uskt2005 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Prea mult rosu Dar daca tie iti place... Link to comment
geti Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 (edited) Asa e,este prea mult rosu.Te dor ochii nopatea dupa un drum de 3-400 km.Cel mai frumos si odihnitor zic eu ca sta fara plasticile alea verzi,adica scoase si lasate becurile normale sau bagate niste leduri gen Toyota Corola,neon sau cum vreti sa ii spuneti culorii respective. Edited February 27, 2007 by geti Link to comment
kgula Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 La mine dupa cum a zis uskt...am scos doar cpsoanele alea verzi de pe becuri...si am dat acele ce marker permanent.Culoarea luminii bordului este acum foarte odihnitoare. Link to comment
DrJohny Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ce parere aveti de asa ceva pentru Nubira 2 daca stiti cumva cine vinde asa ceva pe la noi dati de stire ca eu am gasit ceasurile pe undeva prin singapore Link to comment
`LEE Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 nu trebe dat bordul jos ca sa ajungi la ceasuri va spun din propie experienta , recenta chiar Link to comment
zeneseu Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ieri, asteptand vreo 40 de minute dupa cineva, n-am avut ce face numai sa desfac bordul si sa scot capisoanele verzi de pe becurile de la ceasuri. Rezultatul... 1 Link to comment
Aiurel Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 BH ZNS cum ai desfacut bordul asa repede, ca vreau si eu sa-mi dau jos invelisurile verzi? Care suruburi si surubele trebuie desfacute? Multumesc Link to comment
albanezu Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Poi ai 4 suruburi ca sa dai jos masca 4 sau 8 suruburi. apoi ai ala ce tine bordul sa nu miste apoi desfaci becurile, dai jos plasticul(arata ca un prezervativ) il dai jos pui becurile la loc pui surubul pui masca pui cele 4 sau 8 suruburi si gata maxim 15 minute de munca. Link to comment
madkat Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 nu va suparati ca intreb... de ce vi se pare ca ar arata mai bine fara capisoane verzi? ... imi pare mai odihnitor "cu" ... Link to comment
zeneseu Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 (edited) @madkat Cred ca e o chestie de gusturi. Eu unul m-a saturat de verdele ala. Pur si simplu mi se pare o culoare rece. Dupa ce te obisnuiesti cu noua culoare, devine si ea destul de odihnitoare @Aiurel Cu mare grija Mai in gluma mai in serios, trebuie sa ai putina grija cand umbli la bord. Pe langa ornamentul din jurul ceasurilor, trebuie sa dai jos si plasticul cu ledul de la imobilizatorul electronic...cel deasupra volanului. Dupa ce dai plasticele jos, in partea de sus a ceasurilor, gasesti 4 suruburi din care numai 2 sunt pentru fixarea carcasei ceasurilor. Le desfaci frumos, tragi putin de ansamblu, pana ies si picioarele de jos, dupa care tragi incet de elpana poti umbla in spatele carcasei. In spatele carcasei ceasurilor ai sa gasesti 4 socluri negre ce contin becurile. Rasucesti de acestea sa scoti becurile, dai jos capisoanele, si faci operatiile in ordine inversa demontarii. Edited October 15, 2007 by BH ZNS Link to comment
madkat Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Asa este - este de gust pana la urma - dar curios tot sunt sa vad cum iese pe viu - ma apuc eu intr-o seara sa scot capacelele alea verzi, mai ales ca bordul se da jos chiar usor... In alta ordine de idei - ma "arde" gandul sa pun un reglaj al intensitatii luminoase a bordului - doar sa gasesc pe la dezmembrari o rotita care sa se potriveasca cu designul bordului - initial ma gandisem la rotita de reglaj faruri de la matiz - dar e un potentiometru simplu si trebuie in acel caz facut si un montaj suplimentar... imi trebuie sa gasesc o rotita cu potentiometru "de putere" sa mearga direct Link to comment
