Guest donraulo Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 uite ca am ajuns sa avem si prima zapada ... sau mai bine spus tentativa de zapada... singurul lucru bun este ca pt moment se mai astupa si gropile si de ce nu Craciunul fara zapada parca nu este Craciun insa vine si calvarul "masinistilor" a aparut si primul polei... cred ca in curand o sa ne felicitam reciproc in caz ca am reusit sa ajungem la servici, nevasta, amanta, scoala, sau oriunde cu masina intreaga Link to comment
keluboss Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 daca asta a fost zapada, aia de anul trecut, sau ce e in State e era glaciara... Serios vorbind, pe 24 am iesit la 6 dimineata si pe stradute si pe unele bulevarde unde nu apucasera sa dea cu maglavais era patinuar, am testat si eu prima oara aderenta lu Maty pe gheata si nu stiu ce sa zic, daca e in regula sau nu... ramine sa mai deliberez, altfel baietii de la primarie s-au miscat bine... trebe sa recunoasteti Link to comment
laurentziu83 Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Asta a fost la voi prima zapada ? Sa fi vazut acu cateva saptamani cum a fost in iasi prima zapada. Masina mea (pocnita) stieeee. Link to comment
Satori Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 desi se poate numi cu greu ninsoare, parcarea era plina cu masini busite asa ca nu astept cu nerabdare adevarata ninsoare peste Bucuresti. :-" Link to comment
VAXXi Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 parcarea era plina cu masini busite Dacă nu au urmat cursul "Tehnici avansate de conducere pe polei - ediţia Moeciu 2004" ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Stiam eu ca regret ca nu am fost la Moeciu. As fi absolvit si eu cursul si poate nu as fi derapat ieri. ("> Am lovit roata din lateral intr-o bordura cand am luat o curba prea in viteza. Si nici macar nu era polei, doar mazga. Am o vaga impresie ca s-a intamplat ceva. Link to comment
keluboss Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 adica probleme la directie, la jenti, lacauciuc, la tinuta de drum? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Parca sa zic ca imi tremura volanul. Link to comment
keluboss Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 verifica, desi, bag mina in foc ca e doar o chestie de psihic, a lovit un tovaras de-al meu bordura sa rupa janta si apoi n-a avut nimik, stiu si eu ce sa zic Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ochiometric nu se vede nimic. Doar ca e posibil sa imi fi sarit greutatea. ca nu mai e acolo. Dar oricum nu ar trebui sa se observe asta la viteze mici. Link to comment
Leutzu Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Cu o echilibrare de janta rezolvi totul. Si mie imi tremura volanul si asta este. Link to comment
laurentziu83 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Dute cu roata la echilibrat. Vezi daca nu are bataie in sus si in jos sau in lateral. La mine asa e si intr-adevar imi tremura volanul SI la viteze mici. Cand lipseste numai greutatea nu are treaba la viteze mici, dar daca are janta bataie (fuleaza).... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Atunci ma ajuta o roluire sau o schimbare de janta? Link to comment
Recommended Posts