Jump to content

Intalnirea Daewoo & Chevrolet Club din MAI

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vorba bancului, ne organizam si noi tovarasi ? Cine se inscrie la plecare vineri dupa-masa/seara, din Bucuresti ? Pe la un 6 PM cam asa ?

ce e cert ca vestul va pleca joi seara cu un popas la cerf romexpo dupa se continua traseul catre costinesti. ar fi interesant sa ne grupam la bucuresti si cu restul si sa mergem o gasca mai mare.

Traseul urmat va fi : Tm-Arad-Deva-Sibiu-Rm Valcea- Pitesti(autostrada)-Bucuresti - Constanta.

Doritorii sa anunte gruparea cu noi.

Edited by ileana

Confirm ce a spus elprypas, vestul pleaca joi seara cu o singura masina ( se va conduce cu schimbul din cate am stabilit pana acum). Sosire in Bucuresti candva a 2-a zi si vizitat CERF-ul de la Romexpo, dupa care plecare mai departe la Costinesti (in coloana sau nu, depinde la cate pleaca in final cei din B ).

AMR 9 ZILE :D

Galateni, eu plec pe la 4 fara ceva de la intrarea din Braila cu bacul, si merg prin Dobrogea, merge cineva cu mine? Sosirea 2 ore si jumatate sau 3 mai tarziu.

A, si sunt dispus la colocare, intrucat vin singur.

Edited by laurentziu83
Dau un set de suporti chevrolet pe o suta de tuica. :P

Dau 100 ml tuica pentru un set de suporti daewoo :P Si dupa aia, o sa dau moca, pana la gata :) Evident, daca sursa mea se tine de promisiune.

Apropo... Am autocolante reflectorizante. Daewoo si Chevrolet

Edited by _romulus_

Intrebare: e cineva care NU vrea sa se bage la gratarul de vineri seara?

Am numarat persoanele din ultima lista updatata, suntem 42 buc. (inclusiv cei cu "probabil")

AMR 5 zile

1. Acum cateva minute am aflat ca persoana de la care cumparam eu tuica a avut un accident de munca si e cu coloana cervicala rupta, in spital. Deci tuica, de la mine, nu. Decat daca gasesc o alta sursa care sa ofere si calitate la pret acceptabil.

2. Am vreo 5 sau 6 autocolante daewoo si 4 chevrolet. Daca sunt mai multi doritori, ar fi bine sa stiu si eu sa dau comanda sa-mi mai faca pana joi.

3. Ileana, +2 la lista updatata (1/2 ramane acasa - teze cu subiect unic <:-P )

Deci 46persoane la gratarul de vineri seara. Am mai adaugat niste plusuri netrecute in lista.

Edited by ileana

offtopic: Eu unul as vrea autocolant, insa nu am cum sa vin sa il iau ca sunt in Buc toata luna mai :( Eventual il lasi la baietii din CT, e mai usor asa ;)

Intrebare: e cineva care NU vrea sa se bage la gratarul de vineri seara?

Am numarat persoanele din ultima lista updatata, suntem 42 buc. (inclusiv cei cu "probabil")

AMR 5 zile

La mine ramane doar o persoana, respectiv subsemnatul.

In alta ordine de idei, caut copilot. Se ofera cineva? :rolleyes:

Din cauza ca Ovidiucjr e bolnavior si analizele ies tocmai vineri,ne retragem dupa lista.Imi pare rau,imi era dor dar sper ca data viitoare sa nu mai ratam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...