tiolik Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) am si eu un cielo si i-am pus leduri albastre dar as vrea sa sh cum sa fac acele rosii ca la mine se vad tot albastre si as vrea sa iau si eu hartia deaia care se pune pe ceasuri alba da nu sh de unde lasati si voi date de contact ceva id meu este dosarele_xxx@yahoo.com va rog eu contactatima si spunetimi de unde sa fac rost de asa ceva Edited November 9, 2007 by tiolik Link to comment
uskt2005 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Nu crezi ca ajunge de cate ori ai scris? l.e. foloseste cu incredere functia http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ic=5519&hl= Edited November 9, 2007 by uskt2005 Link to comment
Dj_Dark Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Asa este - este de gust pana la urma - dar curios tot sunt sa vad cum iese pe viu - ma apuc eu intr-o seara sa scot capacelele alea verzi, mai ales ca bordul se da jos chiar usor... In alta ordine de idei - ma "arde" gandul sa pun un reglaj al intensitatii luminoase a bordului - doar sa gasesc pe la dezmembrari o rotita care sa se potriveasca cu designul bordului - initial ma gandisem la rotita de reglaj faruri de la matiz - dar e un potentiometru simplu si trebuie in acel caz facut si un montaj suplimentar... imi trebuie sa gasesc o rotita cu potentiometru "de putere" sa mearga direct Espero are asa ceva, vezi daca ti se potriveste. Link to comment
tiolik Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 stie cineva cum se scot acele de la chilometraj si turometru? Link to comment
andy100 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 cam asta mi-a iesit mielabord dupa un pic de truda Link to comment
raskala Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Foarte tare frate... felicitari. Ai schimbat si becurile din cal? Link to comment
andy100 Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 daca imi explica cineva cum sa desfac consoa centrala mult mai calumea decat am gasit "explicatii" pe forum ... cred ca o sa reusesc si la aia sa le schimb ca e cam intruneric p`acolo de la o veme...take care...and drive safely... Link to comment
CATA_ASD Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Cum ai reusti sa dai limbile jos de la ceas fara sa se deregleze resortul ala? Link to comment
Marius* Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 daca imi explica cineva cum sa desfac consoa centrala mult mai calumea decat am gasit "explicatii" pe forum ... cred ca o sa reusesc si la aia sa le schimb ca e cam intruneric p`acolo de la o veme...take care...and drive safely... Poate te ajuta imaginile astea ! Bafta! Link to comment
andy100 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) hai k am cam intzeles...ms mult raman dator... @CATA_ASD...bag usor ceva sub ele...gen surubelnitza mai finutza sau furculitza...dar mai intai le dai dupa tzamburushu ala cel putin la vitezometru ...ca dupa ce il dai dupa tzamburush se mai lasa un pic. oricum e treaba migaloasa care impune calm...oricum spor la treaba si avetzi grija sa nu stricati ceva. Take care!!! Edited January 29, 2008 by Mircea Citare inutila a mesajului anterior. Renunta la IRC! Link to comment
Dj_Dark Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) Cum ai reusti sa dai limbile jos de la ceas fara sa se deregleze resortul ala? Chiar asa, sunt lipite cu ceva? e vre-o smecherie sau doar tragi de ele? Nu se stramba axul ceasului? Apropo eu am asta LE. Nus' ce au pozele dar nu le-am postat bine, nu se pot deschide dar, va face voi o idee. Edited January 29, 2008 by Dj_Dark Link to comment
raresvintea Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) mai are cineva capisoanele de la becurlie de la ceasurile din bord? Edited January 29, 2008 by Mircea Link to comment
andy100 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Rares am eu capisoane id_ul meu de mess e miu_andrei20 ne vorbim acolo si vedem cum facem. e valabil si pt Dj_dark...pt detalii de desfacere acelor indicatoare. Link to comment
Recommended Posts