Viktor Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Personal folosesc aceiasi solutie cu care spal motorul la exterior. Link to comment
lascarica Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Da' cine e nebunu' sa scoata radiatorul, din 2 in 2 ani la schimbare de antigel ? Oricum se curata oarecum cind se spala caroseria cu turbojetul... Sau la primul drum pe ploaie...pe acolo teoretic ai praf si insecte cit cuprinde...nu ai ulei si alte chestii mai serioase... Link to comment
Viktor Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ma resemnez printre nebuni. Ia in calcul de cite ori speli masina in doi ani si cit jeg s-a strecurat prin grila. Da ii buna aia cu ploaia. Link to comment
lascarica Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 ) Am tras cu ochiul cind am avut tot "botul" dat jos dupa o "pupatura" cu unul care a derapat asta iarna...In afara de un pumn de insecte uscate, vreo 2-3 frunze nu prea am vazut altceva pe acolo... Mizeria de care zici la spalare s-a dus si ea la curatarea/clatirea cu turbojetul... Oricum la tigaia mea e jale sa faci chestii din astea ca demontarea radiatorului...ca ex. ca sa schimbi bujiile in liniste tre' sa dai galeria de admisie jos Link to comment
Viktor Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Ma dau batut, sa-ti fac pe plac. Link to comment
Dj_Dark Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 . Tare asta. In alta ordine de idei, e putin cam exagerata, nici eu nu as da radiatoarele jos sa fac asta decat daca vad ca nu mai racesc cum trebuie. Oricum, cielo si espero stau fare bine la capitolul racire. @lascarica Cu turbojetul ala trebuie sa dai dinspre compartimentul motor, in sensul invers de curgere a aerului ceea ce nu e foarte comod, plus ca neavand loc suficient indoi sigur ceva aripioare cu varful mantzocariei. Link to comment
cristiangabi Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 (edited) Airtrax reinventeaza roata http://youtu.be/X2ukW61oBI8 Edited February 2, 2012 by cristiangabi Link to comment
Dj_Dark Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 (edited) Fake clar, sunt multe metode, cea mai simpla, dat filmul mai repede cand filmeaza acul. PS De ce crezi ca nu are sunet? Edited February 6, 2012 by Dj_Dark Link to comment
cristiangabi Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Primul meu clip din trafic cu indicatii pentru turistii care vin in Constanta Link to comment
Salex Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 (edited) Fake clar... DJ: Ia baga un ochi la sec. 31-35 din cllipul urmator. Hint viteza vs. RPM ! http://www.youtube.com/watch?v=fQ5z2syfS4w&feature=related Edited February 6, 2012 by Salex Link to comment
Dj_Dark Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 O avea cutie automata de ramane rpm-ul pe loc si viteza creste. Mai era unu frumos cu tuning logan dci pe acelasi principiu dar nu-l mai gasesc acu. Desfacea el tot prin interior (scaune, copilu ) sa fie mai usoara, o chip-uia ..etc si la sfarsit spunea tot ce era fake in film. Link to comment
Viktor Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Fake clar, sunt multe metode, cea mai simpla, dat filmul mai repede cand filmeaza acul. PS De ce crezi ca nu are sunet? Mai Toma, necredinciosu. Eu n-am incercat ale mele 8 valve sa le pun pe 200, insa sint aproape convins ca o pot face. Dar nu vreau sa te fac gelos. Link to comment
Dj_Dark Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 @kum-kum exact @viktor Eu nu comentam daca poti prinde 200 ci cat de repede ajungi acolo In primul film ajunge prea repede la 150. Si nu te cred, baga film daca ai tupeu Link to comment
codeman Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Nu stiu daca a mai fost! Link to comment
Salex Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Utilizarea centurii de siguranta intr-un Lamborghini: Pentru amtorii de drifting: http://www.youtube.com/watch?v=ZYAFoso0CLk&feature=related Link to comment
Dj_Dark Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Daca sunt G-urile prea mari, se mai intampla si acidente... Link to comment
Mircea Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 G-urile sau mai degraba D-urile in cazurile de fata )"> Link to comment
hitman Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Totul e regizat, deci ia juma' de placere. Link to comment
VAXXi Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 O avea prea multi si nu-i pasa ? Link to comment
lascarica Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Aduna apa de ploaie ) Link to comment
Coni Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 (edited) Edited February 9, 2012 by Coni Link to comment
hitman Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=VjE3NjDdfts&feature=player_embedded#! West Coast Custom ..aaaaa...India Edited February 9, 2012 by hitman Link to comment
Recommended Posts