Jump to content

Prima Zapada

Guest donraulo

Recommended Posts

Guest donraulo

uite ca am ajuns sa avem si prima zapada ... sau mai bine spus tentativa de zapada...

singurul lucru bun este ca pt moment se mai astupa si gropile si de ce nu Craciunul fara zapada parca nu este Craciun

insa vine si calvarul "masinistilor"

a aparut si primul polei...

cred ca in curand o sa ne felicitam reciproc in caz ca am reusit sa ajungem la servici, nevasta, amanta, scoala, sau oriunde cu masina intreaga

:D daca asta a fost zapada, aia de anul trecut, sau ce e in State e era glaciara... =)) Serios vorbind, pe 24 am iesit la 6 dimineata si pe stradute si pe unele bulevarde unde nu apucasera sa dea cu maglavais era patinuar, am testat si eu prima oara aderenta lu Maty pe gheata si nu stiu ce sa zic, daca e in regula sau nu... ramine sa mai deliberez, altfel baietii de la primarie s-au miscat bine... trebe sa recunoasteti

Dute cu roata la echilibrat. Vezi daca nu are bataie in sus si in jos sau in lateral. La mine asa e si intr-adevar imi tremura volanul SI la viteze mici. Cand lipseste numai greutatea nu are treaba la viteze mici, dar daca are janta bataie (fuleaza)....