Viktor Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Pentru amatori de "senzatii tari". Link to comment
VAXXi Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ca sa intelegeti ce specimene se afla-n trafic: Link to comment
Salex Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 De cativa an o tot repet obsesiv ... simtul de auto-aparare s-a dus in masa ! Oamenii se cred in fata unei console PS in care dau cu masina de zid si apoi dau Restart ! Nu ma mai leg de faptul ca omul a fost insensibil la provocarea unui dezastru fata de un coleg de trafic ce mergea corect (din ce am vazut) ... Auzi la el optimism ... intri cu un sedan/break in ditamai utilitara si tu iti imaginezi ca scapi si ala moare !!!!! Daca ii aparea un TIR in fata presupun ca avea aceeasi replica ... Link to comment
Viktor Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Cocalar teribilist. Modelul asta de zmau nici macar un prim ajutor nu merita. 1 Link to comment
Viktor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ca multi mai sint, si poarta-i deschisa. Link to comment
Viktor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zimbete pe patru roti. 1 Link to comment
catapkz Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Masinile mele, pentru inca o luna: EUVQ20nQRvo 1 Link to comment
catapkz Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Inca nu sunt "decis"... Adica m-a luat prin surprindere dpv financiar... O sa vedem dupa sărbători. Link to comment
Viktor Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Nu-i chiar proaspata filmarea da' eu unu ma distrez maxim pe pinpongul gen. Link to comment
Viktor Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 In-cre-di-bil ! Si poarta-i deschisa ... Link to comment
Viktor Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Treziti-va soferi. Foarte tare ! 🤣 Link to comment
Viktor Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Sesam deschide-te ! Asta orice poate fi numita, numa' dacie NU. Da' ma rog, fiecare cu piticii sai ... Link to comment
florinellll Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 https://www.auto-bild.ro/stiri/o-soferita-din-bucuresti-care-depasea-pe-linia-de-tramvai-produs-clipul-anului-173083.html O şoferiţă din Bucureşti care depăşea pe linia de tramvai a produs clipul anului.url Link to comment
Viktor Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited) Norocul coanei ca nu s-o dat pe linia haiducului precum cocalaru. O dat in mine din invidie (nicidecum ca-i prost) zise cocalaru' : el, un sarac lipit, o vazut ca am masina si a dat in mine ! Houaaa ... ! 😂 Edited January 7, 2020 by Viktor Link to comment
Viktor Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Gata, imi tunez cazanu'. Ceva arcuri am p-aici ... Trebuie sa recunosc ca e pentru prima data cind vad si aud de asa ceva, arcuri in cilindri. Link to comment
Salex Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Viktore ... eu sunt convins ca unii au si pus botul ! Link to comment
Viktor Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Eu am facut deja comanda pe alibaba, produs genuine si se regaseste sub numele de arc central, adica in centru cilindrului. La vreo joi ajunge iar la nexia singura modificare necesara e o garnitura de chiuloasa dubla. Link to comment
Salex Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Offtopic ... m-am prins ! Tu ai modelul ala de se poate face montajul prin galeria de evacuare !!! Link to comment
Viktor Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Am mai studiat intre timp si din cite am inteles trebuie marit diametru evacuarii la 68mm, eventual doua trasee din catalizator. Da' se merita, datorita recul-ului redat de arcuri, puterea creste de la 75 la ~150 HP. Sper sa nu fiu nevoit sa fac un upgrade si la frine, o pompa mai mare, etrieri, discuri, jante... Link to comment
Viktor Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Din ciclu': la noi ca la nimeni ! 🙂 Miorita laie, laie bucalaie, De la o vreme-ncoace, Pe autostrada-ti place, Tu, oaie vicleana si europeana. Stapini-s de jale, Pic de minte n-are, Vor sa va omoare, Cu TIR-ul al mare. Link to comment
Viktor Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Dorel Tepusa si sabotaju' ! 😂 Link to comment
florinellll Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=aSuqY8NxOGo Roti ajutatoare pentru incepatori 😂 Edited February 11, 2020 by florinellll Link to comment
Viktor Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 On 2/11/2020 at 7:15 PM, florinellll said: https://www.youtube.com/watch?v=aSuqY8NxOGo Roti ajutatoare pentru incepatori 😂 Or sa dubleze si latimea benzilor pe sens ? Ori au promovat inteligenta sclipitoare a unui cariera si sa dea bine la televizor ... Link to comment
Recommended Posts