steph Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Si cum se spune ca iarna iti faci car si vara sanie ... mi-am luat jante de iarna. Jante + set de prezoane + valve metalice + inele de centrare = 917 RON (TVA inclus) 6.5J x 15 cu et 37. O sa faca treaba buna la iarna cuplate cu niste Snowtrack2 195/60 R15 Link to comment
hitman Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Frumoase! De unde? Merg si pe Yaris normal? Io am motorul 1.3 Link to comment
steph Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 (edited) Ma bucur ca iti plac ... eu nu sunt chiar fanul lor dar cum nu trebuie decat sa isi faca treaba 3 luni pe an ca sa nu le stric pe cele de 17 am luat ce s-a potrivit cel mai bine. Le-am luat de la Auto Soft si mai aveau mai mutle modele. Vezi vanzarianvelope.ro Ai grija ca yarisul normal are jante de latime 5.5J. Am o mica dilema. Eram convins ca Yarisul are offsetul de 38mm dar sunt unele voci care spun ca ar fi 45 la yaris dupa 2005. Maine aflu exact. Chiar si asa punand cauciucuri un pic mai inguste iarna 195 in loc de 205 nu reprezinta o problema. Ramane o diferenta de 3 mm spre exterior. La Yarisul normal nu stiu cum sta treaba. Suspensia e mai moale si nu stiu cum atinge in viraje sau denivelari. Una peste alta baietii de la Auto Soft merita un 10 cu felicitari. Mai rar asa service. Edited June 4, 2008 by steph Link to comment
criss_blue Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Frumoasa jucaria. Sa te bucuri de ea si la cati mai multi km. Link to comment
AmunDei Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 (edited) 9 bule pe jante de iarna Eu care credeam ca am dat mult pe evacuare Faina masina, confirm Edited June 8, 2008 by AmunDei Link to comment
steph Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 (edited) Mersi frumos baieti. Cat despre jante ... nu se gasesc de tabla iar la reprezentanta sunt cam 500 Ron BUCATA. In alta ordine de idei o scurta plimbare pe serpentine. Vocea nu imi apartie, este a cameramanului: Edited June 8, 2008 by steph Link to comment
AmunDei Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Frumos, frumos Pe unde ai mers? Ca imi pare cunoscut drumul... Link to comment
Mircea Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 De la Predeal spre Zarnesti daca nu ma inseala memoria Bre Clorofila, data viitoare pune camera fixa pe bord sau pe tetiera si lasa copilotul acasa ) Link to comment
steph Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 (edited) Barajul Paltinul Mircea. nu a fost planificat. Eram in drum spre gratar si mi-a placut drumul. Edited June 8, 2008 by steph Link to comment
AmunDei Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Dap. Paltinul. La asta ma gandisem si eu. P-acolo ar trebui sa fac si eu acelasi test cu matizul...asta dupa ce i-oi pune suspensii sport si servo Link to comment
alx Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Eu il fac destul de des drumul asta si da, de cand am si eu suspensii semisport (nu e vreun rs, ts sau xs) imi place sa o ard bine acolo. Ia zii Clorofilen, ce pierdeai, fata sau spatele? Link to comment
steph Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 Din ce am observat ... atunci cand becul galben din bors era acompaniat de sunet fugea un pic spatele iar atunci cand se aud urme de derapaj tind sa cred ca atat fata cat si spatele dar foarte putin. Niciodata nu a fost deranjant sau macar sa lase impresie ca o sa o pierd. Ar mai fi trebuit sa dau inca o tura dupa ce ma acomodasem rced ca iesea mult mai bine Link to comment
Tommy Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 (edited) Dupa cat frana de tarziu si la cat de brusc tragea de volan... eu zic ca ambele Later edit: eh, nu vazusem ca ai raspuns, aveam fereastra deschisa dinainte Edited June 9, 2008 by Tommy Link to comment
steph Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 (edited) Tommy Era trafic si trebuia sa stau pe banda mea ... in general Edited June 9, 2008 by steph Link to comment
steph Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 (edited) Cateva poze dupa spalare. Edited June 23, 2008 by steph Link to comment
Axel7 Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Frumos, dar eu am poze mai artistice decat ale tale. Sac ! > Link to comment
steph Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 Punem pariu? Mai e un pic si pana la ale mele. Link to comment
Axel7 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Hai ca astept sa vad. Sper ca nu te-am intimidat. > Link to comment
florinbad Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Bre, dar tradarea, tradarea a vazut-o cineva ? (adica club-toyota.ro) ) Mai bine scriai la rubrica "Adio, dar raman cu voi!" S-o stapânesti sanatos! Eu oscilez (inca) intre Yaris si Mazda 2... Link to comment
Tyby_G Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 De mazda 2 nu zic nimic pentru ca nu am condus, dar daca te intereseaza motorizare pe benzina am condus Yaris 1.3 cu transmisie manuala dar si multi-mode. Eu personal m-am simtit mai bine in Yaris decat in Polo/Fiesta/Sandel, iar cu multi-mode e super pentru oras. Daca vrei diesel nu ma bag ca eu nu le suport si evit sa intru in contact cu asa ceva. Link to comment
steph Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 Florin> Nu e vorba de tradare intrucat inca merg cu matizul, inca vin la intalniri, inca citesc forumul si inca exista 2xwoo in familie. Ai vauzt stickerul pe masina? 1 Link to comment
BogdanG Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Bei Cloropila, berea mea cind o dai ? Sau ai uitat? Urate rau jantele de iarna dar ieftine Link to comment
steph Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 O dau o dau. Punem dublu sau nimic si dam si linita aia ? Cat despre jante, nu au decat latura practica 3 luni pe ani. Oircum trecand de la 17 la 15 e greus a mai gasesti si jante frumoase. Link to comment
BogdanG Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Pai grabestete ca ma apuc de modificat volvo si chiar ca nu mai ai nici o sansa . Link to comment
Vlad Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Vin si eu cu masina lu' tata Merge? Link to comment
Recommended Posts