Jump to content

Youtube

Cumnatu

Recommended Posts

Buhnici sincer e bun pentru reviewuri de gadgeturi, nu de masini, sincer nu as tine cont de parerea lui cand as cauta o masina. O echipa de revieweri profesionisti mi se par cei de la carwow (au canal pe youtube), mai ales in testele comparative. Si cei de la fifthgear (tot pe canalul de youtube) au niste reviewuri interesante, desi mai slabe ca cele de la carwow.

• 2 weeks later...
17 hours ago, Dj_Dark said:

Acu 20 de ani 🙂

Sa fi evoluat oare ? Cred ca n-o ramas decit numele cu reclama si de astea. Precum bosch, tesla si alte fitoase ce atirna si se mentin in embleme doar, ca deh, calitate ioc. 

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Radeti voi radeti... da' la mine la monstrul de Citroen una din operatiile la ultima revizie era oficial "curatarea circuitului de alimentare". Iar mecanicul a scris pe foaia aia a lui "curatat carburatoru".... 

Nu stiu daca a suflat si-n jiglere insa parca mergea mai bine... 

4 hours ago, mr_ said:

Radeti voi radeti... da' la mine la monstrul de Citroen una din operatiile la ultima revizie era oficial "curatarea circuitului de alimentare". Iar mecanicul a scris pe foaia aia a lui "curatat carburatoru".... 

Nu stiu daca a suflat si-n jiglere insa parca mergea mai bine... 

Nu-i rau. Mai ales daca interventia fu prin intermediul esapamentului. Nah, si servicele cu uscaturile sale ...