Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Salutare !!

La dracu', daca mai spun la cineva ca postez de un an si aproape jumate si inca nu stiu cum se face "quote", ma fac naibii de ras !!! :) ))

In alta ordine de idei, sambata vin si io, ca doar nu v-oi lasa sa inghetati singuri prin parcarea de la Crazy, nu?? :)

Respect !

Edited by free_spirit

Chiar daca ford a preluat astazi uzina daewoo de la craiova, maine o sa va aduc niste sigle albastre sa le lipiti pe makinete.

P.S. - Acest mesaj este o gluma deci, va rog, mike si ceilalti, sa nu sariti de fundulet in sus acum (N.A.).

Mda, si uite ca s-a mai consumat o intalnire. La care a venit un membru nou, insa pe mine m-a lasat memoria si nu mai tin minte cum s-a recomandat, stimabile poate faci lumina :)

Tin se precizez ca am fost foarte dezamagit de colegul de suferinta(la consum) Dreamlike! Nu mi-a adus sigla cu Ford, insa eu s-ar putea sa ma revansez > :)

Restul se stie de la sine, Davia Brau ne-a primit cu bratele deschise pana la un punct :grumpy: cand... nu mai zic ca ne facem de rusine...

Cu grataru tot n-am rezolvat-o...

Edited by mike.omega
  mike.omega said:
Mda, si uite ca s-a mai consumat o intalnire. La care a venit un membru nou, insa pe mine m-a lasat memoria si nu mai tin minte cum s-a recomandat, stimabile poate faci lumina :)

...

Alex ma cheama... toata lumea dar nu ma duc.

Misto intalnirea, o sa mai vin.

Poate avem noroc sapt aviatoare si gasim loc la Crazy.

yannlepantrec said:
Poate avem noroc sapt aviatoare si gasim loc la Crazy.

Salutare Alex and binevenit in club. Saptamana aviatoare poate bem un frappe cu Bush, Base' si Putin in avanpremiera summit-ului. Atunci o sa avem apa curata la frappe, masaj cu detectorul de metale la intrare si poate aparem in poze cu celebrii conducatori. De ce nu si un autograf de la..SPP, SS, NKVD-OMON-KGB... b-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...