mike.omega Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Salutare! Inca o sapt=> inca un we=> inca un frappe Poate de data asta punem la cale si gratarul "ala" Link to comment
ing3r Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Lipsesc din aceleasi motive ca si data trecuta Link to comment
CT_ZDB Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Salutare. Nu promit nimic... depinde de ce o sa fie sambata... Link to comment
Immortal Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 (edited) YOY Nelipsit, ca'ntotdeauna LE: I am 999!!! Edited March 19, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 CT_ZDB said: Salutare. Nu promit nimic... depinde de ce o sa fie sambata... LMA! Link to comment
paul_marines Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 fac tot posibilul sa ajung de la Hermanstadt macar pentru o frappe... Link to comment
CT_ZDB Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 mike.omega said: LMA! Merci Mike!!! Link to comment
free_spirit Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) Salutare !! La dracu', daca mai spun la cineva ca postez de un an si aproape jumate si inca nu stiu cum se face "quote", ma fac naibii de ras !!! )) In alta ordine de idei, sambata vin si io, ca doar nu v-oi lasa sa inghetati singuri prin parcarea de la Crazy, nu?? Respect ! Edited March 21, 2008 by free_spirit Link to comment
mike.omega Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Si dupa aia apesi "Post Reply" Link to comment
dreamlike Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Chiar daca ford a preluat astazi uzina daewoo de la craiova, maine o sa va aduc niste sigle albastre sa le lipiti pe makinete. P.S. - Acest mesaj este o gluma deci, va rog, mike si ceilalti, sa nu sariti de fundulet in sus acum (N.A.). Link to comment
mike.omega Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Adica tu vrei ca eu sa pun pe grila aia cromata sigla ta(completare: de 2 lei)??? Ha ha! Nici gand! Poate facem invers Link to comment
Immortal Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Kung-fu'l lu' mike e mai tare. Drept urmare si sigla. Si masina. Si, gata, tot ce are mike e grozav Link to comment
dreamlike Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Noi sa fim sanatosi ... ca belele vin singure ... Link to comment
mike.omega Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 (edited) Mda, si uite ca s-a mai consumat o intalnire. La care a venit un membru nou, insa pe mine m-a lasat memoria si nu mai tin minte cum s-a recomandat, stimabile poate faci lumina Tin se precizez ca am fost foarte dezamagit de colegul de suferinta(la consum) Dreamlike! Nu mi-a adus sigla cu Ford, insa eu s-ar putea sa ma revansez > Restul se stie de la sine, Davia Brau ne-a primit cu bratele deschise pana la un punct cand... nu mai zic ca ne facem de rusine... Cu grataru tot n-am rezolvat-o... Edited March 22, 2008 by mike.omega Link to comment
andrew Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Si sa nu uitam ca s-a confirmat in seara asta: kung fu'l lui Mike e cel mai tare ) @Immortal: ziceai ceva de un serial care merita vazut, dar nu am retinut numele, poate imi reimprospatezi memoria. Link to comment
mike.omega Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 The Big Bang Theory parca Link to comment
Immortal Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Yeap, that it is. Titrarile e (bilingve) pe siteul de 'titrari'. Din .ro Link to comment
yannlepantrec Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 mike.omega said: Mda, si uite ca s-a mai consumat o intalnire. La care a venit un membru nou, insa pe mine m-a lasat memoria si nu mai tin minte cum s-a recomandat, stimabile poate faci lumina ... Alex ma cheama... toata lumea dar nu ma duc. Misto intalnirea, o sa mai vin. Poate avem noroc sapt aviatoare si gasim loc la Crazy. Link to comment
paul_marines Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 yannlepantrec said: Poate avem noroc sapt aviatoare si gasim loc la Crazy. Salutare Alex and binevenit in club. Saptamana aviatoare poate bem un frappe cu Bush, Base' si Putin in avanpremiera summit-ului. Atunci o sa avem apa curata la frappe, masaj cu detectorul de metale la intrare si poate aparem in poze cu celebrii conducatori. De ce nu si un autograf de la..SPP, SS, NKVD-OMON-KGB... Link to comment
mike.omega Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Io stiam ca pe la manifestatii din astea publice, obiceiul e ca distinsii alegatori sa ofere autografe distinsilor presedinti cu cerneala prin buzunar evident! Link to comment
Recommended Posts