Jump to content

Intalnirea Daewoo & Chevrolet Club din MAI

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vila are cumva si incalzire ? in cazul in care e frig rau , ca am mai fost 1 data de 1 mai la mare si erau 5 grade si unde am stat nu avea incalzire. Am plecat in aceeasi seara ca nu se putea dormii acolo.

ok!deci... cat trebuie sa depun in cont pt. tot???

si sper ca o sa imi raspunda cineva la intrebarea:cine este de prin Vest sau din Timisoara sau din apropiere ca nu as vrea sa vin singur sau in alt caz sunt dispus sa ma intalnesc cu cineva pe drum ;) sper sa imi rasp. cineva

Scuze de insistenta :P

@Cumnate, vila nu are incalzire, dar poti arunca in portbagaj o aeroterma.

@TM85DAL poti depune in contul forumului 50 lei ca avans, nu e nevoie de mai mult. Cu drumul ai putina rabdare, mai e inca timp sa ne grupam pentru drum.

...si sper ca o sa imi raspunda cineva la intrebarea:cine este de prin Vest sau din Timisoara sau din apropiere ca nu as vrea sa vin singur sau in alt caz sunt dispus sa ma intalnesc cu cineva pe drum ...

da din timisoara voi pleca si eu! poate daca esti dispus sa ne combinam sa mergem toti cu o singura masina ar fi mai bine, preferabil masina mea ca este pe gpl si e ceva mai ieftin.

parca vine si maveric_ss el este de la arad. deci ai cu cine sa te grupezi inca de pe acum.

Edited by elprypas

@elprypasule, lasa baiatul in pace. Nici nu a apucat omul sa ne cunoasca bine, si gata il sui in avionul tau! De ce nu ii lasi bucuria de a-si conduce masinuta?

Hai ca am fost diplomata :D

@elprypasule, lasa baiatul in pace. Nici nu a apucat omul sa ne cunoasca bine, si gata il sui in avionul tau! De ce nu ii lasi bucuria de a-si conduce masinuta?

Hai ca am fost diplomata :D

ai fost foarte diplomata mama, dar eu din principiu nu prea merg cu alta masina, asta era o varianta, la urma urmei mai e si dani de la arad :) )

Edited by elprypas

oooo super.

elprypas sorry sper sa nu te superi dar chiar am de gand sa fac drumu asta cu masinuta mea noua :) 1400km pana acuma deci cam 2000 pana atunci

si in legatura cu drumu mai vb. pe aici sau daca sunteti mai multi de acord eu as propune sa vb. pe mes facem o conferinta si sa vezi ce misto e ;) am mai facut chestia asta.

@ileana bani eu am sa-i depun Luni cred.

Adica 50Ron pt. mine si restul acolo ;)

Super TAREeee abia astept :) ) > :)

Daca esti incepator, mai gandeste-te o data daca vrei sa faci drumul asta, e totusi lung si aglomerat.

De drum, se merge in principiu plecand pe zone geografice, in grupuri, care se sincronizeaza "local", ca sa zic asa.

VAXXi conduc de 5 ani am facut Timisoara Wien de 5 ori pana acuma apox 100.000km pana acuma nu mi-e frica de drum doar ca mi-e urat caci la oprir nu ai cu cine sa mai schimbi o opinie sau alte vb. atat ;)

50 lei pe camera/noapte id meu de mess i gasesti in profil de vrei detalii despre drum dar mai este mult pana atunci,

eu n`am iesit din tara decat o sing data pana la albena dar de tara poti fii sigur ca o cunosc mai bine ca buzunarele mele.

@elprypas: In principiu eu vin la Costinesti , mai trebuie sa vad sa nu am nimic important de facut (sesiune, examene, etc dar le aman eu fiindca nu prea as vrea sa ratez aceasta viitoare intalnire) si chiar ma gandeam sa ne combinam mai multi la o masina (eu cel putin am de gand sa vin cu tine, sa imi pastrezi in principiu un loc, ca nu am niciun chef sa ma duc cu Matizelu' pana la Costinesti iar cu avionul ies destul de scump :P )

@TM85DAL: Ma bucur sa vad ca suntem mai multi din Vest aici, pe forum :)

Si la mine miroase...Dar o rezolvam noi cumva nu?

Cat despre harta ...gasesc eu, cel putin drumul CT-Mangalia il fac regulat...ma descurc eu in Costinesti, nu imi e strain :P

ok. deci sa continue lista cu pers. care vin

1. ileana

2. VAXXi

3. Z m e u l

4. elprypas+ cristina

5. Wolfman +1

6. AndreiB

7. Brainiac+1

8. Iulia

9. NFS

10.Joyride +1 19000000.gif

11.CrisR

12. Ami (posibil+1...)

13. Senna +1

14. RaZoR + 1 (cu nobil, berbeci si topoare din belsug) 19000000.gif

15. Laurentziu83

16. mbc +1

17.daly(tm85dal)+1+(probabil 2) :)

Ma anunt si eu cred ca inca o persoana mai aduc,o fata dar numai sa nu intervina ceva ca la mine e mai greu cu we ca le cam lucrez,sa vedem daca reusesc sa mai fac o data cu ochiul la sefe si la aia de la R.A.R. ca trebuie sa fac verificarea,daca nu domnul razor credca ne combinam amandoi.

Ce zici?

1. ileana

2. VAXXi

3. Z m e u l

4. elprypas+ cristina

5. Wolfman +1

6. AndreiB

7. Brainiac+1

8. Iulia

9. NFS

11.CrisR

12. Ami (posibil+1...)

13. Senna +1

15. Laurentziu83

16. mbc +1

17.daly(tm85dal)+1+(probabil 2) :)

18. L`amour + 1{probabil)

Edited by L`amour

1. ileana

2. VAXXi

3. Z m e u l

4. elprypas+ cristina

5. Wolfman +1

6. AndreiB

7. Brainiac+1

8. Iulia

9. NFS

11.CrisR

12. Ami (posibil+1...)

13. Senna +1

15. Laurentziu83

16. mbc +1

17.daly(tm85dal)+1+(probabil 2)

18. L`amour + 1{probabil)

19. adostar + 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...