Axel7 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Sa-ti traiasca bolidul ! Si tu pe langa el ! Imi place. Link to comment
Cartieru Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Intr-adevar o masina superba,foarte puternica si frumoasa.Sa o stapanesti sanatos si sa circuli cu prudenta,Salutare "> Link to comment
VFX Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Frumoasa masina...la un momet dat era si pe lista mea...pana am vazut interiorul...no offence... Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe drumuri impreuna... Link to comment
EM!L Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 "Periculoase" jantele de pe masina ta. Arata super! Link to comment
criss_blue Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Suberba masina sa te bucuri de ea. Suparata foc. Multzi km fara probleme. Link to comment
puchi Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Faina rau,rau.Cati mai multi km.Pune si un pret de achizitie!. Link to comment
Razv Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 (edited) Am mers recent cu un Seat Leon Cupra ... chiar fac toti banii masinile astea FR / Cupra ... hai cu pozele ... Edited May 31, 2008 by Razv Link to comment
Jinx Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Mersi de urari. Frumoasa si masinuta ta si sa te poarte sanatos. Am avut-o si eu in optiuni inainte sa aleg dar designul este prea bombat pentru gusturile mele. Cat despre model as fi ales si eu FR-ul. Link to comment
BogdanG Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Hades nu te supara la mine dar la VAG nu exista echipare standard "FULL", exista 5-6 nivele de echipare la care se mai pot pune un nr enorm de optionale, deci varianta ta care este? FR +audio1 +geamuri fumuri? Din cate vad ai si xenon si asta nu este standard ci optional . Sa o stapanesti sanatos si sa nu uiti sa porti uleiul dupa tine Link to comment
hades Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 Da, bogdang, ai dreptate. Cand am spus full, insa, ma refeream la faptul ca e foarte bine dotata, ca are pe ea tot ce mi-am dorit eu. Si ar fi cam asa: 2 suporturi pentru pahare in consola 3 tetiere spate Airbag-uri cortina Airbag-uri frontale pentru sofer si Airbag-uri laterale pentru sofer si Anvelope 225/45 R17 Bare protectie cu design specific Bordcomputer Centuri de siguranta in 3 puncte pentru Climatronic bi-zona (control separat Comenzi padela pe volan pentru Comenzi radio pe volan Control presiune pneuri,cu avertizare Cruise control DSR (Dynamic Steering Response) ESP + EBA (asistarea franarii de Filtru pentru praf si polen Frane pe disc fata/spate Functie "Coming Home" faruri Geamuri fata/spate actionate electric Imobilizator electronic Inchidere centralizata cu telecomanda Indicatoare de bord cu fond alb si logo Jante aliaj 7Jx17 "Allioth" cu suruburi Lampa ceata spate Logo FR pe volan si pe maciulia Manere portiere in culoarea caroseriei Mufa pentru intrare auxiliara(anulata Oglinzi exterioare actionate electric, Oglinzi exterioare in culoarea titan Oglinzi in parasolare luminate Ornamente cromate duze ventilatie si Pachet legislativ (trusa medicala, Proiectoare de ceata Radio CD MP3, 8 difuzoare Reglaj electric faruri Reglaj manual lombar si pe inaltime Roata de rezerva de dimensiuni reduse Scaune sport fata Scrumiera in consola centrala Sertar sub scaunul soferului Servodirectie electromecanica cu setare Sistem de prindere Isofix pe bancheta Sistem spalare luneta Spatar bancheta spate rabatabil Stergator parbriz cu temporizare Suspensie sport Tapiterie speciala cu broderie FR Teava de esapament cromata dubla Tetiere fata, articulate si ajustabile Volan reglabil pe inaltime si adancime Volan si schimbator de viteze in piele 2 airbag-uri laterale pentru locurile din spate Audio 1:-sistem Bluetooth-comenzi RB5 >telefon pe volan Bi-xenon-faruri bi-xenon adaptive-sistem spalare faruri Dezactivare airbag frontal pasager Mufa pentru intrare IPOD Cam astea ar fi. In ceea ce priveste uleiul, pana acum nu am completat deloc, nu a consumat. Dar voi avea grija sa am la mine. Pana acum: nu ma mai satur de ea. Va multumesc inca o data pentru urari tuturor. Link to comment
BogdanG Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Pret pana la urma ? 27k E sau mai mult ? Vb de pret DDP . Stiu ca nu te mai saturi pt ca este placut dizelul sport de la VAG Link to comment
hades Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 25.8k, asta a fost pretul. Link to comment
hades Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 Cateva poze facute ieri, dar cu telefonul, deci la o calitate proasta. Cine imi face si mie niste poze profi? Dau o BRRC. La @raduerd am vazut ceva... Link to comment
Razv Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 (edited) Vazui azi unul pe alb ( platfon negru , jante negre ) ... vreo 4 5 minute il admirai . Masina asta e in top 3 cele mai frumoase masini stock din punctul meu de vedere. ( pana in 30.000 euro) Edited June 10, 2008 by Razv Link to comment
hades Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Eu as zice ca e chiar cea mai frumoasa Si, da, asa este, pe alb sau pe galben arata criminal FR-ul sau Cupra. Link to comment
Tommy Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 (edited) Cateva poze facute ieri, dar cu telefonul, deci la o calitate proasta.Cine imi face si mie niste poze profi? Dau o BRRC. La @raduerd am vazut ceva... Nu am 40D si luminile alea, dar daca ajung joi si esti cu masina spalata putem incerca niste poze decente Nu e nevoie de nici o bere Edited June 11, 2008 by Tommy Link to comment
hades Posted June 11, 2008 Author Share Posted June 11, 2008 Fac tot posibilul sa ajung la intalnire. Thanks, tommy! Link to comment
Recommended Posts