Viktor Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Cu careoca nu merge? Nu ca-s fi interesat, doar asa ... ca idee. Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Si daca nu-ti face poza, ce te faci? Link to comment
Viktor Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Video nu-l iau da-l drecu' ca-i scump . Link to comment
Viktor Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Fac colectie, in cazul in care aveti de gind a arunca aifoanele ... Link to comment
Viktor Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Meserias. Cindva, cu chestii similare mi-am pus si eu mintea. Fu vorba de-o bucata de beton ce cintereste undeva la ~ 300kg si se cere un 4-5 insi sa-i mute locul. Stati asa (zic) ca va arata mandea cum se procedeaza (piatra asta cere creer, nu muschi). Apoi am ridicat-o de la sol si am si carat-o citiva metri doar ase, sa vada ca se poate. Pacat ca n-am facut-o la pariu... 1 Link to comment
augustinionut Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 (edited) EDITAT: Ala de mai sus e spark... incarc ceva pe youtube acusica. Edited May 7, 2017 by augustinionut Link to comment
augustinionut Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Mitzul cu pedale, unicul Era vorba ca am promis reprize de sunet. Link to comment
VAXXi Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Uite bai nene, asa se vinde o masina ) de aici. 1 Link to comment
Viktor Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 "Ghidusii" din ciclu' meserie te halesc. Anti-furtu' imi place ... Link to comment
Viktor Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Moama da' ce bubue gumoasele ... https://www.youtube.com/watch?v=53ngpEaZ3Sk Inteligenta manevra. La o juma' de an gresare de improspatare, or sa dea producatorii faliment ca n-o sa mai aibe vinzate la pivoti si capete de bara. Cred ca o sa pun ideea in practica. Link to comment
Viktor Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Bravo ma bajeti (si fete) ! Frumos ! Link to comment
Dj_Dark Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 (edited) Apropo de gresarea pivotilor, Moskvich-ul lui taicamiu avea asa din fabrica, bagai decalimetru si pompai vaselina. Din 78 inca are pivotii originali. Asta din ciclul se faceau altfel masinile odata Si apropo de intalniri uite aci mai recente Edited May 16, 2017 by Dj_Dark 1 Link to comment
Viktor Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Faina intinleala ! La cit mai multe ! Legat de gresoare, merita din plin efortul. Cel putin din punctul meu de vedere. Mai sint exemple de veterane cu gresoare pe ici-colo la directie ce tineau o vesnicie. Pe pompele de apa la fel ... gresate din cind in cind si douaj' de ani (poate chiar mai bine) nu se cereau inlocuite. Da' cica nu se mai merita a te minji pe miini, cu atitea piese de chimb la indemina, cu atitia meseriasi in service ... la 2 ani (de-apuca) schimbi piesa si ai rezolvat-o, ce mare vrajeala . Link to comment
Viktor Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 D'apoi ori o spal, ori ce mama dreq ... )"> Link to comment
Viktor Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Cam slabuti ... se putea ceva mai repede cred ... )"> Link to comment
TBird Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Foarte tare, eu unul cred ca as cumpara BMW-ul daca stiam ca a fost reparat asa. Link to comment
Viktor Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 (edited) Tare ! Bravo nenea! In prima faza am crezut ca-i bolidu' lu' @mr_ , da' nuuu, similare doar ... Edited June 14, 2017 by Viktor Link to comment
Viktor Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Waw ... (cita mirare) am descoperit chibritu'. Deloc rea ideea . Decupat, un capac metalic in 4 suruburi, o garnitura si ne-am format fereastra de vizitare. 2 Link to comment
Viktor Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Injinerii lu' peste prajit . Vorba unuia referitor la pinza de bomfaier : nenea - nenea ... cind ai cumparat pinza de bomfaier ai platit-o toata sau doar pe jumate? Pai daca ai platit-o toata, de ce n-o folosesti pe toata lungimea ? ) Cit adevar ... Link to comment
Recommended Posts