adostar Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Mai e un Logan in ograda ! Stiam dar nu am vrut sa-l pun si pe el la socoteala, vrei sa ramana crama goala ? Link to comment
laurentziu83 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 AMR 10 zile. De-abia astept sa o tai la Costinesti direct de la munca, de la Braila, vineri pe la 3 si jumatate. Cred ca in 2 ore si jumatate sunt la destinatie... Dar o tai prin Dobrogea, sa scap de veiozareala. Link to comment
VAXXi Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 Vorba bancului, ne organizam si noi tovarasi ? Cine se inscrie la plecare vineri dupa-masa/seara, din Bucuresti ? Pe la un 6 PM cam asa ? Link to comment
elprypas Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) ce e cert ca vestul va pleca joi seara cu un popas la cerf romexpo dupa se continua traseul catre costinesti. ar fi interesant sa ne grupam la bucuresti si cu restul si sa mergem o gasca mai mare. Traseul urmat va fi : Tm-Arad-Deva-Sibiu-Rm Valcea- Pitesti(autostrada)-Bucuresti - Constanta. Doritorii sa anunte gruparea cu noi. Edited April 30, 2008 by ileana Link to comment
MAVERICK_SS Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Confirm ce a spus elprypas, vestul pleaca joi seara cu o singura masina ( se va conduce cu schimbul din cate am stabilit pana acum). Sosire in Bucuresti candva a 2-a zi si vizitat CERF-ul de la Romexpo, dupa care plecare mai departe la Costinesti (in coloana sau nu, depinde la cate pleaca in final cei din B ). AMR 9 ZILE Link to comment
laurentziu83 Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) Galateni, eu plec pe la 4 fara ceva de la intrarea din Braila cu bacul, si merg prin Dobrogea, merge cineva cu mine? Sosirea 2 ore si jumatate sau 3 mai tarziu. A, si sunt dispus la colocare, intrucat vin singur. Edited April 30, 2008 by laurentziu83 Link to comment
adostar Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Pai cred ca nu se risca nimeni sa mearga cu tine , mai ales in 2 ore jumate, aproape 30 min pierzi numai la bac, deci tu vrei sa ajungi in 2 ore la CT. Link to comment
elprypas Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 amr 7 zile de la bucuresti se mai grupeaza cineva cu noi? Link to comment
_romulus_ Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 (edited) Dau un set de suporti chevrolet pe o suta de tuica. Dau 100 ml tuica pentru un set de suporti daewoo Si dupa aia, o sa dau moca, pana la gata Evident, daca sursa mea se tine de promisiune. Apropo... Am autocolante reflectorizante. Daewoo si Chevrolet Edited May 4, 2008 by _romulus_ Link to comment
ileana Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Intrebare: e cineva care NU vrea sa se bage la gratarul de vineri seara? Am numarat persoanele din ultima lista updatata, suntem 42 buc. (inclusiv cei cu "probabil") AMR 5 zile Link to comment
laurentziu83 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Daca nu voi putea sa fac schimbul de tura (si voi fi nevoit sa trag chiulul de pe la 7-8 seara), va rog eu frumos sa nu va uitati in ochii dulci ai cainelui si sa-mi pastrati si mie cate ceva. Link to comment
ing3r Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 @romulus:Nu vrei sa iei mai multe la tine ca sunt sigur ca o sa fie doritori prin CT (inclusiv eu ) ? Link to comment
_romulus_ Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 1. Acum cateva minute am aflat ca persoana de la care cumparam eu tuica a avut un accident de munca si e cu coloana cervicala rupta, in spital. Deci tuica, de la mine, nu. Decat daca gasesc o alta sursa care sa ofere si calitate la pret acceptabil. 2. Am vreo 5 sau 6 autocolante daewoo si 4 chevrolet. Daca sunt mai multi doritori, ar fi bine sa stiu si eu sa dau comanda sa-mi mai faca pana joi. 3. Ileana, +2 la lista updatata (1/2 ramane acasa - teze cu subiect unic ) Link to comment
ileana Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 (edited) Deci 46persoane la gratarul de vineri seara. Am mai adaugat niste plusuri netrecute in lista. Edited May 5, 2008 by ileana Link to comment
Senna Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Mai pleaca cineva vineri de dimineata din Bucuresti? Eu as prefera ora 10am, ora la care as putea iesi in A2 in maxim 30 min Link to comment
ing3r Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 offtopic: Eu unul as vrea autocolant, insa nu am cum sa vin sa il iau ca sunt in Buc toata luna mai Eventual il lasi la baietii din CT, e mai usor asa Link to comment
Brainiac Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Intrebare: e cineva care NU vrea sa se bage la gratarul de vineri seara?Am numarat persoanele din ultima lista updatata, suntem 42 buc. (inclusiv cei cu "probabil") AMR 5 zile La mine ramane doar o persoana, respectiv subsemnatul. In alta ordine de idei, caut copilot. Se ofera cineva? Link to comment
ileana Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Gratar vineri seara - 45 persoane. Link to comment
ovidiuc Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Din cauza ca Ovidiucjr e bolnavior si analizele ies tocmai vineri,ne retragem dupa lista.Imi pare rau,imi era dor dar sper ca data viitoare sa nu mai ratam. Link to comment
ileana Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ne pare rau, Ovidiu Sanatate juniorului! Gratar vineri seara - 42 persoane. Link to comment
Brainiac Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 La cazare eu si AndreiB ocupam o singura camera. Link to comment
Recommended Posts