carabetz86 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Stie cineva daca in 2007 la operatiunea rabala s-a dat cumva matizuri SE Power sau E/AC?? Ca din cate am inteles in cadrul acestei operatiuni sau dat doar modelul E cel standard. Daca si-a luat cineva asa ceva va rog sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos ... Link to comment
kornelush Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Eu am luat in august 2006 un E/Ac prin programul rabla. Link to comment
carabetz86 Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 La culoare cum a fost? A fost ce ai vrut tu? sau ti-au dat ce au avut ei? Ca la multi le-a dat ce au avut in stoc chiar daca nu era culoarea aleasa de cumparator. Link to comment
kornelush Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) In august 2006 nu era problema care e in momentul de fata la Daewoo.Eu mi-am ales ce am dorit modelul E AC si culoare fara bani dintre alb , galben taxi sau albastru cobalt. Am ales alb. Edited March 22, 2008 by kornelush Link to comment
Recommended Posts