaaraa Link to comment
Recommended Posts