ileana Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Pozele de pe autostrada parca au fost facute cu aparatul lui elprypas. Link to comment
BogdanG Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Asa este mai Mirceo, dupa atatea "warmuri" date se pare ca a inceput sa-l lase parul pe AndreiB PS> vezi ca asta te paste si pe tine Link to comment
Mircea Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Neah, ma refeream la altcineva, dar stii tu, chelul isi pune singur mana-n cap )"> Link to comment
_romulus_ Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 (edited) In drum spre casa, suntem la un moment de pauza in Brasov. Asa ca noi vom fi ultimii care ajung acasa. Profit de ocazie sa mai pun cateva poze Edited May 12, 2008 by _romulus_ Link to comment
Mircea Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Io-l vad pe Moshu cum asculta daca se mai aud ecourile propriului sforait )"> Link to comment
NFS Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Ce naiba ma'?! NFS leviteaza?! Pai deh, mah... arta cere sacrificii In timp ce tu: Eu... Link to comment
_romulus_ Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Am ajuns si noi cu bine acasa, pe la ora 21.30. Drumul a fost bun, vreme frumoasa in general (la Urziceni ne-a prins o ploaieeeeee), aglomeratie dupa ce am trecut de Brasov. Am venit pe Valenii de Munte-Cheia-Sacele. Superb, fara aglomeratie, peisaje frumoase si drum "interesant". Astept cu multa nerabdare urmatoarea intalnire. Se pot pune poze pe un cont FTP? Sa avem si de la cei care nu erau acolo cand s-a facut DVD-ul si sa aiba si respectivii poze de la noi. Link to comment
Satori Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Very nice!!! Exact cum l-am visat! Link to comment
laurentziu83 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Constat ca unii au slabit si au mai chelit, altii doar au slabit, altii au mai imbatranit iar altii au avansat grataragii Imi pare rau ca n-am fost cu voi, dar asta e, alta data Cumva si eu sunt inclus? > Link to comment
Ami Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Maitre chef...esti angajat! Sa ne traiesti! NFS impartasind din secretele strategiilor tribale. Dupa figura iluminata a invatacelului, te pricepi rau, varu'! Link to comment
KumKum Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Se pricepe, se pricepe e tare de tot, am colaborat mult in vremuri de mult apuse. Link to comment
_romulus_ Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Maitre chef...esti angajat! Sa ne traiesti! Poi, daca am avut iluminat de calitate... Link to comment
RaZoR-07 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 (edited) Ne pare rau ca nu am putut participa. Dar ne bucuram pentru bucuria voastra. Are rost sa mai precizez ca nici nu mi-a trecut prin cap sa va fac o surpriza? > Dar ramane pe altadata... Edited May 13, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
elprypas Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Pozele de pe autostrada parca au fost facute cu aparatul lui elprypas. din motivele schimbarii de domiciuliu nepravazut(adica eu si cristina ne`am mutat impreuna exact din lunea in care am venit de la mare) nu am apucat sa punem pozele, aici unde ne`am mutat momentan nu avem net si suntem rupti de lume. cu prima ocazie in care o sa prind o galeata de net pe compu de acasa trimit pozele de pe aparat. Proaspata familie elprypas va transmite salutari si isi cere ... Mii de scuze... pentru intarzierea cu care o sa vina o parte din pozele mult asteptate Edited May 19, 2008 by elprypas Link to comment
Recommended Posts