Viktor Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Asa se cali otelul ! Link to comment
Viktor Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Mda. Unde mai pun ca unii devin irascisibili de ii tragi de minicuta ca nu face treaba - treaba. Economisim, ce dreq. Link to comment
Viktor Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Tare, nu ? http://auto.indavideo.hu/video/Parkolni_tudni_kell_4?s=5.16 Link to comment
Viktor Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Nu retin sa o fi vazut. Deh, batrinetile isi arata coltii, Dj-ule. Link to comment
florinellll Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Foarte, foarte tare. Pentru a "savura" videoclipul imi permit sa va fac niste "precizari" Soferul roman incearca sa "discute"cu englezul din partea stanga ca fiind soferul Audi-ului Englezul suparat il ciufuleste pe "soferul "nevinovat batut de un englez suparat - Durată- 1-25. Viral Media 1.318 vizionări Edited October 25, 2016 by florinellll Link to comment
Viktor Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 [emoji1] [emoji2] [emoji1] Cocalari ... Foarte bine lé facuta ! Tapatalkkal küldve az én Lenovo A2010-a eszközömről Link to comment
florinellll Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 (edited) Dauna totala ,absolut totala"REPARATA" Astia sunt mai saraci ca noi La Romenia asa ceva se arunca .....la ei se repara ланос. повреждения. вытяжка. - Duration- 9-59. Garage КАХОВКА 725,782 views Edited November 26, 2016 by florinellll Link to comment
vrazvanc Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Wow, ala a facut-o asa de bine cu o mana, ca in cealalta tinea 'tigarea'. Mai e un tip "Arthur tussik" / "Bmw a life". Si ala face minuni din epave. Link to comment
Dj_Dark Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Yep, l-am vazut si eu, bun omul. Link to comment
Viktor Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Da' nici ca ar arunca vreo unu lantu' pe roata ... mai, mai, mai ... Link to comment
Dj_Dark Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Aia defapt faceau liniuta nu? Un terminat ala de pe contrasens... Link to comment
Viktor Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Astfel pare, la liniute. Imi place de microbuz, ii sigur pe el (si cu tractiune spate ...). Ailalti ... vede bine ca nu-i ajuta galosii , da' nu acorda un max 5min sa se ajute. Acum, ori n-o avea lanturi, ori are da' nu stie sa-l monteze ... Doar am intinlit si din astia, si nu vorbesc de incepatori. Important e ca are, da' pina o citi instructiunile , si de-o pricepe ce si cum ... numa bine se topeste zapada ... )"> Link to comment
Dj_Dark Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Are si greutate... Si bmw-ul ala s-a dus pana la urma si tot spate era. I-a luat mai mult pana a capatat incredere. Insa ala de pe contrasens nu are nici o scuza, sunt curios de ce a tras jeep-ul ala asa in stanga la un moment dat, nu cumva l-a evitat pe prostovan fiindca nu a mai putut sa opreasca? Tre sa fii prea prost sa faci asta si si mai prost sa te incapatanezi in prostia ta. Link to comment
vrazvanc Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Eh, daca tot e vorba de zapada: https://www.youtube.com/watch?v=CuTXUcoGdhw Link to comment
Viktor Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Istetimi gen se fac prezente deseori din nefericire si in zile insorite, pe uscat, Dj-u, cind zmeii zmeiilor se angajeaza in depasiri sau se inscriu pe banda de urgenta (pe autostrada) cu tragaciurile frumos slefuite cu +1km/h (fi-le-ar mutrele de narozi) fata de cel ce urmeaza a fi depasit. Al dracu specimene, nene ... de regula abia astept sa ajung in paralel (cu narodu) sa ii povestesc asa ... din mers ce am pe suflet ... ) LE. Il vazura-i si pe ala , vrazvanc, pacat ca nu se vede cu ce ii incaltat, ca ii berbec ... ii clar ! Edited November 28, 2016 by Viktor Link to comment
Dj_Dark Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Off doamne stiam varianta scurta....nu am putut sa vad tot am derulat la sfarsit . Iti dai seama ca problema lui cea mai mare nu era ca a ramas in zapada, ci ca a ramas in zapada cu JEEP-ul. Cum sa chemi ajutor? ) Te faci de ras naibii. Edited November 28, 2016 by Dj_Dark Link to comment
Viktor Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Chiar nu stiu. Oare sa-mi fac o pereche ? 1 Link to comment
florinellll Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 (edited) Nu este "Yutube"dar merita vazut Rasfoind emag-ul am ajuns la televizorul de ...3 miliarde. Stupoare 72 de pareri despre un produs de ...3miliarde Romanii au cumparat asa ceva? Apropo ,schimb Porsche Panamera 2016 cu acest tv,ofer diferenta daca este cazul ,rog seriozitate Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD A ...sa nu uit ,poanta era sa cititi parerile despre tv in cauza Edited December 15, 2016 by florinellll Link to comment
Viktor Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=NN6bwL90Mqg Link to comment
Recommended Posts