Jump to content

Intalnirea Daewoo & Chevrolet Club din MAI

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

In jurul orei 13.00-13.30 plec si eu din Bucuresti. Mai precis, de la CREF. Pana ajung pe oftostrada, sa se tot faca catre 16... Unde ne intalnim?

Am si vesti bune. Ramane valabila oferta 100ml tuica pentru un set de suporti pentru numere. Restul, moca pana la gata. Am reusit sa fac rost...

Edited by _romulus_

Imi poate spune si mie cineva pana unde este "deschisa" Autostrada Soarelui" daca, unde si cat se plateste taxa? Nu am mai fost pe autostrada de anul trecut, de la intalnire si atunci, o portiune destul de mare era in lucru.

Multumesc.

nu se mai plateste taxa pe autostrada soarelui din cate imi aduc aminte. si e gata pana aproape de cernavoda acolo se lucra la un giratoriu anu trecut mai multe din cate am auzit nu s`a mai facut.

Cer variabil,temperaturi de 18 grade,cateva ploi de vara cu fulgere,tunete,grindina etc.Asa ca sa aveti si ceva de ploaie la voi :P .

Cine imi zice si mie pe unde sa o iau ca sa evit aglomeratia din CT ? E bun drumul de centura ?

Pai pe la ce ora ajungi in zona ?

Cer variabil,temperaturi de 18 grade,cateva ploi de vara cu fulgere,tunete,grindina etc.Asa ca sa aveti si ceva de ploaie la voi :P .

Da ,in seara asta s-a cam zburlit vremea pe aici ! Sa va luati haine si haine groase seara este foarte frig!

Eu cand am mers prin februarie l-am gasit destul de decent. Oricum, decat sa intri in Constanta aglomerata pe care nu o cunosti. Eu stiu Constanta, dar tot pe centura cred ca o s-o tai.

In rest, voi trece Dunarea cu bacul, pentru a evita Braila-Slobozia cu ai sai veiozari, melteni care merg cu 80, sate, etc, pentru a merge pe varianta pustie de la Macin.

De ajuns, nu stiu, depinde de ora la care ajunge Andrei in Galati.

plecati de aseara in jurul orelor 23:25 din timisoara cu un mic ocol pe la arad de am ridicat dintr`o benzinarie numitul maverick_ss, gasca vestica a reusit sa razbata si sa transmita in direct din buricul targului cerf.

Facand un mic popas in spre odihnirea in pace a pivotilor, capetelor de bara, si a placutelor de frana in spre asteptare doritorilor in a haitarea in gasca temerara de bezmohoinari prin neantul bucuresti cu ale lui mistere si cratere mezozoice in drumul luminat catre pitorescul si speram insoritul litoral tomisian.

cu drag va saluta bezmohaiducii vestici dupa cum urmeaza Maverick_ss, Buburuza_mondiala si pe la coada pe undeva prea obositul subsemnat prypas.

cei interesati integrarea in absolutul bezmofoinaric ne pot contacta la nr 0765577019 razvan.

Cel mai probabil o sa ne gasiti ceva mai incolo in primul parc de servicii de pe A2 din motive de odihna.

Si eu voi pleca spre mare in cca o jumatate de ora.

Va saluta, tastand cu dreapta (stanga ocupata cu painea si chifteaua infipta in cutit, ca nu-i timp de stat), Laurentiu.

Hai bre ca nu e nevoie sa dai chiar atatea detalii, a zis cineva ca stai cu mana la alunita? > :)

@all: vreme frumoasa si distractia placuta <:-P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...