Viktor Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Sanlimp. Floor cleaner + folie din aluminiu. Ce-i drept nu inteleg o boaba din ce spune (maxim ca aluminiu) da' am retinut esentialul. Bine de stiut. Link to comment
Viktor Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Mai de la fata locului asa... Cu e viteza se infige ala in secunda 40. Traseu alunecus, vizibilitate redusa si te duci ca inecatu doar tu esti cel mai bun de pe ulita iar caucioace minune ca ale tale nu mai are nimeni, demonstrezi tu cerare esti ... Ce-o fi in creierele unora ... Link to comment
Viktor Posted February 3 Share Posted February 3 Ohooo ... asta-mi aduce aminte de cind dadeam ucenicia intr-un service. Nu-mi dau seama astia cu ce "incalzesc" blocul motor, eu primisem un soi de piatra ca cea de polizor fina, cam de dimensiunea celeia cu care se joaca baietii astia, asa numita rigla de verificare planietate, rigla similara asteia cu verificare pe cant si sursa de lumina in spatele acesteia, s-apoi dai cu "rindeaua", cerculete mici si dese cheia marilor succese de iti sar capacele ! Pare joaca de copii da' va asigur ca nu e, ii faci invidiosi pe cei ce trag de fiare la sala (si mai dau si bani sa se umfle-n pene). Mda, amintiri din copilarie. Link to comment
Viktor Posted February 27 Share Posted February 27 (edited) La milimetru ! Fain. Intimplator ce-i drept da' fain. Pare a fi vorba de un autocar, cel putin astfel deduc din umbra acestuia (partea stinga, tipul oglinzii) insotit la final de aplauze. Edited February 27 by Viktor 1 Link to comment
Salex Posted February 28 Share Posted February 28 Da, fain ... Soferul nu pot zice ca a avut vreo contributi deosebita, dar agregatul a reactionat impecabil Link to comment
Viktor Posted February 28 Share Posted February 28 34 minutes ago, Salex said: Da, fain ... Soferul nu pot zice ca a avut vreo contributi deosebita, dar agregatul a reactionat impecabil Ce inseamna sa ai sistemul de frinare la zi ... acorzi o sansa, fie tie, fie altora ... Eu ii dau o bila alba si soferului ca a cascat ochii la drum si-a frinat la timp ! Link to comment
Viktor Posted March 25 Share Posted March 25 Auzi regula nene. Daca ar plati pentru acel loc de parcare l-as intelege. Link to comment
Viktor Posted Sunday at 06:59 PM Share Posted Sunday at 06:59 PM Eu unu promovez siguranta in trafic da' rampele astea le gasesc exagerate. Ideia exagerata si la ghici, ca nah, n-or stringe ele frinele din buci si in fata rampei sa-si dea ofu', sa fim seriosi. Link to comment
Recommended Posts